השבווע שלנו
:)

מורלוש

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהשאלון השבועי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוהבים סופגניות?
כבר אכלת סופגניה השנה?
מהו המילוי המועדף עליך?
אוהבים דונאטס?
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?
יודעים מה זה ברלינר?
מה עדיף - סופגניות או לביבות?
מה זה מזכיר לך ?
יש לך משהו להוסיף בנדון?
אוהבים את חג החנוכה ? **נלקח מפורום סקרים ושאלונים**

עונה../images/Emo66.gif

אוהבים סופגניות?כן אבל זה שיא המשמין כבר אכלת סופגניה השנה?כן מהו המילוי המועדף עליך?ריבת חלב אוהבים דונאטס?לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?חח איזה אני פוחדת לאכול עוד אחת מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?בגלל הנס של פח השמן אז נהוג לאכול מאכלים שעשויים משמן יודעים מה זה ברלינר?חח לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?לביבות מה זה מזכיר לך ? את חנוכה
יש לך משהו להוסיף בנדון?חח לא אוהבים את חג החנוכה ?כן

עונה D:

אוהבים סופגניות? נאמ כן כבר אכלת סופגניה השנה? 2 מהו המילוי המועדף עליך? אין על ריבה
אוהבים דונאטס? אמ כן פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדים רצח מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? בגלל השמן. יודעים מה זה ברלינר? נייט מה עדיף - סופגניות או לביבות? לביבות מה זה מזכיר לך ? את החג :D יש לך משהו להוסיף בנדון? תזהרו לא לקבל הרעלת קיבה מהסופגניות *האמהאמ* אוהבים את חג החנוכה ? יאפ

מורלוש

New member
קראת ? :) ../images/Emo23.gif

אוהבים סופגניות?
מאודמאודמאוד :)
כבר אכלת סופגניה השנה?
בטטטטטטטטח . D:
מהו המילוי המועדף עליך?
רייבה / שוקולד
אוהבים דונאטס?
מאוווווד
פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?
אווכלת בלי הגזמה (=
מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?
ת'אמת ? לא יודעת :(
יודעים מה זה ברלינר?
לא O =
מה עדיף - סופגניות או לביבות?
סופגניייווות .
מה זה מזכיר לך ?
חח כלוום D:
יש לך משהו להוסיף בנדון?
אמ .. לא בנידון , אבל נולד לי בנדווד ביום חמישי
אוהבים את חג החנוכה ?
כןכן , ישלי יומולדת !!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה =]

אוהבים סופגניות? בערך.. כבר אכלת סופגניה השנה? כן מהו המילוי המועדף עליך? ריבת חלב אוהבים דונאטס? לא ממש פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? השמן, לא?? יודעים מה זה ברלינר? לא
מה עדיף - סופגניות או לביבות? לא זה ולא זה מה זה מזכיר לך ? ???? יש לך משהו להוסיף בנדון? נהרס לי החופשששששש אוהבים את חג החנוכה ? אמ בערך..

תשובות

אוהבים סופגניות? -כן כבר אכלת סופגניה השנה?-כן מהו המילוי המועדף עליך? ריבת חלב ..אבל איכשהו תמיד אני חוזרת לריבה הרגילה חחח אוהבים דונאטס?אה נו פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?תלוי במצב רוח מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?שהשמן שמטגנים בו את הסופגניות משתמשים בו(באותו שמן) לכל חנוכה ואז הסופגניה מקבלת טעם מיוחדXDDD (בעעע ) יודעים מה זה ברלינר?NOP מה עדיף - סופגניות או לביבות?מממ תנו לי לחשוב על זה מה זה מזכיר לך ? מה מזכיר לי מה? יש לך משהו להוסיף בנדון?חג שמיייח אוהבים את חג החנוכה ?חג חביב מסביב להלהלהלהלה

Barefoott

New member
עונה

אוהבים סופגניות?כן כבר אכלת סופגניה השנה? יאפ מהו המילוי המועדף עליך? ריבת חלב אוהבים דונאטס? לא פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? מפחדת אבל אוכלת מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? השמן לא? יודעים מה זה ברלינר? לא מה עדיף - סופגניות או לביבות?סופגניות מה זה מזכיר לך ? יש לך משהו להוסיף בנדון? לא אוהבים את חג החנוכה ? כן

עונה

אוהבים סופגניות? כן כבר אכלת סופגניה השנה? כן, רק שאצלי זה לא ממש השנה... מהו המילוי המועדף עליך? ריבה, הטבעית והמסורתית. אוהבים דונאטס? כן. פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? פוחדת להשמין אבל עדיין אוכלת בלי חשבון. מה הקשר בין סופגניות לחנוכה? בגלל השמן. יודעים מה זה ברלינר? לא. מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגניות ברור! מה זה מזכיר לך ? יש לך משהו להוסיף בנדון? לא. אוהבים את חג החנוכה ? כן החג המועדף עלי.

avia9000

New member
עונה =]

אוהבים סופגניות? - ב ר ו ר ! כבר אכלת סופגניה השנה? לא זוכרת אבלל הרבה.. מהו המילוי המועדף עליך? טעמתי רק ריבה. אוהבים דונאטס?לא טעמתי אף פעם. :p פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון?- ברור שפוחדת להשמין מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?- אממ.. אממ.. יודעים מה זה ברלינר? לאא מה עדיף - סופגניות או לביבות? סופגנית ! מה זה מזכיר לך ? אותי שהייתי קטנה.. :) יש לך משהו להוסיף בנדון?לא.. אוהבים את חג החנוכה ? אממ.. אפשר לאמר כןן.

inbals93

New member
באיחור, אבל שיהיה...

אוהבים סופגניות? יאפ כבר אכלת סופגניה השנה? המון מהו המילוי המועדף עליך? ריבה אוהבים דונאטס?יאפ פוחדים להשמין מסופגניות או אוכלים בלי חשבון? בלי חשבון.. מה הקשר בין סופגניות לחנוכה?לאדעת
יודעים מה זה ברלינר?נואופ מה עדיף - סופגניות או לביבות?ספוגניות מה זה מזכיר לך ? מה? יש לך משהו להוסיף בנדון?לא אוהבים את חג החנוכה ?מאוד

Barefoott

New member
../images/Emo79.gif

מלא של אבריל לאבין כמה שירים של הבנות נחמה וכמה של נינט וכמה של עברי חח

למעלה