השאלון השבועי!

השאלון השבועי!../images/Emo205.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונת השבוע:

בישי89

New member
../images/Emo96.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: i don't love you/ my chemical romance - אלבום השבוע: mario vazquaz (מקווה שכתבתי נכון את השם....) - האדם שעשה לכם את השבוע: יערה (חברה שלי) - משפט השבוע: לא משפט שלי.... אבל הגיעו שמועות לאוזניי באשר למשפט הזה והוא אכן ראוי להיות משפט השבוע
... "מי לקח את הבלייזר שלי?"
- דבר שהשגתם השבוע: 12 שעות שינה ברציפות
- מאכל השבוע: המבורגר שאמא הכינה
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבועות (מייגע עד כמה שהיה... לפחות היה אוכל טוב
) - משהו שהרס את השבוע: ציפי... שאמרה לי שביום שלישי בגרות במתמטיקה.....
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות במתמטיקה?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמשיח יגיע
(רצוי לפני הבגרות במתמטיקה ביום שלישי) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חניך חדש? (בתקווה שהוא יגיע!) סתם: - תמונת השבוע:

JaboGirl

New member
בישי אני חלמתי הלילה

שהתחלת לעבוד בארומה! חח זה היה אחד המצחיקים.. וגם חזי היה בחלום

בישי89

New member
ציפי... אני חלמתי לך חבר...

קראו לו רועי והופעתם ביחד כבר פעמיים בחלומות שלי בשבוע האחרון לא כל כך זוכרת איך נפגשתם אבל בחלומות שלי אתם כבר חודש ביחד והוא דווקא דיי חמוד
שיער חום בהיר, גבוה, חיוך יפה....

JaboGirl

New member
ז'ו! ../images/Emo68.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: עוד סיפור אחד של אהבה
- האדם שעשה לכם את השבוע: בוז'ו בילי באלי
- משפט השבוע: "סוכרזית זה משמין. עובדה שכל השמנים ממתיקים את השתייה שלהם עם סוכרזית."
- דבר שהשגתם השבוע: הוצאתי בובה מהמכונה בקניון בשביל חזי.
- מאכל השבוע: עוגת גבינה
- משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רעות אמרה לי שיש לה מלא צבים מחוץ לבית, העובדה שבשיעור נהיגה האחרון לא עליתי על שום מדרכה והכי חשוב- הידיעה שאני לא הולכת לראות יותר לעולם את המורה לאנגלית.
- משהו שהרס את השבוע: לא היה כזה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת באזרחות בראשון, בגרות במתמטיקה בשלישי.. אה ויום הסטודנט בבר אילן ברביעי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלום עולמי
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ברי סחרוף
סתם:
- תמונת השבוע: תמונה מגניבה שיצאה לי בטעות

JaboGirl

New member
אה ועוד משהו חשוב שקרה השבוע..

אח שלי מצא קיפוד אצלנו בחצר

שלי :]

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שיר בעיפרון של בית הבובות - אלבום השבוע: של מירי מסיקה החדש - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטלל .. - משפט השבוע: "היי בובה מה איתך ? "
( ציטוט של בחור מאריאל\ברקן ) - דבר שהשגתם השבוע: את הזכות להכיר מישהו מיוחד =] - מאכל השבוע: מממ מוקרםם - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: "מסיבה" בברקן .. - משהו שהרס את השבוע:הפרצוף של נתלי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת לספיר =) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה שלי לא תרביץ לי על זה שלא הכנתי 2 עבודות להגשה :] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עוד 3 שבועות .. :) סתם: - תמונת השבוע:

Ron Golani

New member
לא יצא לי ליראות אותך אחרי שהמסיבה נגמרה..

לאן נעלמת?! והכי חשוב------איך היה לך?!

Ron Golani

New member
...

אז איך את מסכמת את המסיבה בכמה מילים ?!
ולאן נעלמת בסוף?! חיפשתי אותך....

הפעם אני מסכים עם אור....

מה חשבת כשכתבת אותן?! שכחת לרגע אם שלחת או לא?...

ממממ

היה ממש נחמד אבל כנראה שמסיבות זה לא לי . ולא נעלמתי..הלכתי לדרור ואז הלכתי לישון משהו שעשיתי גם שם.. חח אני כבר מתארת לעצמי איך עבר לך אני אחסוך שאלות

שלי....

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: שן חדשה!! - מאכל השבוע: כל מה שזז, כשר ולא דג - משהו(אירוע כלשהו או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שגיליתי כמעט בוודאות שבחורה המציאה "קשר עם מישהו" כדי לגרום לי לקנא/ שנפגשתי עם חברתי לעת "עונג שבת" ובת בריתי ההיסטורי הב' אור אלקס - משהו שהרס את השבוע: בל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הסטודנט (הופעה של מרגול!!! ושלמה ארצי...) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח להגיע לכל ההרצאות... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתר שטרית (ממש היה כיף שהיא הפתיעה אותי באוניברסיטה, הרגישה כאילו אחותי הקטנה באה לבקר אותי ...) סתם: - תמונת השבוע: הבן אדם שהגילוי שלו עשוי לתת השראה לאחד מכותבי הפורום.....

JaboGirl

New member
הכתובת הייתה על הקיר

אבל עזבי הומו, הערצת את היי פייב?

למעלה