השבוע בשישי בעיר

השבוע בשישי בעיר

מככב במדור צהוב בעיר הכוכב התורן,האיש עם הלשון המשתלחת מר ס.ד אהבתי את מה שכתוב שם במדור בעמוד 26. סוף סוף אנו רואים אמת עיתונאית בהתגלמותה . אני מצדיע למו"ל העיתון

באופן אישי לא אהבתי את הרעיון

שהלכלוך מהפורום עובר גם לעיתון. אבל ממילא אני בדרך כלל לא קוראת את המדור צהוב אלא רק מציצה בתמונות לראות אולי אני אמצא שם מישהו שאני מכירה. הצעה לעורכי המקומון שישי בעיר ולעורך המדור צהוב: תקטינו את המדור הזה ותגבילו אותו לדברים שבאמת מעניינים. אני מייצגת לא מעט אנשים שאמרו לי את אותם הדברים, המדור צהוב ממש לא מעניין אותנו. אולי אפשר במקום זה יותר חידונים ותשבצים או דברים מעניינים אחרים?

harty

New member
הינך עושה בתבונה. המקומון צהובון

ובעיקר מדור הרכילות עוסק רוב רובו ביחסי דוברות ופירסום לעסקים , ראי שם שהכתב למעשה עושה שופינג , הכל מכור !!! הרמה מתחת לאפס.אני מודה שלפעמיםגם אני מעיינת בצהובון הפירסומי הזה בתקוה למצוא מה שבאמת נקרא אינפורמציה לציבור, אך כנראה שאין סיכוי שכך זה יקרה.

תגובה להרטי

שלום הרטי מערכת שישי בעיר רואה את הדברים קצת אחרת מכפי שאת מנסה להציג את המקומון . המקומון שישי בעיר לא עסק מעולם בהכפשה של מנהיג ציבור זה או אחר באיזורנו. להפך.... המקומון שישי בעיר עוסק רובו ככולו בעניני תרבות , ספורט, או מה שנקרא בלשון העם קולטורה . לכן למשל את יכולה לקררא בכתבה המרכזית שלנו השבוע את מסכת חייו של האמרגן גואטה ועל רצונו להטיב עם האנשים . או בגיליונות קודמים את יכולה לקרוא והכל ככתבות מרכזיותעל פעלו של הרב גלויברמן, על בית ספר סיני ברמלה (מי שמכיר מבין את אופי ומהות הכתבה) על התיכון שש שנתי המצויין בגני אביב ....ועוד ועוד . המדור הפופולארי של צהוב בעיר באה אך ורק כתוצאה מדרישת הציבור שלטנתכם לא קורא את המדור.

לא רוצה להגיד תת רמה אבל...

זה פשוט ככה.לא שיש לי איזשהו קשר לדוד סבג אבל קראתי את הקטע ובעיתון שמכבד את עצמו בחיים לא היה נכנס קטע כזה.שוב פעם זה מראה על הרמה הנמוכה של המקומונים שעליה התרעתי פה במספר הודעות.מעניין ש"שישי בעיר" לא טורח להגיב לטענות העינייניות שמופנות כלפיו וכלפי שאר המקומונים בפורום הזה אלא רק לשטויות,כאילו נגמרו הנושאים שיש להם לכתוב עליו בעיר כמו שלנו. דוגמא לרדידות התכנים באותו מדור היא הפיסקה על ההוא שעזר לכתב עם הטלויזיה טוב שלא התעורר הכתב בבוקר וצילם את סדר היום שלו על המוכר במכולת שיודע לעשות חשבון "פיצוץ" אח"כ מצלם את האוטו שלו שנוסע "פיצוץ" וכו'.

מפאניק

New member
מה אתה ידידי מצפים ממדור...

שמי שכותב אותו לא אחר מהרוש- חבר המועצה.

לודאי הגיע הזמן שתתעורר...

בואנה ...אתה ממש אלוף במדור הלא נקרא והלא פופולארי צהוב בעיר. אם נכתב במדור הזה שטויות...אז למה אתה קורא אותו בשקיקה..? אתה מעורה בכל מה שנכתב שם על הפיסקה שכתבת "ההוא שעזר לכתב עם הטלויזיה ", שזוהי ממש פיסקה קטנה ובלתי נראת כמעט במדור. אבל למי שקורה את המדור הפופולארי הזה בעיון כמוך...(ובאמת אני לא מאשים אותך, כי הרי זהו המדור הפופולארי והמדובר באיזור) יכול למצוא ולהעביר לנו אפילו את הפסקאות הקטנות ביותר .

לסגן

ההוא שעזר לכתב עם הטלויזיה היתה הפיסקה הראשונה במדור אם לא שמת לב ולא היתה כ"כ קטנה אז אל תמציא המצאות,שנית קראתי את המדור הזה רק על מנת למצוא את הפיסקה שעליה כתבת ולא כי המדור "הפופולארי והמדובר ביותר באיזור" עניין אותי ואם מבחינתך מסכת השטויות הלא מעניינות והאינפנטיליות שמביא המדור הזה תוך שימוש בבריונות מעניין אותך ומתאים מבחינתך להיקרא "המדור הפופולארי והמדובר ביותר בעיר" אז שיבושם לך. נ.ב. אני מקווה שבתגובתך הבאה תשתדל להתעלות על עצמך ותנסה להגיב עניינית לטענות שמופנות פה ללא התקפות אישיות. שבוע טוב

יפה...יפה...

אתה גם יודע היכן היתה הפיסקה (ד"א היא לא הראשונה ...)וגם יודע את גודלה. כל הכבוד לך ידידי.... אבל לעניינו. אני חושב שקיבלת את התשובות בגובת מערכת שישי בעיר כאן בפורום ואם לא הבנת אז אנסה להסביר לך בלשון עממית כפי שהמדור צהוב בעיר נכתב לשון עממית (אולי בגלל זה הוא כל כך פופולארי) . בתגובת המערכת נכתב כי העיתון שישי בעיר מעולם לא עסק ולא יעסוק בהכפשות של איש זה או אחר . בדיוק בגלל זה עורך העיון מר דבשה סרב להעסיק את ס.ד מלכתוב אצלו בעיתון . בזמן שיתר העיתונים עוסקים בהכפשות , ריבים , תככים , מזימות עיתון שישי בעיר עוסק בקולטורה (פרוש המילה קולטורה זה תרבות) , בתגובת המערכת תוכל גם למצוא רשית כתבות שער שהעיתון עסק בהן , וימשיך לסוק . אההה ועוד דבר שחשבתי עליו.... אם העיתון לא נקרא ולא פופולרי מדוע כל כך הרבה עסקים גדולים כקטנים בוחרים דווקא לפרסם בעיתון הזה דווקא...? חשבת על זה...? אם היה לך עסק האם היית בוחר לפרסם אותו בעיתון רכילותי , ולא נקרא...? מכן אפשר להסיק רק דבר אחד עיתון שישי בעיר העיתון הנקרא והמוביל באיזור תגיד מה שתגיד מהאמת אי אפשר להתעלם

סגן שוב

בשפה עממית דבר עם הכתב של "צהוב בעיר" - לא איתי,תנסה ללמד אותו גם מה זה קולטורה [אני די בטוח שהוא יתקשה להבין]ואם עיתון "שישי בעיר" זו הקולטורה שלך מצבך באמת אבל באמת עגום.חוץ מזה כנראה שאתה באמת סובל מבעיות בהבנת הנקרא כי את כל מה שכתבת לא מצאתי בתגובת "שישי בעיר". קצת מוזר שבנאדם כמוך שרואה ב"שישי בעיר" עיתון תרבותי מנסה ללמד סטודנט שנה ד' להנדסה מה זה קולטורה. נ.ב. ירדתי מספיק ברמה בשבילך ואני לא אמצא לנכון להגיב להערותיך הבאות.

תיקון טעות

במה שכתבתי התייחסתי לתגובה השנייה של "שישי בעיר" משום מה את התגובה הראשונה לא ראיתי אז אני לוקח את מה שכתבתי לגבי הבעיות שלך בהבנת הנקרא.

usa2003

New member
מלאכתם של צדיקים נעשת בידי אחרים

זהו , הגולם קם על יוצרו ! מי שליכלך במקומונים ועל המקומונים ---->עכשיו המקומונים מלכלכים עליו . מיותר לצייןשכל מה שניכתב ----על האדון דוד סבר במקומון שישי בעיר ב 19/08/05 הוא נכון.

גם אם נכון

סגירת חשבונות פרטיים מעל דפי העיתון כנגד בנאדם שלא נושא בשום משרה ציבורית שאמורה לעניין אותנו כתושבי העיר היא בריונות לשמה.הכתבה נוסחה בצורה בריונית ותו לא.הרי היא חסרת כל ערך עיתונאי וחוץ מזה בתור עיתון שכותב לציבור בלוד עליו לדעת לספוג גם ביקורת עניינית וחלק מהביקורת שכתב סבג כלפי העיתון היא נכונה ועניינית בהחלט גם אם לא אהבנו את הניסוח של הדברים שלו. אמנם מר סבג הוא לא צדיק הדור [כך נראה לי] אך המקום להתחשבן איתו הוא לא דפי העיתון. ולמר אושה אני יודע ששמחת למקרא הכתבה הנבובה הזו אך אל תתן לה לעוור את עינך מה שקרה פה הוא תקדים מסוכן מאוד. רק מענין אותי לדעת אם "שישי בעיר יתחיל לכתוב גם עליי כתבות כי כתבתי נגדו ביקורת. נ.ב אין שום קשר ביני ובין מר סבג הדברים שכתבתי כאן הם ממניעים אובייקטיביים לחלוטין.

sraga1

New member
בקשר לעיתון הזה שישי בעיר

אמת אני לא מבין מה עיתון הזה מחלק את עצמו בעיר מה הוא חושב שזה עיתון של עירייה שכול תושביי לוד עובדים בעירייה כול שבוע הוא מספר רק על עובדיי עירייה היו פה היו שם מי זה מעניין איפה זה היה ומה עשה בעירייה ואוליי במקום לרדת לרמה אישית בעיתון על אדם שלא בטוח ששמו אמתי והוא לא יכול להחזיר לעיתון תגובה דרך הגב צהובון יקר עיתוניי כשנותן ביקורת על מישהו מבקש תגובה אבל מה לעשות אתם עיתון של ועד או יותר נכון של עירייה אמת מזל שהמוכר שם אותכם בעיתון ידיעות שאלה שאלתם את עצמכם כמה זמן העיתון שלכם ניקרא אז התשובה לא יותר מ5 דקות וזה הזמן בדוק בעל עיתון אני רק לא מבין דבר נוסף שאני מעמיד עןד שניי עיתונים ליד העיתון שלך נירא שאחד מעתיק מהשני זה לא עיתונות בנוייה זה מסחרההההההההה בתודה

usa2003

New member
יש לכם זכרון קצר,הגיל עושה את שלו?

מה אתם מגלגלים עיניים לשמיים ? מישהו אחר במקומי היה כבר תופר קופון כספי יפה על דוד סבג וההשמצות שלו כלפי כל העולם וכלפי אישית ... מה שכחתם ? כל כך מהר ? תארו לכם שזה בדיוק מה שהיה בבית ספר 'ספיר' לוד שנת הלימודים תשס"ב האדם הציק והטריד בית ספר שלם בצורה מחפירה ולא מוצדקת לחלוטין. לעזרה כהורה בבית הספר משום מה לא זכינו ממנו בכלל אולי פשוט לא היה לו מה להציע . הבחור ניסה לארגן מרד תשלומי הורים פיקסס מאות פקסים וחיסל את מלאי הדיו והניירת בבית הספר ועוד ...רבות . בקיצור למרות שנאלצו בבית הספר להתעסק עם הבושליט של סבג שפנה עם תלונות שווא לכל העולם, בית הספר עלה על דרך המלך. אני בסרט של אדון סבג כבר הייתי , השיטה אותה שיטה ,החומר תמיד ממוחזר . אז, אולי הגיע הזמן שנוציא את הרע מקירבנו. ויפה שעה אחת קודם . אז, מה השעה ? שבת שלום .

תגובת מערכת שישי בעיר

מערכת שישי בעיר , המו"ל מר פרדי דבשה ,העורכים ,הכותבים וכל מנהלי ועובדי המערכת עומדים מאחורי הדברים שנכתבו במדור הפופולארי "צהוב בעיר" לגבי מר סבג דוד . זאת ועוד , לידי מערכת שישי בעיר הגיע חומר על פועלו המסוכן של מר סבג שרק מצנעת הפרט לא פורסם . כפי שכבר כתבנו במדור צהוב בעיר מר דוד סבג ,אדם לא שפוי בדעתו , שקרן , מניפולטור ופרובוקטור .ומערכת שישי בעיר מצאה לנכון להזהיר את הציבור מפניו. אדם שקורא כאן בפורום שנקרא ע"י לא מעט משתמשים למרד מיסים , או שיורד באופן אישי על מר דבשה בכנויים כגון הדבשה , הכובס , וקורא לכלל האנשים להחרים ולא לקרוא את המקומונים האם לדעתכם אסור להגיב לו מעל דפי העיתונות המקומית...? גם אם תסתכלו על הנכתב במדור על מר סבג ,תראו שאין חדש תחת השמש ... המקור לידיעות אלו הם מר סבג בכבודו ובעצמו .כך שאל לכם לבוא בטענות אלה על מר סבג .

מעניין מאוד ....

מדוע לא מוצא לנכון הכוכב ס.ד להגיב על כל הנאמר כאן... בדרך כלל הוא היה קופץ כמו תייש על דברים פחות חמורים ...והפעם דום שתיקה . אל תדאג מר ס.ד ...יש בידי הקלטה של מה שאמרת על פרדי דבשה בחנות המכולת של נפתלי בגני יער כשראית את מה שנכתב בעיתון עליך. אני מתכוון להעביר את הקלטת הזו בדואר לפרדי דבשה וכשהוא ישמע אותה , תאמין לי שתמצא את עצמך מאחורי סורג ובריח . אני כבר מחכה בקוצר רוח לעיתון הבא של שישי בעיר , אני סקרן לקרוא מה יהייה כתוב עליך שם . שבת שלום והמשך יום נפלא.

sraga1

New member
שישי בעיר מה התימימות

מנהל עיתון ניכבד יש לך משהו על מישהו גש למישטרה תגיש תלונה מה התשובה כמו של ילד קטן אתה עיתונאי אני גם מחכה לתשובתך בנושא עיתונך כעיתון ועד הנהלה של העירייה במקום לימסר למיפגעים בעיר ולתיקונם סיפורים על אנשיי העיר במקום חודש על איזה זמר שאלוהים יודע כמה שומעים אותו אבל נותן לך כסף נו ברצינות סבג סבג זה מה יש לך יש לי שאלה מתיי פעם תקפתה את מדיניות העירייה בנושאים שונים חוץ מללקק למקור הכסף בקיצור אני חושב שאים אני יתן לכם כסף אז תפרסמו שהלכי לשרותים לאכול אייך אני מיתלבש ואיזה כוכב אפילו זמר אנירק כסף חבל נ.ב אני לא זמר ואיין לי כסף לתת לכם תוזה ממתין למה ניקרא מערכת

מר sraga1

למערכת שישי בעיר הגיע היום ע"י שליח קלטת שנשלחה ע"י מי שמכונה הסגן מהמרפסת . יחד עם עורך העיתון מר פרדי דבשה ועורך דינו שהאזינו לקלטת , ימצאו לנכון להגיב בזמן ובדרך הטיפול הנראה להם . ליתר האשמותך ולתאוריות המשונות שאתה מפתח כאן , בוחרת מערכת שישי בעיר שלא להגיב , פשוט כדי לא להוריד את תרבות הדיון בפורום

למעלה