השאלון השבועי!

אניי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Hero/ Nickelback - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות- שייגעצ. - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי כמובן - משפט השבוע: "אהה עכשיו אני מבינה. גבעת ברנר נקראת ע"ש מקס ברנר.. ההוא מהשוקולד" [ילדה פוסטמה מהכיתה שלי חשה חכמה בשיעור היסטוריה
] - דבר שהשגתם השבוע: נייקי חדשות - מאכל השבוע: הכל חוץ מהגועל נפש שאוכלים בשבועות. הגבינות האלה לא בשבילי.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ רכיבה על סוסים עם חברים בחבצלת וסופ"ש בנתניה :] - משהו שהרס את השבוע: שנשרפתי היום בים. זה שורף כל כך
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת בלשון ויום הסטודנט בבר אילן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שההופעה של מרגול בבר אילן תבוטל. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר שטרית.. סתם: - תמונת השבוע: תודו שזה מצחיק

אם את משתוקקת רק לראות את אסתר סבבה....

אני אתבודד לי לבד במדשאות עם ההיא שהמציאה חבר כדי לגרום לי לקנא.....

אותך ראיתי השבוע..

את אסתר לא ראיתי מלא זמן. חוץ מזה תפסיק להיות קנאי.. כתבתי אותך בתור מי שעשה לי את השבוע. ובלי קשר, אתה מוזמן ללכת להתבודד עם "הזאת שהמציאה חבר"

אני חושב שלא....

אנשים שממציאים חברים/חברות הם אנשים מתוסבכים, חסרי חוט שדרה וחולי נפש..... אני יכול להעיד על עצמי...

לא המצאתי אותה...

אבל קרה שהמצאתי חברה או שתיים.....אמנם לא לי, אבל המצאתי....

נחשב חלקית

הקושי האמיתי זה להמציא חברה מהבסיס. לתת לה שם פרטי ושם משפחה, מקום מגורים, גיל, מראה, כינוי, איך הכרתם, על מה רבתם וכד'.

ASTAR3

New member
אור...

אני דווקא לא רוצה שההופעה של מרגול תבוטל,כי חזי מחכה רק לה ואני צריכה טרמפ הלוך חזור כאילו....

ASTAR3

New member
שלי:)

השבוע שעבר:היה ממש מעולה - שיר השבוע:אמיתי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:גבינות וכאלה(כל מה שהיה בחג) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:עם חזי באוניברסיטה. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח:הולך להיות מעניין - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה בבר אילן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שחזי יקח אותי ויחזיר אותי הביתה ביום רביעי:):):) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אור חזי וציפי(אם היא מגיעה) סתם: - תמונת השבוע:

למעלה