השאלון : )

חחחחחחחחחחח חן חן חן

כמו שאמרתי לך באיסיקיו מה את את את ***** אני לא הגיד את המילה הזאת כאן לא חינוכי וכזה.....

נצלש

ייאיי! אני כבר אמרתי שיש לי פלאפון אדיר? אני משתמשת בשם המשתמש שלי דרך הפלאפון ואני גולשת בפורום דרך הפלאפון איזה כיף !

אבל את יודעץת שזה יעלה לך מלא מלא כ

סף?? ובכל בפלא באורנג' אפשר לעשות את זה... חחח

אי אשפר להכנס לשם משתמש שלך

בתפוז.. ואת מוגבלת בפורומים שאת נימצאת בהם... תמיד היה לי מכשיר אורנג'.... ולא זה לא עולה לי מלא מלא מלא מלא כסף בגלל שגלישה באינטרנט בפלאפון שלי עולה 12 שקל לחודש קבוע וגלישה חופשית....

TziMHoNoa

New member
טוב, גם אני...

שעת התחלה: 23:19 שיר שמתנגן ברקע: stars בביצוע של לאקונה קויל, בפוקס יצא שיר באנגלית.. ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: וואו. מה עשית היום? עבודה על מחויבות אישית, כל היום. אה, ואכלתי. מה תעשה מחר? אמן שמשהו מעניין. נראה לי שיש פעולה... חשק ל...: ים. מה המידה שלך בנעליים? 39-40 (ואל תאמינו לחן שתטען שאני מידה שלושמאות או משהו כזה) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 558- השבט, וזה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל אמיתי מה אתה הכי שונא לאכול? במבות וחטיפים כאלה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי דברין מטורפים באמת.. אולי אומגה 30 מ' במד"צופי, אבל זה לא נחשב.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? בביה"ס? היום זה אמנות ותסריטאות, אבל שנה הבאה לא יהיה אמנות כנראה, סתם עוד מקצועות מיותרים... מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה (שלמדתי חצי שנה בדיוק וזהו!) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שעברה? מדהימה באמת, זאת קצת פחות. עיר/ים אהובות: לא יודעת. הצפון יפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הקב"ש שעשו לי שנה שעברה היה מרגש... איפה חגגת יומולדת אחרון? בקב"ש הזה... איך אתה הכי אוהב לבלות? לקרוא או משהו כזה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שנראה לי מתאים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אכן מה היה המבחן האחרון? מגן בביולוגיה כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי ציון.. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? בעיקר מחוץ לשכבה.. ומבית ספר אחר? אפילו יותר ומהעיר אחרת? כמה, כן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא בדר"כ, לפעמים, כשהם ממש מעצבנים. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? יום שישי או משהו מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא, רק אכלתי גת, אבל זה לא באמת סמים... אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עדיף, של דניאל סולומון למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה זול מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אה... טל המורה לקולנוע ולחבק? לא יודעת ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? כמה.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. את מי היית לוקח לאי בודד? אותך! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אחותי, שנמצאת חדר לידי שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אחת מהפורום שלי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס רעוע אחד אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו "שבת" של איאן מקיואן. אהבת? יש לי הרבה מה להגיד עליו.. סתם.. מה הסרט האחרון שראית? את הסוף של החיים יפים אהבת? הוא אחד הטובים... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? על דברים מפגרים (מה ששלך- שלי, מה ששלי-שלי) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? שורש כמה הוא עלה? מליון בערך ממי הsms האחרון שקיבלת? מחן מ. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חן מ. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? MY מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום... יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים למרחוק עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים בערך, פחות... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן, לצערי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אני מהמרת שיפו, אבל לא בטוחה, מזמן לא יצאתי מפה... למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? תמר יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? הם בסדר הם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מליון כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מליון! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אלמוג ודביר שגרים בראשון, הבני דודים הכי מגניבים עלי אדמות!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): מותחנים פסיכולוגיים (כמו כל המגמה..) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? קודם תנו לי להיות גדול.ה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בוּ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אחינועם ניני כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? ועידת העשוקים, דו"ח דברת, 1 במאי... מתי זה היה? 1 במאי? בשלושים באפריל... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אטייל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טילים! (זה התחיל רק היום וזה עומד להיפסק!) מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? הצרור מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? כספית? גיטרה? מחשב? לא יודעת... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים, המון מים. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב וחליל וגיטרה המלצה לסרט: מלך האריות תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? קייייייייייייייץ! איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא כמה אחים יש לך? 2 אחיות, ועוד 2 חצאי אחים (אח ואחות) הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כמה חברה', כן... נפגשת איתו/ איתה? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? משתדלת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כל כך מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: החניכים אומרים שאני אומרת הרבה "אחלה" ו-"מגניב", לא יודעת על מה הם מדברים. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? תלוי מאוד לבוש: עכשיו? ג'ינס וחולצה איפור: נהה מאכל אהוב: פעם שלישית ששואלים את זה!!!! שתייה אהובה: מים להקה אהובה: כנסיית השכל היום, מחר? אין לי מושג... סרט אהוב: מלך האריות גלידה: קפה הזה.. עיר בעולם: לא יודעת ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת, אקרא אולי... שיר ברקע: הוטל קליפורניה, דה איגלס שעת סיום: 23:39 (20 ד' מחיי בוזבזו)

נועה,

הצפון נורא יפה. בואי לבקר ;[ וקחי איתך את חן, כן, את. נוטשת. (אני באתי לראשון, עכשיו בואו לפה.)

jast

New member
../images/Emo24.gif

כבר סיכמנו שעוד 2 ומשו אני אהיה קומונרית אצלכם חחחח לא?

חחחח כפרעלייך.

לא כדאי לך. לא יהיה דיסטאנס. בעצם זה יכול להיות מגניב, אבל את לא תדריכי אותי כי אני אהיה בי"ב ולפי מה שהבנתי הקומונרים לא מדריכים את הי"בניקים.

jast

New member
בטח שכן..

אצלנו הקומונרית מדריכה את היבניקיות. ומי בכלל צריך דיסטאנס.. את קטנה ממני בשנה, זה כלום:] (חח זה יהיה קצת מצחיק...) זה כמו שרינה היא בערך מדריכה שלנו, ואיזה דיסטאנס? חחח אנחנו יודעות עליה הכל:)

תישס

New member
אלישע, ט' אוסישקין עונה.

אני ממש לא יודע למה אני מתחיל, עדיף שאני אלך לישון, אבל, נו, מילא- שעת התחלה: 00:06 שיר שמתנגן ברקע: מזגן? ספר קצת על עצמך: אממ.. בן 15, לומד בתלמה ילין בקולנוע, כואב לי הצוואר. מחשבה שעוברת בראש: ללכת לישון. מה עשית היום? ביזבזתי את הזמן, ושטטתי בפעם הראשונה בעירוני א'. מה תעשה מחר? בצפר. אודישנים לאיזו הפקה שלנו. חשק ל...: שינה. מה המידה שלך בנעליים? 41. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? קן אוסישקין, ופה מסתבר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עושה את השאלון הזה. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד, וארטישוק. מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים וכרוב ממולא. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? רצתי בתחתונים ליד הבית של מיקה, נראה לי. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל אני חושב. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק בהיר. מה הצבע השנוא עלייך? ירוק כהה. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? מתימטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מבלבלת. עיר/ים אהובות: תל אביב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בבר מצווה מין תיבה מלאה שטויות מחברים. :) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, בפגישת חאבורה. איך אתה הכי אוהב לבלות? מפגשי חאבורה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מוקדם, למרות שבזמן האחרון פחות. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? תלוי באיזה יום הכי מוקדם 80:30, הכי מאוחר 12:00. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חס וחליל. מה היה המבחן האחרון? פיסיקה. כמה קיבלת בו? לא החזירו לנו אותם עדיין. יש לך חברים מחוץ לכיתה? וודאי. ומחוץ לשכבה? כמובן. ומבית ספר אחר? המון. ומהעיר אחרת? אי אפשר שלא בתלמה. אתה נוהג לדבר עם חפצים? אם הם נחמדים, למה לא? היית פעם אצל פסיכולוג? פעם פעם. ואצל פסיכיאטר? נופ. חשבת פעם על התאבדות? כל היום וכל הלילה. אם כן - סיפרת למישהו? לכם, כרגע. מתי פעם אחרונה שבכית? סמינר הכנה לחג קן. מדוע? דור. לקחת סמים מתישהו? לא שזכור לי. אתה מעשן? לה לה. לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. אני כל כך פרוע. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואו.. לא זוכר. משהו של אריק איינשטיין. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני כזה אנרכיסט. סתם, לא. כי אני קמצן. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מור, או גילי, או ענת, או משהו. ולחבק? הוהו. רועי? ולנשק? גם, אולי. לא יודע. ולספר לו משהו מהלב? אנוקי פוקי. יש לך חברה? לא, אני פנוי להצעות. מישהו? מישהי? משהו? ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס ושלום על ישראל. את מי היית לוקח לאי בודד? אנהל'ה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אנה, אולי. או רועי. או מיקה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מעיין! שם מיוחד לבן? עדן, ויונתן. שם מיוחד לבת? עלמה, וקצת נרין. מאכל אהוב: עברנו על זה כבר. ארטישוק. מאכל שנוא: חצילים. דבר אחרון שאכלת: גרעינים. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מיקה, איילת, הילי, ובערך עוד מאתיים אנשים. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? האמ. מכנסיים משובצים, כל הזמן בערך. אתה לומד ביום שישי? כן. שלוש שעות קולנוע עיוני :/ מה הספר האחרון שקראת? מומיק/דויד גרוסמן אהבת? חביב. מה הסרט האחרון שראית? זמנים מודרניים. אהבת? ארוך לטעמי, אבל יפה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אנה. על מה דיברת איתו? על החג קן. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני כנראה, ואנה אולי.

תישס

New member
אלישע, המשך.

על מי אתה יודע הכי הרבה? שאלה טובה. אנה? אני? מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק? מור קנתה לי ארטיק ענבים, אם זה נחשב. כמה הוא עלה? 2 שקלים חדשים. ממי הsms האחרון שקיבלת? איילת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? איילת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "איילת". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אבטיח. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? התחלתי :/ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני.. חודש? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה מתישהו. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל מונד. לוהט שם חבל"ז. למה הלכת לשם? מור גרה שם. איך קוראים לאמא שלך? אנה. יש לך שם שני? מהו? אין. אבל אני אוסיף לעצמי יום אחד. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אף אחד, ההוא מהתנ"ך. אתה אוהב ילדים קטנים? באיזו צורה אוהב? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שניים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? עדיין שניים, אבל תשאלו שוב עוד עשר דקות. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יעל אולי. יש לה שיער יפה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16, בערך. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיניים. ובפנימיות? התנשאות, שורט טמפר. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ... הרעבה עצמית. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תלוי מאוד מתי. דרמה זה נחמד. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איתוש. למה? ממש מעניין אותי איך הראש שלו עובד. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שניים. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שקד. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שקד גם. כמה קומות יש לך בבית? דירה, אחת. הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? אני לא זוכר, אבל הלכתי מתישהו. לא הייתיח ממש קשור. מתי זה היה? אממ... קצת לפני יום הזיכרון ליצחק רבין. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה אממ... משהו. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יואו. לא יודע. אולי בהפקה מתישהו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אממ", ו"תמות". מה עושה לך טוב? אוללה. מה מעצבן אותך? דור. מה תמיד צריך להיות בכיס? כזה נגד יובש לשפתיים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודע :. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חרדל, אבל זה כי אף אחד לא אוכל אותו חוץ מאבא. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב. המלצה לסרט: חומות של תקווה. תוכנית טלוויזיה? קצרים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אני צריכה אותך" או "אתה חבר טוב". איך את/ה מתגבר על באסה? חותך ורידים כמובן. סתם, לא. מתעסק במשהו. איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פיצוח גרעינים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ-אביב כזה. איזה חג אהוב עליך? חנוכה! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: וואו, כן. חיית מחמד: כלבה, הבזחנן. כמה אחים יש לך? שניים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לה לה לה. לא ממש. לא עבד במקרים שאני מכיר. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הכרתי כן, אבל לא ממש התחתנו. נפגשת איתו/ איתה? כן, במקרה דיי. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים. מהי אהבה בשבילך? וואו, אני צריך ללכת לישון. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ככה ככה. תלוי איפה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לענות על אותה שאלה מאתיים פעם. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, ותיאטרון. מקומות בילוי מועדפים: בית, כיכר רבין, שוק. את/ה אוהב/ת להיות בבית? ראה שאלה קודמת. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה כשתהיה לי אהבה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי איפה. בד"כ עקשן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בכוח, ואם לא - מוות בייסורים. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יואו, אתם ממש חוזרים. "תמות". האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא בכזאת שטחיות, בכוח עליון מסויים. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: לבוש? אמ... חולצות שמו"ץ!! איפור: בטח. המון המון המון המון. סתם, לא. מאכל אהוב: דיי כבר!!!! שתייה אהובה: נסטי? להקה אהובה: משהו צבאי, איי גס. סרט אהוב: חומות של תקווה. גלידה: לימון. עיר בעולם: תל אביב, נראה לי. ארץ: סקוטלנד? מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון. שיר ברקע: מזגן, עדיין. שעת סיום: 00:29 ג'יסוס קרייסט, זה היה ארוך ממש.

jast

New member
אהא.. אותך אני מכירה גם:)

ראיתי אותך בחגקן של רמת אביב, אם אתה זוכר.. חן משיכון:]

תורי לענות

שעת התחלה: 20:18 שיר שמתנגן ברקע: מלכה באיה - אם את בעיניין ספר קצת על עצמך: אני מותק =] מחשבה שעוברת בראש: לישון... לישון... לישוןןןן מה עשית היום? עשיתי בגרות בתנך והמוני חזרות למסיבת סיום מה תעשה מחר? אלמד לבגרותצ בהיסטוריה חשק ל...: גלידהההה מה המידה שלך בנעליים? 36-35 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה חחח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? כשיבוא היום נראה כבר מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס מה אתה הכי שונא לאכול? גמבה ובצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אהממ.. יש הרבה.. לא זוכרת אחד עכשיו... (אם אחת היודניוקת יודעת תגידו) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יאווו..זה באמת היהי מטופש.. פ= מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך? ביוכימיה (חבל שסיימתי עם זה..9 מה המקצוע השנוא עלייך? אהמממ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עבר ממש מהר.. =\ עיר/ים אהובות: אהממ.. ראשון זו עיר כייפית מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בובת פרה גדולה.. בובות פרווה זאת המתנה בשבילי!! =] איפה חגגת יומולדת אחרון? נסעתי למקס ברנר עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני מתעיפת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אהממ אני כברלא לומדת יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע מה היה המבחן האחרון? בגרות בתנך כמה קיבלת בו? לא יודעת... עוד כמה חודשים אני אדע. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בארור ומחוץ לשכבה? כע ומבית ספר אחר? כע ומהעיר אחרת? אכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אהמממ... יומן או בובת פרווה נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אהמממ לא ממש מתי פעם אחרונה שבכית? אהממ... לפני שבוע וקצת ככה. נרהא לי לפחות מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? חס ושלום!! אתה מעשן? חלא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? pain of salvetion - rope ends למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? למה להרביץ.. למה?? ולחבק? אהממ : ) ולנשק? סיים ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת... יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בובת פרווה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם בן שם מיוחד לבן? אופק שם מיוחד לבת? אופק (נכון שזה שם יפה??) דבר אחרון שאכלת: פתיתי בצל ונקניקיה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר שלי לשעבר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל גופייה אתה לומד ביום שישי? לא לומדת!! מה הספר האחרון שקראת? "יש לי משהו לספר לך" אהבת? בנתיים כן מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצי אהבת? כן.. אבל מה עם הסוף.. מה??? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אהממ... צילי, טל, מורן וענבל על מי אתה יודע הכי הרבה? על כל החברים שלי ממי הsms האחרון שקיבלת? נראה לי שמרוני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לרוני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי.. הרגע אכלתי יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים.. בעצם חודש וחצי ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? כי עשיתי שם חג עם ליןר מרחובות שהיא בקבוצת המשך שלי איך קוראים לאמא שלך? ילנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא ממש אתה אוהב ילדים קטנים? הם חמודיים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני אוהבת את כולם סיים@ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בדקיו כמו שאני.. כיזה לא הגיל זאת ההרגשה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני סבבה ובפנימיות? הפנימיות שלי סבבית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כלום איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מה שבא.. אבל אימה ופעולה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אפחד למה? כי ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני גדולה.. אבל היי.. אין לי ילדים!@! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עינבל כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? כע הפגנה נגד (או בעד) מה? האחרונה?... אהמממ מתי זה היה? נו מה זה בוחן לי את הזיכרון??? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כשאני אהייה נדע (אבל בעצם.. אנ אהייה ייכאל הררי הבא!! אני אהייה רכז אשור שפלה.. לחחח) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שמעו אני עדיין.. חייה.. לכו תדעו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אהממ... סבבה מה עושה לך טוב? אנשים שאני אוהבת מה מעצבן אותך? אנשים לא נחמדים ואף רעים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? העלמות והעברה ממקום למקום מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט ספרייט מה היית לוקח לאי בודד? ספר טלפון ואמפי תוכנית טלוויזיה? ארתוררר איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם חברים או כותבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? בחוואה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? שבועות ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: יש כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אהממ כל אחד ומה שבא לו הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בערך לא ממש נפגשת איתו/ איתה? אהממ... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? זה כן מהי אהבה בשבילך? פרפרים בבטן שמחה געגוע ועוד ועד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אהממ לא ממ את/ה אוהב/ת להיות בבית? ממש לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע ככה וזה את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש החיים טובים לדעתך? לאהוב ולהיות נאהב ומאושר איפור: נגד!! שתייה אהובה: דיאט ספרייט להקה אהובה: מיוז גלידה: יאמייייי מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמדשיך להיות במחשב שעת סיום: 20:47

למעלה