השבוע לפני....

נוריה

New member
דצמבר לפני שמונה שנים בדיוק

כמעט 5 חודשים אחרי האובדן, נסענו בחנוכה לשבת בחיפה והריתי את טל טל המתוק שלי. זה החנוכה שהכי זכור לי בחיים. אני לא זוכרת אף חנוכה אחר בחיי. אבל אותה שבת חנוכה זכורה לי היטב.

galll11

New member
אח... חודש דצמבר

דיא יקירתי, כתבת מאוד מרגש! גם אצלי חודש דצמבר טעון - החודש לפני 4 שנים - עברתי הפסקת הריון בשבוע 26. יצאתי משם דואבת וכואבת. שנה אחרי, באותו יום בדיוק - קרה הלא יאומן מבחינתי: הפכתי לאמא! . באותו בית חולים עם אותו רופא... איזו חוויה מתקנת מדהימה! השבוע חגגנו לו 3

galll11

New member
תודה ../images/Emo9.gif וסליחה

שאני כמעט לא כותבת פה... כן קוראת פה ומרגישה חלק, אבל משום מה מתקשה לכתוב ולהגיב
...

אפכל

New member
גרמת לי לדמעות

לא יודעת למה. כבר הרבה זמן לא ביקרתי, אולי פשוט נזכרתי כמה הפורום הזה מקסים וכמה החיים שלנו שבריריים. תודה

happy

New member
דיא כמה ריגשת אותי

אצלי בצדמבר לפני 4 שנים אחותי חגגה לביתה יום הולדת כמה ימים לפני התאריך האמיתי בכדי שאני אוכל להגיע. היתי בשבוע 38 בהריון של ליהי. היתי בשמירת הריון עם לחץ דם גבוה והיה ברור שאני לא אסחוב עוד הרבה. אז אחותי הקדימה את יום ההולדת שאספיק לחגוג איתם. ישבתי שם ופשוט בכיתי. היתי לחוצה ולא האמנתי שמההריון הכלכך ארוך הזה תצא ילדה כלכך מדהימה ויפה. והשנה בסוף השבוע הזה שוב מקדימים לאחיינית שלי את יום ההולדת וחוגגים לה את הבת מצווה כמה ימים קודם. זאת ממש סגירת מעגל עבורי. מאז שהילדים נולדו חנוכה הוא חג שאני מאוד אוהבת. יש הדלקת נרות כל יום, אוכלים סופגניות, הילדים שרים זה חג מקסים. חג שמח

שלי34

New member
השבוע לפני....

השבוע לפני 3 שנים חגגנו את חג החנוכה (החג העתיר קלוריות האהוב עליי) חיכינו וחיכינו לנס שלנו שהתבושש לצאת והוא חיכה בלי לחשוב פעמיים ועבר את התאריך וגלש אל תחילת שנת 2006.... ונולד במלוא הדרו ואוטוטו אנחנו חוגגים לו 3 שנים מופלאות, כמה מרגש, לא קולטת איך עברו להם שלוש שנים והוא כבר ילד למרות שאנחנו מכחישים.... השבוע לפני 5 שנים , הסטיק סימן 2 פסים ,אמנם חלשים מאד והסתמן לו תחילתו של הריון צעיר , הריון ראשון שכה ציפינו לו. באותו יום נסעתי לבקר את סבי ז"ל בבית החולים וסעדתי אותו וכך למחרת ,זו היתה תקופה בה עברו עלינו דברים אישיים מורכבים ,למחרת בלילה בעודי נוהגת הביתה ,בעלי התקשר לבשר שאכן הבטא חיובית והיינו מאושרים עד הגג.. האושר נמשך על פני 5 חודשים עד הסיום הטראגי של ההריון.

אמאדובה

New member
בשבוע הבא אמנם, לפני 48 שנה

ההורים שלי התחתנו. למרבה הצער אנחנו לא חוגגים להם יום נישואין כבר 27 שנים כי אבא שלי לא פה לחגוג איתנו. אמא שלי אף פעם לא אומרת כלום על זה בחנוכה. עושים הדלקת נרות יחד, עם הילדים שגדלו בלעדיו, עם הכלות והחתן שהוא לא הכיר, עם הנכדים שלא זכה לראות. רק השנה היא ביקשה ממני - שנהיה איתה בשבת, כי קשה לה להיות לבד ביום הזה. עכשיו, מנקודת המבט של אשה ואמא לילדים קטנים אני פתאום רואה את האובדן שלה ולא רק את האובדן של הילדה הקטנה שאיבדה אבא. כבר כמה ימים שאני חושבת עליה, על מה שאיבדה, ועל הבדידות

sarity33

New member
../images/Emo7.gifיושבת כאן

ובוכה. במעט שכתבת אפשר להרגיש את הפספוס גם שלך וגם שלה כאישה. לא מצליחה להגיד במילים כמה דברייך נגעו בי. שולחת

../images/Emo201.gif ליבי איתכן

טוב שהיא יודעת לבקש עבור עצמה. ואת צודקת, אנו תופסים פרספקטיבה שונה עם השנים.

אמאדובה

New member
תודה לכן

והיא אף פעם לא מבקשת עבור עצמה. זה יוצא דופן ברמות שאני לא יכולה להתחיל להסביר כאן.

עידית ר

New member
השבוע לפני 5 שנים

רצנו לטובי המומחים לראות אם אפשר להמנע מהפסקת הריון אך כולם הסכימו פה אחד ואני לבנתיים מסיימת שמיני נכנסת לתשיעי חג החנוכה הקשה שלא כולם מסביבנו ידעו בעצם מה באמת הולך לקרות אחרי החג כולם שמחו ואני מבפנים בכיתי מבלי שיראו השבוע לפני 3 שנים ישבנו סביב החנוכיה וניסיתי להסתיר הריון טרי שלשמחתנו הגדולה הביא את האור לחיינו השבוע (השנה בכלל) אני נצבת אל מול החלטה שתשנה את חיינו כמשפחה החלטה שלא קל להגיע אליה מנסים להמנע מהלגיע אליה אבל כל הניסיונות כושלים תסלחו לי שאני לא הייתי כך הרבה בזמן האחרון תקופה לא קלה עוברת עלי שולחת מסרים בהמשך לא ממש החג האהוב עלי אבל מאחלת לכולנו חג אורים שמח מקווה להיות כאן יותר

למעלה