~*~*~~*~~*השבוע באמטיוי*~~*~*~*~*~~

can karin!! sof sof mnhalt!! vod

me????????? hilaaaaa..!! vhila makva shevent masho bmesrim.... ci za msobechhh.. kizher tvekshi mmisho shysbir lech aich ci aim hanglit hzoot za lo yelch.........!..! offf nmas li!..!

bLAck hALo

New member
אני וקרין מקימות להקה... אבל קרין

צריכה לפתח את הקול שלה עשינו כבר חזרות (לה לה לה לה לה לה לה לה לההההההההההההה)

k k1

New member
חחחחח D4 אהבתי!!!

והילושש כ-ל בעיה קטנה שיש לך או שאלה תשאלי ונעזור לך

bLAck hALo

New member
טוב אני צריכה עוד שני מיילים

וכתוב שם למלא משהו ב"תיאור" מה אני צריכה לכתוב שם? או שזה כאילו אתם אומרים מילה טובה עלי? או מה?

hila at lo zhrica od 2 email

ki trai rae ma shmsoman badom za hova ma selo az lo.... aval trshmi shyaya alich roshem ki ham ma za kapdnim.. vam karin ahry shhila tshlech at hbeksh trshmi kmnhalim shgisio bksh lforum cver bpam hshlishit vshcver shana anhno bli mnhal ccha ao itno.. hiti roshemt aval hvirus aza!!..!! cos am am am am am am am ama shlo!!@!

k k1

New member
בובה לא הבנתי מה רצית

שאני ירשום שעה אני מנסה לפענח מה רשמת שהילה תבוא היא תתרגם לי חחחחחחחח ואני יעשה את זה

bLAck hALo

New member
היא רשמה לך: (מה שמודגש לא הייתי

בטוחה מה היא אמרה...) קרין אחרי שהילה תשלח את הבקשה תרשמי למנהלים שהגישו בקשה לפורום כבר בפעם השלישית ושכבר שנה אנחנו בלי מנהל ככה או איתנו=ccha ao itno

bLAck hALo

New member
כן וצריך בשלושתם לכתוב הם כאילו

סימנו בכוכבית אדומה אחד אבל לכל השלושה..

eMiFrEaK

New member
אוקי... הנה מגיעה זאת שלא מבינה..

כלום.... טוב.. הסבר פרט ונמק... הילה למינהלה!!!!!! חח :) איפה אני צריכה להמליץ עליה?????תנו לי לינק ואני שם.. עם המלצה משהו סוף הדרך!! חח

bLAck hALo

New member
יאפ D4.. ואתן יודעות מה שמעתי

שיש איזה חבורה שקוראת לעצמם D12 חה? חוצפה הם העתיקו מעניין איך בכלל......

k k1

New member
מה?!!?!?!?! חוצפנים!!!!!!!!!!!!!!!!

הילה בואי נתבע אותם!!!!! שאר הפורום יהיו העדים שלנו!.! ולא הבנתי את השאלה שלך...

למעלה