השבוע שעבר: - שיר השבוע: Hero/ Nickelback - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות- שייגעצ. - האדם שעשה לכם את השבוע: חזי כמובן - משפט השבוע: "אהה עכשיו אני מבינה. גבעת ברנר נקראת ע"ש מקס ברנר.. ההוא מהשוקולד" [ילדה פוסטמה מהכיתה שלי חשה חכמה בשיעור היסטוריה
] - דבר שהשגתם השבוע: נייקי חדשות - מאכל השבוע: הכל חוץ מהגועל נפש שאוכלים בשבועות. הגבינות האלה לא בשבילי.. - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ רכיבה על סוסים עם חברים בחבצלת וסופ"ש בנתניה :] - משהו שהרס את השבוע: שנשרפתי היום בים. זה שורף כל כך
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת בלשון ויום הסטודנט בבר אילן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שההופעה של מרגול בבר אילן תבוטל. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר שטרית.. סתם: - תמונת השבוע: תודו שזה מצחיק
השבוע שעבר:היה ממש מעולה - שיר השבוע:אמיתי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:גבינות וכאלה(כל מה שהיה בחג) - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:עם חזי באוניברסיטה. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח:הולך להיות מעניין - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה בבר אילן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שחזי יקח אותי ויחזיר אותי הביתה ביום רביעי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אור חזי וציפי(אם היא מגיעה) סתם: - תמונת השבוע: