השאלות של dgrwkl2

dgrwkl2

New member
שאלה מאוד חשובה

אני רוצה עכשיו לסגור את הכרטיס שלי לצמיתות...... יש לי 200 חברים שם. א. איך אני עושה את הפעולה הזו? ב. אחרי שאני עושה את הפעולה הזו ,שתסבירו לי! מה בעצם שאר החברים שלי ייראו כאשר ייכנסו לדף שלי? האם הם בעצם כבר לא ייראו שום דבר שלי,כך שהם בעצם לא יוכלו להיכנס לדף שלי? או שהם ייכנסו וייראו דף לבן? האם הדף לא יהיה פעיל לעידכונים וכו'..אבל אנשים יוכלו להמשיך ולרשום שם? (דבר שאני לא רוצה כמובן) בקיצור,אשמח להסברים תודה

dgrwkl2

New member
מה זה תיוג?

אני נתקלתי כמה פעמים בתמונות שנגיד ויש 4 אנשים...אז אם אני מקרב את העכבר לדמות,אז מופיעה לי פתאום השם שלה. ואז שאני לוחץ על זה...האמת,לא קורא כלום. אבל מה הכוונה בלתייג?? ומה הבעיה עם זה?? למה יש כאלה שלא רוצים? אשמח להסברים תודה רבה

dgrwkl2

New member
טוב,שאלה אחרונה...גם ככה לא עונים

אני אנסה את מזלי ,למרות ששאלתי עוד 2 שאלות שעדיין לא נענו. (הפורום הזה פעיל??? בכל אופן,אני לפעמים רואה אנשים שכותבים ליד השם שלהם בכרטיס משהו כמו "בוקר טוב"......."הערב אני באילת"...ובלה בלה בלה. זה מופיע בראשי שלהם ,כאילו לא כהודעת SHARED...אלא,כאילו חלק מהכרטיס שלהם (והם יכולים לשנות את הכיתוב בכל פעם) איך אני עושה דבר כזה?? אשמח לתשובות תשובות

../images/Emo230.gif כל מה שאני יודעת זה..

שאנשים לא רוצים שיתיוגו אותם מבלי שיבקשו את רשותם כי יש תמונות שהם לא כ"כ אוהבים ולכן אם הם מתיוגים אז אוטומטית הם (התמונות) מופיעים בתמונות ששיכות לאותו אדם ששם את התמונה+מי שבתמונה.. מה שנקרא אנשים רוצים את הפרטיות שלהם למה שקשור לתמונות. תיוג = להראות שמי שמצולם אז התמונה יכולה להיות גם אצלו (לא בטוחה לגבי זה).

../images/Emo230.gif דבר ראשון למנהלת יש חיים = עבודה ../images/Emo6.gif

דבר שני למה שאתה מתכוון קוראים סטטוס , כלומר הסטטוס של הגולשים כל הזמן משתנה.. אתה יכול למצוא אותו בקלות בשורה שכתוב לך: what's on your mind שנמצאת למעלה.. מתחת לטאב ששמו וול [wall] זהו

dgrwkl2

New member
לא..את לא הבנת למה התכוונתי

ברובריקה שאליה את מתכוונת..אז נגיד אני רושם שם משהו כמו "בקרוב,יוצא התקליט של דודי כהן הנה תשמעו את השיר החדש מתוך האלבום ובלה בלה"....ואז אני עושה SHARE.........ואני בעצם יצרתי הודעה שלי ב WALL שלי. ומי שנכנס בעצם רואה את זה. אבל אני לא מתכוון לזה. אני רוצה כאילו שליד השם שלי יהיה כתוב "בוקר טוב לכולכם ,חברים יקרים שלי".- אז את מציעה שאני ארשום את זה באותה רובריקה....אבל,לא לזה התכוונתי.

../images/Emo230.gif מה שאתה מתכוון זה מה שאני התכוונתי

what's on your mind = "בוקר טוב לכולם , חברים יקרים שלי". אין דרך אחרת לעשות את השורה של הסטטוס.

dgrwkl2

New member
זה מוזר מה שאת אומרת....אם כך הדבר אז..

אני אשאל אחרת נגיד ואני רוצה עכשיו לרשום הודעה בקיר שלי כמו...."חברים,תקשיבו לשיר הזה שצירפתי פה ביטיוב....צפייה מהנה" אוקיי?? איך אני עושה את זה??? (את בטח תגידי לי לרשום ב WHAT'S YOUR MIND........) כי האמת ככה הייתי עושה עד עכשיו. אז אם ככה אני יכול לרשום הודעה על הקיר שלי..... אז איך אני יכול לרשום בסטטוס שלי "בוקר טוב"...גם ברובריקה של ה WHAT YOUR MIND זה פשוט לא מובן לי כ"כ...מצטער. אשמח להסבר תודה

../images/Emo230.gif כל מה שאתה רוצה..

לכתוב/להודיע לחברים שלך על כל מה שקורה איתך אתה עושה ב-what's on your mind אתה אפילו יכול לצרף תמונה/קישור/וידאו. עכשיו אתה מבין

dgrwkl2

New member
אנחנו בסוף נבין אחד את השני...חחחח

אני הבנתי מה התפקיד של הרובריקה WHATS ON YOUR MIND..... אני כותב שם משהו ..לוחץ SHARE...ואז זה מופיע לי בקיר שלי מה שרשמתי......ואז כל מי שחבר שלי ונכנס אליי לכרטיס רואה את זה...או לחילופין,מי שנכנס לפייסבוק שלו ל HOME...רואה בעצם שעשיתי איזשהי עידכון.........עד כאן הכל מדוייק...נכון???? אבל!!!! וכאן האבל הגדול!!!! אני זוכר שרשמתי משהו לפני חודש ב WHAT ON YOU MIND....עשיתי SHARE......אכן, זה הופיע לי בקיר שלי. אבל,זה לא הופיע לי גם בסמוך לשם שלי (מה שאת קוראת "סטטוס").................אז איך את מסבירה את זה?? זה כן הופיע בקיר..אבל לא בשם שלי?? ובכלל,לפי מה שאת טוענת,אם אני כותב ברובריקה הזו של WHAT ON YOU MIND "חג שמח לכם חברים" ונגיד וזה מופיע בסטטוס שלי (עדיין לא הבנתי איך זה מופיע..אבל את תסבירי לי,אני מקווה) ............ואחרי שבועיים אני רוצה למחוק את "החג שמח " מהסטטוס שלי ....אבל אני לא רוצה לכתוב משהו אחר. פשוט רוצה לבטל את ה"חג שמח הזה". אז אני נכנס ל WHAT YOUR MIND.......ומשאיר אותו ריק בלי שום כיתוב ואז לוחץ SHARE...?? (נראה לי מה זה לא הגיוני....כי אז בעצם בקיר שלי,אני אצור כאילו רובריקה שלי..רק שהיא תהיה ריקה..אז בשביל מה? מצטער שאני מפציץ אותך בשאלות,אבל אני לא מבין. אשמח להסברים נוספים. תודה רבה לך על הסבלנות

dgrwkl2

New member
אההה....והנה עוד משהו שאולי יעזור לך להבין

הנה עוד משהו שנתקלתי בו עכשיו ,וזה קשור לשירשור שלנו מהבוקר..חחחח (אני מקווה שנבין אחד את השני בסוף) נכנסתי לאיזה חבר מסויים...ושם ראיתי בסטטוס שלו "מחפשים זמרות להקמת להקה צעירה ובלה בלה".....(ורשום שם למטה בקטן ליד השם שלו,שזה כאילו נכתב ב sutuarday...בשבת. עד לפה הכל בסדר..נכון? עכשיו זה כאמור רשום בסטטוס שלו......................ועל הקיר שלו יש עוד כל מיני הודעות שלו.,שמין הסתם הוא כתב אתמול והיום בבוקר ובלה בלה בלה.. אז אם לפי השיטה שלך רושמים הכל ב WHAT ON YOUR MIND.....ועושים SHARE......אז,איך זה שבסטטוס שלו נשארה ההודעה מיום שבת!! והיא לא התחלפה עם ההודעה האחרונה שבקיר שלו?? ז"א,שאני כן יכול לרשום "בוקר טוב" בסטטוס שלי .......להשאיר את זה חודשים במצב הזה. ובמקביל להמשיך לכתוב על הקיר שלי,ברובריקה של WHAT ON YOUR MIND.......מבלי שזה ישנה לי את הסטטוס. אבל איך שאת מציעה לי לעשות,זה פשוט לא עובד. כי זה הרי אמור לשנות לי בכל פעם את הסטטוס,אם כל הודעה שאני רושם ב WHAT ON YOUR MIND....היא גם "לקיר" וגם "לסטטוס". בקיצור---אני מקווה שהסברתי עכשיו יותר טוב.......אם את זה לא נצליח להבין...כנראה שלא נבין לעולם. ואני אפרוש. תודה רבה.

dgrwkl2

New member
תודה רבה מנהל הפורום-ויש לי עוד שאלה אחרונה

שמתי לב עכשיו (עשיתי בדיקה עם מישהו שעדיין לא חבר שלי)....... בחיפוש למשל אם מישהו מוצא אותי.....אז הוא יכול להיכנס לכרטיס שלי....ולראות מה כתוב "בקיר" שלי...גם אם הוא לא חבר שלי!! זה מה זה מבאס. ואני מעדיף שזה לא ייקרה. אני יודע שאני יכול לבטל את אופציית "החיפוש" ואף אחד לא יוכל למצוא אותי בחיפוש...אבל אני לא רוצה את זה! אני פשוט רוצה שרק מי שאישרתי אותו בתור חבר...יוכל להיכנס ולראות את "הקיר" שלי. אן לי בעיה שייראו מי החברים שלי...שייראו את התמונה שלי ובלה בלה....אבל,למה מישהו שלא חבר שלי,צריך לראות מה כתוב בקיר שלי? אשמח לתשובות ועיצה למנהל הפורום: בתור אחד שהחליט להתחבר לא מזמן לפייסבוק ...אני חושב שהשאלות שלי חשובות....ויכולות לשמש גם משתמשים חדשים אחרים. חבל שאין פה שאלות נפוצות או מדריך לכל השאלות שאני שואל. בכל אופן,אשמח שיענו לי פה על השאלות ואני אוכל סוף סוף לעשות סדר בבלגן! תודה

dgrwkl2

New member
על השאלה הזו האחרונה שלי..אל תענו..מצאתי כבר

אשמח אם יענו לי לגביי הקטע הזה עם הסטטוס וה WHAT ON YOUR MIND...... זה משגע אותי

אני בת ../images/Emo70.gif

ודבר שני לגבי הססטוס = what's on your mind אתה יכול לכתוב כל דבר ובגלל שלאחד החברים שלך יש סטטוס עוד מיום שבת זה סימן שהוא עדיין לא רשם משהו חדש. בסטטוס אתה יכול לכתוב/לשים כל דבר שעולה בדעתך כולל תמונה/קישור וגם אפילו וידאו.

שאלה

שאני מציעה למישהו חבר שיוסיף אותו לרשימה שלו.. והוא מתעלם..זה שולח לי הודעV?

../images/Emo230.gif אם הוא עושה לבקשת החברות

שאת שולחת ignore אז פייסבוק בכלל לא מודיע לך על זה.. וזה בסדר "להתפרץ" לשרשור הזה.. קיבלת קצת תשומת לב ממני כרגע

למעלה