טוב, גם אני...
שעת התחלה: 23:19 שיר שמתנגן ברקע: stars בביצוע של לאקונה קויל, בפוקס יצא שיר באנגלית.. ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: וואו. מה עשית היום? עבודה על מחויבות אישית, כל היום. אה, ואכלתי. מה תעשה מחר? אמן שמשהו מעניין. נראה לי שיש פעולה... חשק ל...: ים. מה המידה שלך בנעליים? 39-40 (ואל תאמינו לחן שתטען שאני מידה שלושמאות או משהו כזה) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 558- השבט, וזה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל אמיתי מה אתה הכי שונא לאכול? במבות וחטיפים כאלה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי דברין מטורפים באמת.. אולי אומגה 30 מ' במד"צופי, אבל זה לא נחשב.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? בביה"ס? היום זה אמנות ותסריטאות, אבל שנה הבאה לא יהיה אמנות כנראה, סתם עוד מקצועות מיותרים... מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה (שלמדתי חצי שנה בדיוק וזהו!) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שעברה? מדהימה באמת, זאת קצת פחות. עיר/ים אהובות: לא יודעת. הצפון יפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הקב"ש שעשו לי שנה שעברה היה מרגש... איפה חגגת יומולדת אחרון? בקב"ש הזה... איך אתה הכי אוהב לבלות? לקרוא או משהו כזה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שנראה לי מתאים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אכן מה היה המבחן האחרון? מגן בביולוגיה כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי ציון.. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? בעיקר מחוץ לשכבה.. ומבית ספר אחר? אפילו יותר ומהעיר אחרת? כמה, כן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא בדר"כ, לפעמים, כשהם ממש מעצבנים. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? יום שישי או משהו מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא, רק אכלתי גת, אבל זה לא באמת סמים... אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עדיף, של דניאל סולומון למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה זול מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אה... טל המורה לקולנוע ולחבק? לא יודעת ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? כמה.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. את מי היית לוקח לאי בודד? אותך! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אחותי, שנמצאת חדר לידי שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אחת מהפורום שלי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס רעוע אחד אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו "שבת" של איאן מקיואן. אהבת? יש לי הרבה מה להגיד עליו.. סתם.. מה הסרט האחרון שראית? את הסוף של החיים יפים אהבת? הוא אחד הטובים... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? על דברים מפגרים (מה ששלך- שלי, מה ששלי-שלי) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? שורש כמה הוא עלה? מליון בערך ממי הsms האחרון שקיבלת? מחן מ. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חן מ. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? MY מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום... יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים למרחוק עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים בערך, פחות... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן, לצערי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אני מהמרת שיפו, אבל לא בטוחה, מזמן לא יצאתי מפה... למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? תמר יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? הם בסדר הם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מליון כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מליון! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אלמוג ודביר שגרים בראשון, הבני דודים הכי מגניבים עלי אדמות!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): מותחנים פסיכולוגיים (כמו כל המגמה..) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? קודם תנו לי להיות גדול.ה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בוּ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אחינועם ניני כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? ועידת העשוקים, דו"ח דברת, 1 במאי... מתי זה היה? 1 במאי? בשלושים באפריל... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אטייל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טילים! (זה התחיל רק היום וזה עומד להיפסק!) מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? הצרור מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? כספית? גיטרה? מחשב? לא יודעת... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים, המון מים. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב וחליל וגיטרה המלצה לסרט: מלך האריות תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? קייייייייייייייץ! איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא כמה אחים יש לך? 2 אחיות, ועוד 2 חצאי אחים (אח ואחות) הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כמה חברה', כן... נפגשת איתו/ איתה? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? משתדלת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כל כך מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החניכים אומרים שאני אומרת הרבה "אחלה" ו-"מגניב", לא יודעת על מה הם מדברים. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? תלוי מאוד לבוש: עכשיו? ג'ינס וחולצה איפור: נהה מאכל אהוב: פעם שלישית ששואלים את זה!!!! שתייה אהובה: מים להקה אהובה: כנסיית השכל היום, מחר? אין לי מושג... סרט אהוב: מלך האריות גלידה: קפה הזה.. עיר בעולם: לא יודעת ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת, אקרא אולי... שיר ברקע: הוטל קליפורניה, דה איגלס שעת סיום: 23:39 (20 ד' מחיי בוזבזו)