ayo technology- 50 cent & justin timberlake וזה לא רק שיר השבועע זה שיר השנה !
A avia9000 New member 13/12/07 #33 ayo technology- 50 cent & justin timberlake וזה לא רק שיר השבועע זה שיר השנה !
I inbals93 New member 13/12/07 #35 ג'ון טאקר חייב למות../images/Emo3.gif בעיקרון, בישראל תירגמו את זה ל"ג'ון טאקר מזה גמור" אבל זה "ג'ון טאקר חייב למות!" לפחות כך היה בפרומו שראיתי אז בקולנוע אבל זה היה מזמן..ובסוף זה גם לא הגיע לקולנוע... אז הורדתי סרט יפה...
ג'ון טאקר חייב למות../images/Emo3.gif בעיקרון, בישראל תירגמו את זה ל"ג'ון טאקר מזה גמור" אבל זה "ג'ון טאקר חייב למות!" לפחות כך היה בפרומו שראיתי אז בקולנוע אבל זה היה מזמן..ובסוף זה גם לא הגיע לקולנוע... אז הורדתי סרט יפה...
B Barefoott New member 14/12/07 #40 'מכושפת' זה יפה?! רציתי ללכתת אבל לא הייתי בטוחה שזה יפה כזה. על מה זה מדברר? "יצאת גבר" ראיתי,זה מזה יפה
'מכושפת' זה יפה?! רציתי ללכתת אבל לא הייתי בטוחה שזה יפה כזה. על מה זה מדברר? "יצאת גבר" ראיתי,זה מזה יפה
I inbals93 New member 15/12/07 #44 כן, יפה. גם אני לא הייתי בטוחה לגבי זה, אבל מה יש להפסיד?! כולה 35 שקל... אאממ כן, אהבתי מצחיק כזה...
כן, יפה. גם אני לא הייתי בטוחה לגבי זה, אבל מה יש להפסיד?! כולה 35 שקל... אאממ כן, אהבתי מצחיק כזה...
I inbals93 New member 15/12/07 #45 אה וזה מדבר על... אחת שיוצאת מתוך אגדה, ושם היא מנסה להשתלב בעולם האמיתי. תוך כדי שמנסים להרוג אותה. הנסיך מהאגדה יוצא גם הוא אל העולם האמיתי במטרה לחפש אותה, אך לבסוף היא מתאהבת בגבר שמצאה בניו יורק. [או משהו ..]
אה וזה מדבר על... אחת שיוצאת מתוך אגדה, ושם היא מנסה להשתלב בעולם האמיתי. תוך כדי שמנסים להרוג אותה. הנסיך מהאגדה יוצא גם הוא אל העולם האמיתי במטרה לחפש אותה, אך לבסוף היא מתאהבת בגבר שמצאה בניו יורק. [או משהו ..]
I inbals93 New member 17/12/07 #47 אני גם לא אוהבת קיטש../images/Emo3.gif אבל זה משעשע נחמד להעביר ת'זמן... בכיף