השבוע בהיסטוריה

בקשה קטנה מבגיניסט

בגיניסט יקר, אני מניח שאתה שם לב שדבריו של פילוביץק אינם קשורים לאף שירשור אליו הוא מצטרף וכתוצאה מכך נקטע הרצף של השירשור. אני מציע לרכז את כל הודעותיו של פילוביץ´ תחת שירשור אחד. הרי לא יתכן שמישהו יכתוב פה הודעה ארוכה ואני ארשום לו הודעת תגובה בנושא כמו "חיי המין של הפרות ביוון העתיקה"...

pilovich shahaf

New member
מבחן התוצאה...../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 03/06/02 שעת ההודעה: 12:03 מאת: דברי הוצאו מהקשרם נושא: ידידתי המלומדת מכיוון שבחרת לעצמך את תפקיד הסניגורית של שפשף תרשי לי לכנות אותך בתואר הנכבד ידידתי המלומדת... כפי שכבר טענתי - לא פירסמתי שום דבר שלא פורסם על ידי שפשף ממקודם. שפשף עצמו משום מה בחר להכחיש שהוא פירסם את המידע ולכן כתבתי לו בהודעה נפרדת שאני מוכן ומזומן לשים פה בפורום לינקים בהם הוא חושף בפורומים את כל פרטיו האישיים. תגובתו הייתה מן הסתם "מבחן התוצאה" שלא ניתן להסיק ממנו דבר וחצי דבר. אם שפשף יטען עוד פעם שפירסמתי דבר שהוא לא פירסם אני פשוט אשלח לבגיניסט (ע"מ שלא לחשוף את כל המידע בפורום - למרות שלפי חוקי תפוז אין שום מניעה שאני אעשה כזה דבר) את כל הלינקים להודעותיו של שפשף בהן הוא חושף את עצמו.

"דברי הוצאו מהקשרם"...

אני לא מבין מה כתבת בהודעה שלך,סתם מרחת כל מיני דברים שזה כבר ידוע לכולם. איך אתה יכול להצדיק את מלחמת לבנון,שזה בכלל מהתחלה היה מוכרז תחילה לא כמלחה אלא כמבצע "שלום הגליל". אבל שרון החליט להכנס עוד 40 ק"מ בלי לידע אף גורם בממשלה,ואפילו לא את ראש הממשלה דאז בגין ז"ל. עכשיו עזוב שנייה את הקטע ששרון נכנס 40 ק"מ,וגרם למלחמה של 18 שנה !! ועזוב גם את הקטע ששרון עבד על כל הממשלה,תחשוב על הקטע של ההרוגים כמה אבדות היו לנו באותה תקופה. המלחמה הארורה הזאת שזה כאמור היה בכלל תחילה להיות מבצע,אבל שרון הפך את זה למלחמה שאת השאר אתה כבר יודע. לכן אין שום הצדקה למלחמה הזאת,שרון אשם במלחמה הארורה הזאת והוא היה צריך לשלם. אבל לבסוף המשפט לא אתקיים ככל הנראה. יכלתי גם להזכיר את סברה ושתילה,ששרון נתן לנוצרים לטבוח במוסלמים בשתי המחנות הללו. אחר כך אנחנו מתפלאים למה הערבים שונאים אותנו כל כך.

תגובה:

בסך הכל רציתי לחדד כמה נקודות שנראה שלא ברורות לכולם לגבי זה שגם השמאל תמך במלחמה בתחילתה. אני מצטער ידידי הצהוב אבל זה שהיו לנו הרבה הרוגים זה בעיקר בגלל כשלים טקטיים ולא מסיבות אחרות. ברור שאם צה"ל לא היה נכנס ללבנון היו נחסכים הרוגים רבים אבל השאלה היא על חשבון כמה הרוגים אחרי זה בגבול הצפון. דבר שני - אין הבדל בין מלחמה למבצע, דוד שלי ז"ל נהרג במבצע סיני , זה לא מבצע בסופר אלא מלחמה. כל ההבדל הוא בסמנטיקה ולא בפרקטיקה. ולגבי השאלה מדוע הערבים שונאים אותנו כל כך - תשובתך מאד שיטחית. הערבים לא שונאים אותנו בגלל סברה ושתילא (ולהזכירך בסברה ושתילא ערבים רצחו ערבים) אלא מסיבות רבות ומגוונות. והערה לסיום - גם אם אתה תומך בדעות של השמאל אין סיבה להשמיץ ולנסות לגונן על האוייב - שאתה אומר שהערבים שונאים אותנו בגלל ששרון דפק אותם אתה בסך הכל גורם לאנשים להתייחס אלייך פחות ברצינות...וחבל.

למעלה