השבוע בשישי בעיר

תגובה למערכת "שישי בעיר"

אני בתור תושב העיר דווקא סבור שהדברים שכתב sraga1 רחוקים מאוד מ"תיאוריות משונות" כפי שאתם מנסים להציג אותם.הטענות שלו ענייניות מאוד בניגוד לטענות שאתם משמיעים פה. למה שלא תגיבו עניינית לטענות שמועלות פה בפורום? כמו זה שבכלל לא מעניין אתכם ממצב העיר וזה שאתם מפרסמים כתבות שמעוותות את המציאות בסגנון "לוד פורחת באביב".כשאני קורא את הכתבות בעיתון שלכם אני תוהה לפעמים אם אני ואתם חיים באותה עיר. אם אתם קוראים לעצמכם עיתון איכותי תראו לי פעם אחת שהצגתם איזושהי כתבת תחקיר עניינית על מצבה של לוד ומה הביא אותה למצב שבו היא נמצאת כיום. אני מבין שהרבה מהשיקולים שלכם הם כלכליים אבל תסתכלו גם על הצד של תושבי העיר,אם אתם לא דואגים לאינטרסים של תושבי העיר אז למה אני ורבים כמותי כתושבי העיר צריכים לקרוא את התעמולה השיקרית שמפיץ לנו דובר העירייה? אל תחשבו שתושבי לוד הם טיפשים זה שתסתירו את האמת על מה שמתחולל בעירייה לא אומר שאחרים לא יגלו אותה ולטווח הארוך זה יפגע בכם כעסק כלכלי כי אתם שוכחים שתושבי לוד הם הצד השני של המטבע. נ.ב. הדברים שאני כותב פה הם אובייקטיבים לחלוטין אני לא נשלחתי ע"י אף אחד מהמתחרים שלכם אלא רק מייצג את עצמי כתושב לוד שאיכפת לו. אני מקווה שהדברים יגרמו לכם להסתכל בפרופורציות קצ שונות על תפקידכם כעיתונות גם אם כלכלית [הרי גם ידיעות אחרונות ומעריב הם עסק כלכלי].

תגובה ללודאי

כבר הגבנו ואמרנו כי אין העיתון שישי בעיר מתיימר להראות את הצד המכוער לדבריך של העיר. ההפך הוא הנכון , עיתון שישי בעיר תמיד מראה ותמיד יראה את הצד החיובי ,היפה והנעים בעיר, הן ע"י הודעות דוברות העירייה , והן ע"י כתבי השטח. מר פרדי דבשה קבע מדיניות זו , ואנו כולנו במערכת העיתון עוזרים ומישמים אותה. אני ואתה בוודאי שחיים באותה עיר ,רק שאתה רואה את חצי הכוס הריקה ,את המכוער בעיר, הפשע, האלימות, השחיתות ,ואילו אנו רואים את הצד היפה בעיר "לוד פורחת באביב " , "קבוצת הכדורגל של וותיקי לוד במקום הראשון" , "התזמורת העירונית שבה ממסע הופעות מוצלח בעולם" ועוד הרבה כתבות המראות את הצד החיוכי, היפה והטוב בעיר. אין זה סוד שאנו נעזרים לצורך כך בהודעות הדובר שמבחינתו מספק לנו כתבות מצויינות בנושא. כחלק ממדיניות זו מר פרדי דבשה הפסיק את עבודתם של כמה כתבים שכתבו בעיתון וזאת רק בגלל שהם היו פרובוקטיבים מידי , וניסו להכפיש ולהראות מה לא טוב כאן בעיר (מר ד.ס למשל). להשוות אותנו לידיעות או למעריב אני חושב שזה לא הוגן שכן את העיתונים האלה אתה קונה בכסף מלא, ואילו את המקומונים כולם אתה מקבל חינם אין כסף . אבל ברור לך שישנם הוצאות שוטפות לעיתון (כתבי שטח, דפוס, גרפיקאית, ועוד..) שאת כל אלה מכסה חלקית הפירסומות בעיתון . אני מדגיש את המילה חלקית שכן לא פעם ההוצאות השוטפות עולות על הווח הצפוי ,אולם גם דבר זה לא מרתיע את המו"ל מר דבשה שמשלים את ההפרש מכיסו . אם תבחר שלא לקרוא את העיתון זהו בהחלט ענינך הפרטי , כך או כך העיתון יצא לאור ותמיד יהייה לו ביקוש רב בציבור.

למערכת "שישי בעיר"

קודם כל תודה שטרחתם להגיב הפעם. מה שאני אומר זה לא שלא תפרסמו את הדברים הטובים בלוד - להיפך,אין לי בעיה לפרסם את הדברים הטובים אבל יש גם מציאות שקיימת,תנסו לראות ולהבין מה אנחנו מרגישים כתושבי העיר שמשלמים ארנונה של מעל אלף שקל בחודשיים ולא מקבלת כלום מלבד פינוי אשפה וכשאני אומר כלום אני מתכוון לזה [ואני עוד אציג בפורום תמונות שאתם לא מראים אצלכם בעיתון] ואז בסוף שבוע פותחים את העיתון ורואים את שלל המחמאות שאתם מחלקים לאנשים שהרסו לנו את העיר וגרמו למצב הזה כמו כן שוב פעם אתם מנסים להצטדק שאתם לא מפרסמים רכילויות,תככים,מזימות ושחיתות אם כך איך תקראו לקטע שפרסמתם על דוד סבג?![קטע של אהבה לזולת?!] די להצטדק תודו שהכל אינטרסים כלכליים וכדאי שתתעוררו שם בעיתון כי מה שאתם עושים זה לתת גב להנהלת עיר שהרסה לנו את העיר שבגללה תושבים בעיר הזו לא מקבלים שירותים מוניציפליים בסיסיים.אין מה להיות פרובוקטור בסיקור האמת,אולי אם הייתם עושים את עבודתכם נאמנה כל הקומבינטורים בעירייה היו חושבים פעמיים לפני שהם היו מביאים את העיר למצב הזה תחשבו על זה כי אתם מאבדים את תושבי לוד בדרך הזו ואני יודע על עוד המון שחושבים כמוני - במדיניות הזו אתם יורים לעצמכם ברגל.

תגובה ללודאי

שוב הבאת דוגמא מצויינת על מר ד.ס . אנו פרסמנו בצהוב בעיר דברים אשר מר ד.ס פרסם בפורום בראש חוצות , לא ריכלנו , לא לילכנו , לא אמרנו דבר מה שאינו אמת או שדבר מה שמי שבפורום לא קרא אותם. ושוב מר ד.ס בוחר שלא להגיב על הדברים , דבר שמעלה את רצינות הנכתב בעיתון . כפי שכבר אמרנו בתגובותינו הקודמות מר ד.ס התחנן ובכה בדמעות תנין למר פרדי דבשה לימשיך להעסיק אותו ככתב אולם מר דבשה לא הסכים בדיוק בגלל מה שאמרנו בתגובותינו הקודמת לגבי מדיניות כתיבת המאמארים בעיתון . צר לנו אותם לודאים או רמלאים שאנו מאבדים כתוצאה ממדיניות זו אולם אין אנו מתכוונים לשנות אותה . אנו נמשיך להראות את חצי הכוס המלאה ,נמשיך לכתוב מאמרי איכות , ונמשיך להלחם בשחיתות בדרכנו שלנו .

usa2003

New member
מי שהריד את הפורום לרמתו הנוכחית

זהו רק האדון היקר מר דוד סבג , נקודה. האיש בעל האגו המנופח והחזות של דן תורג'מן ( השחקן ) הגזים בצורה פראית . הפיץ שקרים ובדיות לכל עבר על שתי מנהלות בית ספר מצויינות , העיר הערות בוטות לכל הכותבים בפורום הנוכחי , שיבח את עצמו בתכתובותיו ומה לא ? אז ,מה אם עו"ד רחל אלבז היא אחותו של האדון , מותר לו לטנף את הפורום עם הזבל שלו . כאילו להגיד לכולנו שיש לי הגנה משפטית, להתגרות בנו מבקש ? בקיצור אין לנו לרבים מחברי הפורום את הכוחות לדוד סבג . מערכת 'שישי בעיר' עשתה נכון בפירסומה האחרון , פשוט צריכים להבין דוד סבג לא מבין שפה אחרת .... הוא האוהב ש'חובטים' בו מעל גבי העיתונות ... רק ככה הוא מבין . מה לעשות , יש גם בני אדם כאלו בתוכנו. עכשיו שמישהו אחר ירים את דגל הסובלנות לטובת דוד סבג , לרבים מאיתנו נמאס ממנו ממזמן.

sraga1

New member
שישי בעיר מי לא ראויי

טוב אים מי לדבר איתכם אתם רמה נעזוב עוד עתון חבל שביקורת אתם לא מקבלים ו קלטת אינטרפול נוו תפסקו לכו למישטרה אים את גברים לפי געתי נמושות ועל תענו זה מוריד את רמת המקום

התרשמתי

לא ידעתי ש"שישי בעיר" עובד עם מחלקת הגבייה בעירייה שהוא כ"כ מוטרד ממרד המיסים שמציע סבג דוד.דווקא לגבי מרד המיסים יש לו "קייס" טוב הרי ישנם אנשים שמשלמים 1000 שקל ארנונה ואפילו יותר ולא רואים כלום מהכסף שהם משלמים,רק שלא זכור לי מתי "שישי בעיר" טרח להציג את הצד הזה בפני קוראיו.אז קבלו עצה אישית אם אתם רוצים שיתייחסו אליכם ברצינות תתחילו להתעסק בבעיות האמיתיות של לוד ולא בגיבובי שטויות של בנאדם שאף אחד לא לוקח ברצינות ולא,אני לא חושב שצריך להגיב לבנאדם כזה מעל דפי העיתונות המקומית ולפי תגובתכם מה שכתבתם היה ממניעים אישיים ולא מתוך דאגה לשלום הציבור.

איציקמר

New member
"שישי בעיר" ראוי להערכה במדוריו

על פי עדויות ממקור ראשון, וכן עפ"י מיטב זכרוני הנתונים שפורסמו נכונים לאשורם. אים יהיה מישהו שיבקש עדויות ממקור ראשון יוכל לבקש זאת בפורום ויוכל לקבל עדויות יותר חותכות מהכתוב ב"שישי בעיר".

למעלה