~*~*~~*~~*השבוע באמטיוי*~~*~*~*~*~~

bLAck hALo

New member
אני צריכה המלצות.. כאילו מ-3 אנשים

אז אני צריכה אימייל שלכן של 3 ממכן.. ואז כתוב לי שם "תיאור" מה אני צריכה לכתו שם.. סתכלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp

k k1

New member
אין לי שמץ מה את אמורה לכתוב שם

איזה מסובכים הם... צריך לשאול בפורום תפוז תמיכה,הם יסבירו

bLAck hALo

New member
טוב אני הולכת עכשיו כשאני יחזור אני

ישאל אותם... איזה סיבוך תפוז עושים מזה!@

k k1

New member
כןןןןןןןןןןןן

איזה הקדמה הם נתנו: אם אתה רוצה לשנות את העולם, תפוז מחפש את האנשים הנכונים וכו' בעעעעעעעעע איזה בולשיט, כולה לנהל פורום ואני ישאל בשבילך עכשיו

ham amro: מנהל פורום *בלהבלה*ו

ma za omer?..? shat zhricha hamlzhot rak mmnhali forom....?????? az at zhricha lhpes 3 mamlizhim sham mnhalim...!

bLAck hALo

New member
מה?? אני צריכה המצלות מ-3 מנהלים???

?!?!?! נו מה יש לתפוז הזה הם רוצים אני יעשה גם איזה בגרות על זה??! ויקל מורה פרטי..?

bLAck hALo

New member
אני יסתדר.. אני ישלח את הטופס הזה

מחר ואם אני לא ידע מה למלות אני יבקש ממשהי שיש לה עברית קרין לא לקחת אישית זאת לא את! זה האנגלית עברית שלך!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mash0 sahya bmaking the video...... חחחחחחחחחחחח krao: there is a scene where he is tanning and when they were filming it Em just had a towel covering his dick. the girl was suppose to look at him I guess but she said she couldn't cause she would see his dick She was like "I can't look!" and Eminem said, "You have to look at my penis!" or something like that. I would have been glad to take her place! חחחחח.. dfokaaaa ani hyti mthelft aita... חחח

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחח

יאא תמיד קורה משהו מאחורי הקלעים! באמת מפגרת חח בובה כולנו היינו מתחלפות איתה

k k1

New member
מה נסגר איתה????

איזה סתומה!!!!!!! נותנים לה הזדמנות חד פעמית שכזאת והיא לא רוצה!!! חוצפה!!

bLAck hALo

New member
נכון! בדיוקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!

איזה אנשים חוצפנים יש בעולם הזה!!

k k1

New member
תאמיני לי

אין צדק בעולם הזה! אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים!!! חחח טוב שלא הגזמנו!

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנחנו מגזימות? ממתייייייייייי?

k k1

New member
חחחח נכון!

מכחישה בכל תוקף!!! לא היה ונברא הדברים הבאים: קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ יש יש יש יש יש יש יש יש

למעלה