שאלה מאוד חשובה
אני רוצה עכשיו לסגור את הכרטיס שלי לצמיתות...... יש לי 200 חברים שם. א. איך אני עושה את הפעולה הזו? ב. אחרי שאני עושה את הפעולה הזו ,שתסבירו לי! מה בעצם שאר החברים שלי ייראו כאשר ייכנסו לדף שלי? האם הם בעצם כבר לא ייראו שום דבר שלי,כך שהם בעצם לא יוכלו להיכנס לדף שלי? או שהם ייכנסו וייראו דף לבן? האם הדף לא יהיה פעיל לעידכונים וכו'..אבל אנשים יוכלו להמשיך ולרשום שם? (דבר שאני לא רוצה כמובן) בקיצור,אשמח להסברים תודה
אני רוצה עכשיו לסגור את הכרטיס שלי לצמיתות...... יש לי 200 חברים שם. א. איך אני עושה את הפעולה הזו? ב. אחרי שאני עושה את הפעולה הזו ,שתסבירו לי! מה בעצם שאר החברים שלי ייראו כאשר ייכנסו לדף שלי? האם הם בעצם כבר לא ייראו שום דבר שלי,כך שהם בעצם לא יוכלו להיכנס לדף שלי? או שהם ייכנסו וייראו דף לבן? האם הדף לא יהיה פעיל לעידכונים וכו'..אבל אנשים יוכלו להמשיך ולרשום שם? (דבר שאני לא רוצה כמובן) בקיצור,אשמח להסברים תודה