השאלון : )

השאלון : )

טוב.. זה שאלון קצת ארוך... אבל הוא ממש ממש חמוד... מקווה שתאהבו אותו שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

יוווווו שאלון ארוך איזה כיף

שעת התחלה: 20:28 שיר שמתנגן ברקע:הוא לא יודע -מירי מסיקה מחשבה שעוברת בראש: נמאס לי קצת מהחג הזה=/ מה עשית היום? ישנתי,סידרתי את החדר,סידרתי את הארון,קראתי ספר,רבתי עם המשפחה וכו וכו וכו חחח מה המידה שלך בנעליים? 38.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואלע..אני כבר לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז... מה אתה הכי שונא לאכול? חומוס..טוב אני לא אוכלת חומוס חח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש הרבה מה הצבע האהוב עלייך? הכל..רק לא שחור
מה הצבע השנוא עלייך? שחור מה המקצוע האהוב עלייך? סוציולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היא נורא קשה ומעייפת..אבל קורים בה הרבה דברים טובים.איך לומר את זה?בכל דבר רע יש דברים טובים
עיר/ים אהובות: מה הקשר בין עיר לים? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה איפה חגגת יומולדת אחרון?חחחחחחחח זה היה שבוע שעבר, בבית קולנוע איך אתה הכי אוהב לבלות? מסתומרת?כרגיל,עם חברים..בגלידה..! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? תלוי באיזה יום אני מתחילה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן פיכ .. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בלשון יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת?אהמ..אפשר לומר אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחח בעבר כן,היום לא. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? לא בידיוק אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? ביום הולדת שלי..נראלי. מדוע? סתם עיצבנו אותי,אין לי כוח לפרט
לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא.אני נגד זה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא התשכרתי אף פעם
אני מסטולה גם ככה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אהממממ..נראלי צוללת..או שזה כבר היה במחשב.מאז שנועה שולחת לי שירים במסנג'ר אני לא משתמשת באימיול שלי(הוא גם ככה לא עובד חח) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? זה עולה הרבה כסף,אבל לפעמים יוצא לי לקנות...תלוי של מי הדיסק מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאח שלי ולחבק? את האחיין שלי(ועשיתי את זה!) ולספר לו משהו מהלב? אהממ...עצרו אותי יום שלישי באמצע סיפור...היתה לי שיחת נפש עם קומונרי ת ואז החצופים נכנסו באמצע(חניכים) יש לך חברה?בטח,הרבה!!! ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא חח את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן עם בתאל ועם אחות של נועה חח דבר אחרון שאכלת: תפוז.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו את "היומן" אהבת? כן..קצת מרבה בתיאורים אבל כן מה הסרט האחרון שראית? בלוז לחופש הגדול-אתמול. אהבת?מאודדדדדד...רציתי לבכות בסוף..הדמות האהובה עליי בסרט מתה=/ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? האחיין שלי חח..הוא הביא לי נשיקה,חמוד
על מה דיברת איתו? הוא אמר לי ביי ושהוא לא רוצה ללכת..חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת.. על מי אתה יודע הכי הרבה? על ההורים שלי,נראלי..=S מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לידיד כמה הוא עלה? 50 ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת,מחקתי הודעות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רינה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אל קאזם-זה מסיירים חחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אני אהיה ביום רביעי
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום לפני יום ירושלים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? טיול שלח איך קוראים לאמא שלך? מרים יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן על שם סבתא של..לוזכרת..חחח משו כזה
אתה אוהב ילדים קטנים? כן,מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה.. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? כפול משל אמא,אבל אני לא מכירה חצי מהם,משפחה מטומטמת. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם..אבל הכי הרבה את הבתדוד הקטנה שלי..לירז כפרעעעע ג'ינג'ית כוסית שלי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? קטנה.. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים ובפנימיות?היתי מוסיפה ביטחון עצמי,וקצת כושר שיכנוע.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עזבותי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה לי שומדבר בראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בתאל חחח אני מדברת איתה במסנ' כמה קומות יש לך בבית? 6 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ועידת העסקים וכל הההפרטות והבלה בלה מתי זה היה? דצמבר נראלי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: נראה כבר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באמת שאני לא יודעת מה עושה לך טוב? שמוצ,מחמאות,טיולים.. מה מעצבן אותך? ילדותיות,חוסר הבנה,צעקות,אלימות מה תמיד צריך להיות בכיס? חופשי חודשי חחחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? חופשי חודשי!!חח סתם..נראלי פלאפון .. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל המלצה לסרט: תראו את היומן זה סרט יפה,וגם הספר יפה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "הכי כיף להתבכיין לך כי את אף פעם לא שופטת אותי".-כן כן...:] איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת על זה(לפעמים),כותבת... איפה היית רוצה לבקר בעולם? חח דיברתי על זה עם אמי היום..אוסטרליה,לונדון,פולין,שוויץ,מרוקו,ספרד,ארגנטינה וכמובן ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפצף כשיש פקקים איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף וקיץ איזה חג אהוב עליך? הרבה,אני חושבת פסח.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך? 4 כולל אני מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בוודאי!!!!:) נפגשת איתו/ איתה? כן,עם בתאל.היתי אמורה להפגש עם עוד כמה אבל היה סיבוך מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? רגש שאני עדיין לא מכירה אותו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים..אין לי כוח לפרט מקומות בילוי מועדפים: גלידה,סרט,להתנחל,גן העיר,קניון,קן את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?עוד לא היתה לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזה נושא אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כל כך...תלוי באיזה נושא,אבל הקנאה שלי היא עם גבולות.כל אדם מקנא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "כוסעמק".. חחחחחחחחחחח האם את/ה מאמינ/ה בה´? פחות או יותר.עוד לא סגורה על עצמי החיים טובים לדעתך? לא ממש לבוש: עכשיו?לא הבנתי איפור:איכס שתייה אהובה: נס קפה חח להקה אהובה: אן סינק. גלידה: וניל מקופלת עיר בעולם: אין אחת שאני ממש אוהבת ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אכנס לבלוג של מישהי שיר ברקע: נפגש במאי-יובל בנאי שעת סיום:21:05 סופםוף תודע לאל חחחחחחחח סתם היה כיף לענות

:)

שעת התחלה: 20:53 שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך:מה יש כבר לספר שאתם לא יודעים? מחשבה שעוברת בראש:שי מה עשית היום?למדתי לחינם המגן נדחה לי מה תעשה מחר?פיקניק חשק ל...:חיבוק מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?שמוצ איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עוד 15 שנה שנגיע לשם תדעו מה אתה הכי אוהב לאכול?את הסלטים שדודה שלי מכינה! מה אתה הכי שונא לאכול?דברים שניראים רע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ברחתי לבאר שבע :) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יש הרבה.... מה הצבע האהוב עלייך?יש לי המון כחול אדום ורוד שחור סגול ירוק הרבה... מה הצבע השנוא עלייך?חרדל מה המקצוע האהוב עלייך?סיפרות מה המקצוע השנוא עלייך?מ-ת-מ-ט-י-ק-ה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קשה עיר/ים אהובות:ראשון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אממממ לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? פשוט להיות עם שי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1 או 2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה בגרות כמה קיבלת בו?זה בגרות מאיפה לי? יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת? ברור! אתה נוהג לדבר עם חפצים? פעם כן היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?גם לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?בגלל שי לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי ככה אני לא אוהבת דיסקים אני אוהבת לשמוע כל מיני שירים ולא רק זמר אחד או להקה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מיכל ולחבק?שי ולנשק?שי ולספר לו משהו מהלב?שי יש לך חברה?יש לי הרבה חברות וחבר אחד ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את שי שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?שאלתם כבר! את שי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?מישהי שלחה לי הודעה אבל עוד לא החזרתי לה תשובה עם מי?מישהי מהכיתה שם מיוחד לבן?אמממממ לא יודעת שם מיוחד לבת?אביטל/אביגיל מאכל אהוב:שוב פעם שואלים אותו שאלה פעמים? מאכל שנוא:לא עונה דבר אחרון שאכלת:סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אמממ אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?שומרית אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?ורוניקה מחליטה למות אהבת?התאהבתי מה הסרט האחרון שראית?טירה מכושפת אהבת?מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?שירי על מה דיברת איתו?חג קן מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?גילי שי ומנאל על מי אתה יודע הכי הרבה?על גילי מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת כמה הוא עלה?אם הייתי זוכרת מה הדבר האחרון הייתי אומרת ממי הsms האחרון שקיבלת?שי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?שניהם עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אואוואוו מלא זמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מתישהו השנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?בת ים למה הלכת לשם?סבתא איך קוראים לאמא שלך?סימונה יש לך שם שני?לא מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו?כן מי?דודה של אמא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?גילי ומידן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את הגוף שלי ובפנימיות?להיות פחות רחמנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?עצלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')כל דבר עם קסם! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 או 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?די! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שי כמה קומות יש לך בבית?11 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?לא זוכרת מתי זה היה? לא זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:כשיהיה גדולה דברו איתי מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש המון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא יודעת תגידו אתם מה עושה לך טוב?הרבה מה מעצבן אותך? השאלה הנכונה היא מה לא מעצבן אותי מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמממממ העגילים שלי כי הם גם מזהב וגם קראט שיש לי בחדר כן הם בדר"כ לא עלי כי משום מה אני לא אוהבת להסתובב עם כאלה דברים מהמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל מה היית לוקח לאי בודד?היה כבר המלצה לסרט:אין תוכנית טלוויזיה?מכושפוץ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני אוהב אותך איך את/ה מתגבר על באסה?עם הזמן איפה היית רוצה לבקר בעולם?בכל העולם אבל בעיקר באקפולקו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?הישראלי המכוער בחו"ל איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף ואביב איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:הכלבה שלי שוש כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?שי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חיבוק אוהב מה את/ה אוהב/ת לעשות?להיות בקן מקומות בילוי מועדפים:אין פשוט להיות עם שי את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא יודעת תגידו אתם האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן לבוש:לפי מצב רוח איפור:קליל מאכל אהוב:די בפעם המיליון לשאלון הזה שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:אין סרט אהוב:די לחזור על השאלות בגלל זה הוא כזה ארוך! גלידה:אני מתחילה לכעוס! עיר בעולם:רומא ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לאכול שיר ברקע:אין שעת סיום: 21:11

בטח אני אשבר באמצע..];

שעת התחלה: 20:50 שיר שמתנגן ברקע: האחרון שהתנגן, רוני- אדוני ספר קצת על עצמך: אני אלונה. :) מחשבה שעוברת בראש: בלאט, חם לי. וצריך לחטא את הנזם!]; מה עשית היום? הרבה כלום. סתם, הלכתי להציק לאמא בעבודה, עברתי למועדון, ומהמועדון חזרה הביתה. מה תעשה מחר? ביצפר ואז בטח כלום. חשק ל...: ליודעת. לפגוש את חברהשלי, ת'אמת. מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 67, 365, 1032. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארץ. מה אתה הכי אוהב לאכול? לא אוהבת כלוםP: מה אתה הכי שונא לאכול? הכל? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואי, איןלימושג. לסוע 6.7 ק"מ על אופניים בספונטניות מטורפת? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? להתחיל? מה הצבע האהוב עלייך? כחול, אפור. מה הצבע השנוא עלייך? ליודעת. צהוב עושה לי רע בעיניים. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות. מה המקצוע השנוא עלייך? תנאכס. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעולה/מטורפת. עיר/ים אהובות: ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אני מאלו שלא מקבלים מתנות
הופעה של היהודונים, אולי? איפה חגגת יומולדת אחרון? בעשור של היהודים^^ איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. לא משנה איפה, רק עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? משתנה. סביבות 12 בדר"כ. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 07:55 בוקר טוב מחנך, 08:05 שיעור ראשון. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? תלבושת מה? מה היה המבחן האחרון? תנאכס. כמה קיבלת בו? 80
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ממש. היית פעם אצל פסיכולוג? לצערי:\ ואצל פסיכיאטר? לצערי:\ חשבת פעם על התאבדות? פפ. אם כן - סיפרת למישהו? פפ. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. לקחת סמים מתישהו? נוור. אתה מעשן? ווינסטון לייט, בבקשה. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? פול זמן. ספטמבר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? LITWD - Beatels למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מיש הפטישP: ולחבק? את נעמצ'ו. ולנשק? מישהו. ולספר לו משהו מהלב? כנרת יש לך חברה? רק ליD: ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? בחור מסוקס ואינטיליגנט. שיהיה מענייןP: את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את נעמצ'ו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אמאנולי. שם מיוחד לבן? המנ, רועי. שם מיוחד לבת? עתי
מאכל אהוב: 6? מאכל שנוא: 6? דבר אחרון שאכלת: פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? כלכך הרבה\: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסרים למינהם[חם
] וחולצות אדיב למינהן. אתה לומד ביום שישי? ללמוד? בשישי? מצחיק!
מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו, אני מניחה. המון זמן לא קראתי ספר. אהבת? איך אפשר שלא? מה הסרט האחרון שראית? הממממ, ראיתי חלק מהמפיקים בערוץ הקיבוץ. אהבת? לא ממש. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? אוכל\: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עדי הקטנה, נעמצ'ו, כנרת. על מי אתה יודע הכי הרבה? אין לי מושג. מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות. כמה הוא עלה? 16 ממי הsms האחרון שקיבלת? ממיש, "בואי למועדון" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לוזוכרת. שי, נראלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'אותך' מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא:) עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בגיל 12, אאל"ט. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אני גרה בקיבוץ :) רחובות למה הלכת לשם? לקנות לחברה שלי בגדים+לקנות לה טאנל, ובסוף יצא שעשיתי נזם. איך קוראים לאמא שלך? גלית. יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? פפ אין לי כוח להסביר. דודה שלי/סבא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 בני דודים+2 ילדים של אחד מהם+2. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3, אאל"ט. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אחד מהצד של אמא. כיף לדבר איתו. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להתחיל?\: ובפנימיות? להתחיל?\: איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קיטש/דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם בחור. מעניין איך זה להשתין בעמידה.
למה?^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אנערף. יש זמן. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בלאט. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? פיל
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כה. הפגנה נגד (או בעד) מה? ועידת העשוקים. מתי זה היה? מתישו בדצמבר. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 27.12.05 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בלאט, 6, מותק. מה עושה לך טוב? חברים. מה מעצבן אותך? אנשים מחוסרי אינטילגנציה. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ליודעת. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, וסירה לברוח מהשקט הזה. המלצה לסרט: "אבודות והוזות" תוכנית טלוויזיה? "האוס", "מכושפות" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לוזוכרת. איך את/ה מתגבר על באסה? "זה יעבור". איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודעת.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ברבריות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ/סתיו. איזה חג אהוב עליך? חג החופש הגדול
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש. חיית מחמד: כלבה. כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה. נפגשת איתו/ איתה? כה. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? הדלקות. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש. מה את/ה אוהב/ת לעשות? ביד. >< מקומות בילוי מועדפים: שם. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית, לרוב. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קסאת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מותק. האם את/ה מאמינ/ה בה´? רק אני
החיים טובים לדעתך? לפעמים. לבוש: יחף זה כיף. איפור: נה. שתייה אהובה: קרלסברג, תודה רבה. להקה אהובה: אופטרל! 26.6 בקולטורה, בואו! סרט אהוב: אבודות והוזות גלידה: וניל עיר בעולם: ת"א. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום? שיר ברקע: היי ג'וד. שעת סיום: 21:12 קראת?

תגידו..(זה קשור לשאלון)

זה אישר לכן אחרי שעניתם על השאלון? כי לי לא..תפוז שלחו לי הודעה שזאת הודעה ארוכה מידי=S ונאלצתי לקצר את השאלון(הורדתי את השאלות האלו שחוזרות כמה פעמים וכמה צינזרתי=/)

jast

New member
קיבוצניקית..

יואו זה מטורף, היו לנו כמה תשובות ממש דומות.. עכשיו שמתי לב :) "אבודות והוזות" סרט טוב.

.

שעת התחלה: 7:30 שיר שמתנגן ברקע: don't speak- no doubt ספר קצת על עצמך: אני משתגעת. מחשבה שעוברת בראש: נמאס לי? מה עשית היום? הו. בכיתי לאמא שלי. ואז החלטתי שאני לא הולכת לבי"ס והתחלתי לצעוק עליה. מה תעשה מחר? משהו דומה אני מניחה. חשק ל...: עזבו מה המידה שלך בנעליים? 38-9? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 338, 1032 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חע. מה אתה הכי אוהב לאכול? לא יודעת. מה אתה הכי שונא לאכול? די הרבה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? - מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? - מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה, כבר לא כ"כ. מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות, בגלל המורה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא יכולה. עיר/ים אהובות: לא התעמקתי בזה אף פעם. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? - איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? זה כזה בתהליכי מעבר. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12? 1? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת. כמה קיבלת בו? - יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? גם. ומבית ספר אחר? אהא. ומהעיר אחרת? יאפ. אתה נוהג לדבר עם חפצים? די. היית פעם אצל פסיכולוג? אמ. לא בדיוק. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? חע אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? לפני דקה בערך. מדוע? כי נמאס לי. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חמישי. וזה היה רע. ואיכסי. ואני כ"כ מצטערת על זה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה שירים. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? - מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא, כ"כ. ולחבק? - ולנשק? - ולספר לו משהו מהלב? מאי. יש לך חברה? כמה. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? - את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? - אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד. שם מיוחד לבן? לדעתי? נו לא יודעת. שם מיוחד לבת? טופז, אופָל. מאכל אהוב: לא יודעת. מאכל שנוא: די הרבה. דבר אחרון שאכלת: שתיתי קפה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לאצשוב. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שאני אוהבת. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת. אהבת? - מה הסרט האחרון שראית? מלך האריות 2 נראהלי. אהבת? לא כ"כ ראיתי. זה סתם היחה בטלויזיה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עכשיו, מאי. על מה דיברת איתו? סתם, לא על מה שרציתי. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נועה? אני מניחה. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? המ. די. כמה הוא עלה? 36 שקלים. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחקתי את האחרונים. הדבר האחרון ששמור לי זה מקטיה "ניריתוש רוצה לבוא היום לאלעד? יש בית פנוי.." מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נועה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? די מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. בא לי להקיא. יש לך עדשות/ משקפיים? כן, משקפיים, רק לטלויזיה. עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? במרץ, סוף מרץ. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא זוכרת. למה הלכת לשם? - איך קוראים לאמא שלך? חנה יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לפני כמה זמן נזכרתי למה אני לא מתה על ילדים קטנים (קטנים מאוד כן, ג' ומעלה איכס.) כמה בני דודים יש לך מצד אמא? - כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת. הכי קשורה לנועה כי היא הכי קרובה לגילי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא מושלמת. בעצם החוסר ביטחון עצמי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לאדעת. למה? - כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיצאו. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מספיק. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דקל כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? ועידת העשוקים, נגד קפיטליזם. מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנשום? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? - באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "נגיד..." מה עושה לך טוב? אני באמת שכבר לא יודעת. מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? אבן איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? המ..ירקות אני מניחה. מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי שאגב אני לא מספיקה לראות ופספסתי כבר שני פרקים וכוס-אמא-של-הכל. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני בנאדם מקסים. איך את/ה מתגבר על באסה? צועקת. המון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודעת. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אינלימושג. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? לאדעת. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא במיוחד. חיית מחמד: שוקו, והוא טמבל. כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא, בערך. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אהא נפגשת איתו/ איתה? אהא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? כרגע? כלום. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? הכי לא בעולם. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? אין לי מושג. מקומות בילוי מועדפים: להיות בחדר של אחשלי. את/ה אוהב/ת להיות בבית? אהא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, לרוב. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים וותרנית לפעמים עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, בכלל לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא סגורה על זה. לפעמים ככה לפעמים ככה. לבוש: מכנסיים גופיה וחולצה קרועה מעל. איפור: עיפרון שחור. מאכל אהוב: אמאשלוזונה. שתייה אהובה: ספרייט. להקה אהובה: אין. סרט אהוב: כנ"ל גלידה: וניל. עיר בעולם: קיבוץ בישראל. ארץ: ישראל, מסתבר. מה תעשה כשתסיים את השאלון? פיפי ולצרוח או משהו. שיר ברקע: מלחמה שקטה- היהודים. שעת סיום: 7:48

jast

New member
חח יותר מידי ארוך!!!

שעת התחלה: לא'דעת. שיר שמתנגן ברקע: "רק בשביל לחבק חיבוק.." ספר קצת על עצמך: שלום, אני חן, ואני מאאאאאאאאאגניבה:] מחשבה שעוברת בראש: 'שיענה לי כבר במסנג'ר, סעמק'. מה עשית היום? התעוררתי בשתיים בערך כשאחותי העירה אותי בחיבוקים, והביאה לי איזה קווסט שכבר מלא זמן אני רוצה... ואז היו מלא אנשים בסלון... אחותי ובעלה, אחותי השניה וחבר שלה, הבנות של חברה של אבא וחברים שלהם חחחח... ואכלנו.. ואז בערב אני ומיין היינו למטה, ואז עלינו אליה.. והיה משעשע... ואתמול.. אתמול בכלל... מה תעשה מחר? אלמד ללשון, אכין פעולה, ולא'דעת.. חשק ל...: מישהו.. מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא'דעת. אבל במקום מגניב. מה אתה הכי אוהב לאכול? יש הרבה. מה אתה הכי שונא לאכול? דגים=S מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכרת.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הייתי מאד מושפעת ונגררת.. ועשיתי המון שטויות. מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אפור. מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה ולשון. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא. עיר/ים אהובות: תל אביב ועכו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? יומולדת שעבר.. כל היום... מתנה בפני עצמה. איפה חגגת יומולדת אחרון? עם החברים הכי טובים שלי... בבוקר הייתי עם ידיד שלי בעיר.. ואח"כ בקן... הרגשתי מאד מיוחדת.. גרמו לי להרגיש ככה
איך אתה הכי אוהב לבלות? ממ להיות בחוץ.. ועם אנשים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? הכי מודקם זה שעת 0.. רבע לשמונה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? יום שני, בגרות במתמטיקה. כמה קיבלת בו? 75 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן! ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לא בכיתי בזמן האחרון, תקופה טובה מידי... לפני שבועיים לפחות. מדוע? לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? היום חח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. לא מצליחה להוריד. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני כן קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת. ולחבק? מיין. ולנשק? חחחחחח זה לא לפה. ולספר לו משהו מהלב? אני חושבת שאני מספרת כמעט הכל לחברים הכי טובים שלי. אולי אמבה. יש לך חברה? יש לי הרבה חברות. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, כי הוא לא עונה לי
שם מיוחד לבן? שחר או אביב שם מיוחד לבת? תום מאכל אהוב: שאלתם כבר מאכל שנוא: :[ דבר אחרון שאכלת: מיין הביאה לי עוגה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש מישהי מסויימת, בעיקר היא ניתקה איתי את הקשר, ולא רוצה לדבר איתי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המכנסיים הכוסיות האלה.. חחח שלושתרבע ורודות. חרשתי. אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? צינורות/אתגר קרת... בקרוב יהיה לי מה לקרוא, כשאחותי תביא לי. אהבת? כמובן. מה הסרט האחרון שראית? נער מיים. חח אהבת? מצחיק. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מיין. על מה דיברת איתו? חחח אתם לא רוצים לדעת. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? עלי:] מה הדבר האחרון שקנית? סיגריות. כמה הוא עלה? 11 ממי הsms האחרון שקיבלת? "רינגטונים חדשים... " מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רינה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "פיחואית," מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ספגטי יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. כל הזמן שואלים אותי אם יש לי עדשות. אז, לא! זה הצבע האמיתי שלי!! עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פפפייי.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? פגשתי מישהם. איך קוראים לאמא שלך? עדנה יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן:] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? מלאא... יותר מ40 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אבי:]] חמודי.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? רזה יותר. ובפנימיות? טאקט, אני צריכה כזה.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה, קומדיה(פארודיות), מתח.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יש כ"כ הרבה אנשים.. למה? רק כדי להבין אותם. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כשנגיע לגשר... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נחצה אותו:] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יעל:/ כמה קומות יש לך בבית? אני גרה בביניין של 9 קומות, בבית עצמו אין קומות. הלכת פעם להפגנה? חחחחחח כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? היו כמה... בעד ההתנתקות. נגד המצב הכלכלי כזה. מתי זה היה? האחרון היה האחד במאי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מהפכה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שואה. מה עושה לך טוב? חיבוקים.. שאוהבים אותי.. ושאומרים לי דברים טובים. מה מעצבן אותך? שלא מקשיבים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ.. לא'דעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? מישהו:] המלצה לסרט: מועדון קרב!! תוכנית טלוויזיה? ארתור:] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך", או כששאלתי מישהו מה בא לו לעשות והוא ענה לי "אותך" ואני מזה הסמקתי באותו רגע
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם. המשך בהודעה הבאה.. אין מספיק מקום.

jast

New member
המשך..

מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת. אבל אני אוכלת במבה עם שוקולד.. ולפני כמה ימים גיליתי שיש הרבה אנשים כאלה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח.. למרות שהשנה הוא לא היה משו. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחחחח בטח.. חיית מחמד: אינלי, וזה לטובתם.. למרות שהייתי רוצה. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זה יכול להיות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הכרתי הרבה אנשים. נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. מהי אהבה בשבילך? לא יודעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? עניתי על זה כבר. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים. מקומות בילוי מועדפים: העיר את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. לרוב לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, אם יש לי חבר/ה אז מן הסתם אני לא אבגוד בו/בה... אבל אם זה סתם.. אז לא אכפת לי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי מה ובעיקר תלוי למי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שואה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? אני מאמינה בקורט קוביין. החיים טובים לדעתך? יש בזה משהו. לבוש: כן איפור: לא מאכל אהוב: דיי.. שאלתם. שתייה אהובה: מיץ תפוזים. להקה אהובה: הביטלס. למרות שבזמן האחרון, לא כ"כ. סרט אהוב: מועדון קרב, שיער. גלידה: וניל. עיר בעולם: תל אביב:] ארץ: איטליה יפה.. את ישראל אני אוהבת. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לדבר עם אנשים במסנג'ר. או שאני אחזור לקווסט החדש שלי:] שיר ברקע: :| שעת סיום: לא'דעת.

למעלה