השאלון הגיע=]

השאלון הגיע=]

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי האמנים האהובים עליך? מי האומנים השנואים עליך האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כמה? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? יש לך להקה? איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה אוהבלרקוד? מתביש ליד אנשים? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? מכבד אחרים? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? ושקם בבוקר? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?

Only Dreaming

New member
Mary had a little lamb.

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כלמיני. מי האמנים האהובים עליך? רג'ינה ספקטור, אלאניס מוריסט, K's Choice, Garbage. מי האומנים השנואים עליך אממ... רוני? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? עברי לידר?
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם 160 שקל. כמה היית מוכן לשלם? ^ יש לך פוסטרים? לא. יש לך אמפי? כן. איזה? 4 של סמסונג. קוראים לו סמי. יש לך אייפוד? לא. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? יאפ. כמה? לאדע. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 20 ג'יגה. כמה תפוס? לא זוכר. האם מספיק לכם? כן. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא. איזה? אני מתחיל ללמוד לגיטרה. יש לך להקה? בטח, 3 להקות. איך קוראים לה? אין. מצליחים? מאוד. האם אתה עוקב אחר האמנים? לא ממש. איך? משקפת בתוך עץ. איפה? תלוי איפה הם. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא. יש לך כשרונות? קצת. איזה? לאדע. אתה אוהב לשיר? כשאף אחד לא שומע. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? ^ אתה שר מול קהל? לא. אתה אוהבלרקוד? קצת. מתביש ליד אנשים? כן. אתה מזייף? כן. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא. איזה קול יש לך? בריטון?
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן. מכבד אחרים? כן. האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן. מה? לאדע. חדר כושר וכאלה. למה? כי אני נהייה שמן. מה התכונות הרעות אצלך? כלמיני. מה התכונות הטובות אצלך? כלמיני. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? אני על המחשב. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? נרדם? ושקם בבוקר? פותח עיניים? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? כלמיני. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אף אחד מהם. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לפעמים. הודגש באמצעות מדגישומטיק אהובי הנצחי.

lorley boy

New member
...

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הכל, למעט מזרחית, דיכאון ושירי מסטיק בזוקה מי האמנים האהובים עליך? אוונסנס, אואסיס, רוקסט.. מי האומנים השנואים עליך? זמרי דיכאון למיניהם האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא.. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם כרטיס במחיר מלא? כמה היית מוכן לשלם? 300+ יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? לא.. איזה? יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 3 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? כמה תפוס? האם מספיק לכם? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? לא ממש.. איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? לא יודע איזה? אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לא אתה אוהבלרקוד? כן מתביש ליד אנשים? לא ממש אתה מזייף? לעיתים.. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא ולא רוצה.. איזה קול יש לך? רגיל.. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא ממש מכבד אחרים? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? פייי המון מה? מראה, חוסר ביטחון, דיכאונות, חרדות, פחדים למה? מפריע לי להתקדם בחיים מה התכונות הרעות אצלך? מה שאני רוצה לשנות בעצמי.. מה התכונות הטובות אצלך? רגיש, מקשיב, אינטילגנציה רגשית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ישן בעיקר.. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מסדר את שתי השמיכות שלי ושם יס1 ושקם בבוקר? שם נעלי בית.. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? פעם בכמה חודשים..לא יודע עד כמה זה לעיתים קרובות.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? לא עושה.. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן.. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא.. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן..לצערי..

eliormagick

New member
וליבי מת לאהוב

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?הכל מי האמנים האהובים עליך?אונסנס מי האומנים השנואים עליך? בריטני האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?אונסנס? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?הכלO: כמה היית מוכן לשלם?הכל יש לך פוסטרים?כן יש לך אמפי?כן איזה? יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?דהה כמה?יש שם 600 שירים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 1 MG כמה תפוס?הכלP: האם מספיק לכם?לאO: האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?לא איזה? יש לך להקה?לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? יש לך כשרונות? איזה? אתה אוהב לשיר?שאף אחד לא שומע אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?כןP: אתה שר מול קהל?לא אתה אוהבלרקוד? מתביש ליד אנשים? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? מכבד אחרים?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כה מה?הכל למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?יכלמיני מה התכונות הטובות אצלך?כלמיני מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?פה ושם מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?סוגר תאור ושקם בבוקר?שותף פנים האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?כה מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?מת האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?ברור האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן

סמיילי6

New member
תשובותתתת=)

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק..ישראלי. מי האמנים האהובים עליך?נירוונה גארבג' סינרגיה קרן פלס מי האומנים השנואים עליך? נינטטט האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?קרן םלס מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?אין לי מושג כמה היית מוכן לשלם?לא יותר מ200 שקל יש לך פוסטרים?לא יש לך אמפי?כן איזה?אחד שנכנס לי לכביסה ולא שרד יש לך אייפוד?בקרוב יש לך תקיות מוזיקה במחשב?ברוררר כמה?יש שם מלא שירים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? נראה לי ג'יגה כמה תפוס?כמעט הכל האם מספיק לכם?כעעע האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?לא איזה? יש לך להקה?לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?לא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?לא יש לך כשרונות?כןןןן איזה?אני שררררר אתה אוהב לשיר?ברור זה החיים שלי אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לאאאא אתה שר מול קהל?כןןן אתה אוהבלרקוד?תלוי איפה ומתייי מתביש ליד אנשים? אתה מזייף?לאאאאאא היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?לומדדד איזה קול יש לך?יפה חחחח באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?רגיל כזה אבל יפה חחח שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן מכבד אחרים?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כה מה?אין לי מושג למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?תמים מה התכונות הטובות אצלך?חכם מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?אין זמן פנוייי מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?אומר לילה טובב לדובי חחחחח ושקם בבוקר?אומר בוקר טוב לדובייי האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לאאא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?שומע מוזיקה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לפעמיםםם האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?ברור שמתנפל על אחרים זה הכי כיףףף האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?חחח קורה הרבהה

BIoNdY

New member
על הבוקר =]

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? נינט וכדומה מי האמנים האהובים עליך? נינט... רן דנקר... מי האומנים השנואים עליך כל המטאליקה וכדומה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כבר אמרתי מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא אוהב הופעות... תודה =] כמה היית מוכן לשלם? אני יודע.. לא יותר מ-60 שקל יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? יאפ =] איזה? בפלאפון יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אממ כה אפשר לומר כמה? לא יודע חחחח כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 64 מגה כמה תפוס? הכל האם מספיק לכם? לא ממש האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? אממ כן איזה? מיתרי הקול חחחח יש לך להקה? לא ממש איך קוראים לה? "קטרזיס 53" חחח סתם מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?לא ממש איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אממ כן לפעמים יש לך כשרונות? פחות או יותר איזה?אני יודע.. אני שר... משחק אתה אוהב לשיר?מאוד אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן חחח אתה שר מול קהל? לא אתה אוהב לרקוד? לא מתביש ליד אנשים? אתה מזייף?קצת.. חחח היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לומד איזה קול יש לך? לא יודע איך לענות חחח באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל נראה לי שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא יודע מכבד אחרים? מאוד האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? עזבו למה? כי זה דופק את החיים מה התכונות הרעות אצלך? שכשאני אוהב אני אוהב עד הסוף מה התכונות הטובות אצלך? כל השאר =] בעיקר האופטימיות וזה שאני יודע להוציא אנשים מדיכאון מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? על המחשב.. בתנועה.. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מתקלח ושקם בבוקר? אוכל האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? אפשר לומר שכן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? או שומע מוזיקה או שר או מדבר עם אנשים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא ממש חחח האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן חחח

yotem 16

New member
Bored now../images/Emo83.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק קל, פופ, ג'אז ועוד כמה מי האמנים האהובים עליך? אממ הרבה- אוונסנס, היהודים, כריסטינה אגילרה, שרה מקלכלן, אנוק ועוד מי האומנים השנואים עליך? אממ לא שנואים, אבל אני לא אוהב מוזיקה מזרחית האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? ברמות של צרחות וחיתוך ורידים? לא. אבל אני מאוד אוהב את אוונסנס. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס? כמה היית מוכן לשלם? עד 500 ש"ח יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? כן איזה? 4 יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן ? כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 2GB כמה תפוס? הרוב האם מספיק לכם? כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? לא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? כן איזה? כל מה שקשור לאומנות אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? לא באופן רשמי P: אתה אוהבלרקוד? כן מתביש ליד אנשים? לא אתה מזייף? לא רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא ולא איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? |: שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כן היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מתעצבן מהר, עצלן לפעמים מה התכונות הטובות אצלך? אכפתי, רגיש מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, קורא, טלוויזיה, קיקבוקסינג.. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? ושקם בבוקר? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif. אני ערה מ8 בבוקר ;[

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק. מי האמנים האהובים עליך? שייגעצ, אריק ברמן ומאור כהן. מי האומנים השנואים עליך? כל מה שקשור למזרחיתXD. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אריק ברמן, מאור כהן ושייגעצ$%%@##$@ מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אמ. אנלא מטורפת. הייתי בהופעות של שייגעצ. בעתיד גם של מאור כהן ואריק ברמן. כמה היית מוכן לשלם? 100. יש לך פוסטרים? נייט. יש לך אמפי? דע. איזה? אנערף. יש לך אייפוד? נייט. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? דע. כמה? לאדעת. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 1 ג'יגה. כמה תפוס? הכללללל. האם מספיק לכם? לא ;[ האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא ;[ איזה? זונות. יש לך להקה? רק לי. ברורXD. איך קוראים לה? >< מצליחים? $@#%^@$ האם אתה עוקב אחר האמנים? לא. איך? @$@$$#% איפה?$$%##$@ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? נה. יש לך כשרונות? לא. איזה? %#$$!@# אתה אוהב לשיר? נייט. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא! XD אתה שר מול קהל? מהזה לא! אתה אוהב לרקוד? נייט! מתביש ליד אנשים? דע. אתה מזייף? דע. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא! איזה קול יש לך? מעפן?! באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל עד צורחXD. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לפעמים. מכבד אחרים? דע. האם היית רוצה לשנות בך משהו? דע. מה? לא חסר. למה? כי נאלא אוהבת את זה אצלי. מה התכונות הרעות אצלך? שרמוטיותXD. מה התכונות הטובות אצלך? אנערף. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ביד?! נו באמת. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? רואה טלויזיה או משהו. ושקם בבוקר? מדליקה טלויזיה/מוסיקהXD. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? נראלי. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? נאדה. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לפעמים. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? נייט. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא נראלי.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif איף ><

מוזיקה:
יזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מכירים ת'אלה שאומרים הכל?אז כמעט הכל
מי האמנים האהובים עליך?היהודים,דה יוזד,ג'יימס בלאנט,כריסטינה אגילרה,קאוונטינג קרוס מי האומנים השנואים עליךיותר מדי P: האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?הרבה כמה היית מוכן לשלם?כמה שיהיה חח יש לך פוסטרים?לא יש לך אמפי?כן אבל הוא מקולקל ;[ איזה?לא זוכר יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?חחח מן הסתם כמה?אחת עם הרבה תת והרבה שירים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?הוא מקולקל!#$@$ כמה תפוס? האם מספיק לכם? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?לא איזה? יש לך להקה?לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?לא כ"כ איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כן יש לך כשרונות?אפשר להגיד איזה?משחק אתה אוהב לשיר?מאוד!רק חבל שאני לא יודע P: אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?חחח הכי לא אתה שר מול קהל?אם הייתה לי הזדמנות XD אתה אוהבלרקוד?כן מתביש ליד אנשים?לא אתה מזייף?וואה וואה היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?חחח אני לומד פיתוח קול במסגרת המשחק איזה קול יש לך?מזעזע. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?הכל מהכל
שלב ב': אתה
האם אתה מכבד את עצמך?כן מכבד אחרים?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?כמה דברים למה?ככה מה התכונות הרעות אצלך?חסר סבלנות מה התכונות הטובות אצלך?אכפתי :] מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?כל מיני מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?דבר ראשון שאני הולך לישון?oO ושקם בבוקר?אומר 'מודה אני' ^^ האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?אמבטיה טובה,מוסיקה,אוכל וכו'
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?חחח לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן

עונה רק על מוסיקה../images/Emo79.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? פופ- רוק- דאנססס מי האמנים האהובים עליך? פינק, the verve, garbage , Tears For Fears גרין דיי מי האומנים השנואים עליך מי ששר ממש מזרחית האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כן מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לנסוע רחוק ולשלם לזה כמה היית מוכן לשלם? לא יודע.....עד 200..... יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? כן איזה? a2 יש לך אייפוד? היה הוא נהרס יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? תשע תיקיות כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 20gb כמה תפוס? 16gb האם מספיק לכם? לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? לא יש לך להקה? לא איך קוראים לה? לא מצליחים? גם לא האם אתה עוקב אחר האמנים? לא הבנתי האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אתה אוהב לשיר? בעיקרון כן אבל לא שר אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? מאוד אתה שר מול קהל? לאאאא אתה אוהבלרקוד? כןןןןןןן מתביש ליד אנשים? תלויייי אתה מזייף? כן. נראה לי היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא רוצה איזה קול יש לך? קשה לתאר במילים באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? די צורח ונחנק באמצע (חחח^^)

אני

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אממ הכל חוץ ממזרחית ודיכאון מי האמנים האהובים עליך? נייטוויש, אורפנד לנד, יזהר אשדות. כל מיני מי האומנים השנואים עליך? עופר לוי וכל הזהבות בן.. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אממ אני הכל בגדר הלאהוב ולא להיות מטורף מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? אמממ אם ניטוויש היו עושים סבב הופעות- אז הרבה כמה היית מוכן לשלם? הרבה יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? דיסקמן שליטה יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כה כמה? הרבה כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? דיסקמן סעמק! האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? וואנבי לנגן בגיטרה יש לך להקה? לא איך קוראים לה? בעצם כן, אבל זה שם מסובך שפר מזכרוני מצליחים? פחח זה סתם איזה שיט שהמצאנו האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? אמממ יש מצב יש לך כשרונות? כה איזה? לא קשורים למוסיקה אתה אוהב לשיר? כן מאוד אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא ממש אתה שר מול קהל? לא- אני לא שר רישמית- סתם שר. אתה אוהבלרקוד? חופשי מתביש ליד אנשים? אם זה לא משהו רישמי אז בחופשי אני שר ורוקד אתה מזייף? לפעמים היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? למי יש זמן בכלל? איזה קול יש לך? באס- אבל יש לי פלצט מטורף. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? אני עושה הכל:) שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? אממ כן? מכבד אחרים? אנשים מוסימים כן ואנשים מוסימ ים לא, אבל בעיקרון כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? הרבה מה? לא יודע- אולי קצת לצאת מכל הקטע של מודעות עצמית למה? כי זה לא מאפשר לי לעושת מלא דבירם שאני רוצה לעשות מה התכונות הרעות אצלך? אגואיסט, מעצבן, קרציה,חפרן,לא יודע. מה התכונות הטובות אצלך? אני שונא לדבר על עצמי דבירם טובים אלא אם כן זה בצחוק אז לא ידוע מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? כל מיני מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? נכנס למיטה? ושקם בבוקר? מצחצח שיניים האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא כל כך מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אוכל:) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא כל כך

littel minimi

New member
עונה...

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אממ רוק, פאנק היפ הופ פופ... כמעט הכל מי האמנים האהובים עליך? HIM ו-3 DOORS DOWN מי האומנים השנואים עליך? אממ רוני סופרסטאר? האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא.... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?וואי הרבה.. אני אוהבת הופעות
כמה היית מוכן לשלם? אממ עד 350 ככה יש לך פוסטרים?כן יש לך אמפי?כה איזה? גם 4 וגם 3 יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?6 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? אממ אחד 8 ג'יגה ואחד 1 ג'יגה כמה תפוס?הכלל האם מספיק לכם?לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? אורגנית חצוצרה סקסופון חלילית וגם קצת גיטרה חחח יש לך להקה?לא איך קוראים לה? .... מצליחים? מאוד P: האם אתה עוקב אחר האמנים?לאא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן יש לך כשרונות? לא איזה?לא להיות כישרונית אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? חברים נחשב? אתה אוהבלרקוד? כן מתביש ליד אנשים?לא אתה מזייף? אממ כן חחח היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? ללמודד. לוידעת מוציא את החשק איזה קול יש לך? עב"ם באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן.. מה? אממ את הגישה שלי למה? כי היא דפוקה מה התכונות הרעות אצלך? יש יותר מדי.. אבל בגדול: מתעצבנת מהר, עקשנית... כל מיני מה התכונות הטובות אצלך? נותנת מעצמי... אני יכולה להתחייב למשהו ולתת הכי הרבה שישש מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? צופים!! כרם אימפריהה מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? אממ שמה שעון מעורר P: ושקם בבוקר? מדליקה מפזר חום\ מאוורר האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מדברת עם חברים... האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אחותי הקטנה נחשב? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן...

moshe butt

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif שאלון ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מממ.. תכלס הכל, בעיקר: ספיד טראש מטאל, דארק אייטיז קצת, בלאק/דת' מטאל, גות' ועוד מלא סגנונות... לא חסר מי האמנים האהובים עליך? Megadeth, The smiths, cocteau twins, היהודים ועוד הרבה- אין לי כח
מי האומנים השנואים עליך ?
האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? דייב מוסטיין
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? הרבה כמה היית מוכן לשלם? כמה שצריך יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? כה איזה? לא יודע יש לך אייפוד? NO יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כה כמה? אוויי יש לי מלא..
כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 2 כמה תפוס? הכל האם מספיק לכם? כה האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? הייתי רוצה גיטרה יש לך להקה? הייתי רוצה
איך קוראים לה? אם היה לי אז הייתי קורא לה: Saint Protectors מצליחים? מאמין שכן יש לך כשרונות? כה איזה? ציור אתה אוהב לשיר? כה אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? חח לא אתה שר מול קהל? כה אתה אוהב לרקוד? לא מתביש ליד אנשים? מממ לא אתה מזייף? חחח מאוד היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי רוצה איזה קול יש לך? בס באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל/ גרואלינג
שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? גם האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא מה?כלום למה? ככה, אני אוהב את איך שאני. תודה
מה התכונות הרעות אצלך? אדיש מה התכונות הטובות אצלך? אין הרבה
מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? קורא או ישן מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מסדר את המיטה ושקם בבוקר? מתבכין שיש בית ספר האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? היה מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? חברים
האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? ממ לא כ"כ האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? גם וגם האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? אני תמיד מגיב בטיפשות אבל אני לא מתבייש אח"כ.

detleth2

New member
קוקטו טווינס אהבת חיי

garlends & heaven or las vegas& treasure יצירות מופת!! סוף סוף מישהו שמבין במוסיקה! אם כי מגדת'/ף' איך שלא כותבים הייתי משאיר כתיקיה מחוקה בשלהי כיתה ט', תחילת כיתה י', אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב. אני בשמחה ארחיב לך את הדארק אייטיז והגות'. השאר חפש מורה אחר שעוד לובש ניטים:) את שלי איבדתי, חוץ מחגורה.

Atticus Finch

New member
פוש דה באטן../images/Emo70.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? - בעיקר פופ, סופט רוק ודאנס. מי האמנים האהובים עליך? אין ספציפיים, כל מה שנחמד ומעביר את הזמן אז בכיף. מי האומנים השנואים עליך? הזמרים המזרחיים ששרים שירים פופ, בעיקר לאחרונה. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? בעבר מתתי על הילארי דאף, אין לי מושג למה. אולי קרן פלס ומירי מסיקה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? כל משהו שהוא לא כלכך קיצוני. כמה היית מוכן לשלם? עד 80 שקל. יש לך פוסטרים? לא. יש לך אמפי? כן. איזה? SanDisc, 517 יש לך אייפוד? לא. יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן, המון. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 517 כמה תפוס? 450 בערך האם מספיק לכם? כן. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא. יש לך להקה? לא. האם אתה עוקב אחר האמנים? כן. איך? אתרים וסיקורים. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן. יש לך כשרונות? אומרים שאני שר טוב. אתה אוהב לשיר? כן, מאוד. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי אם האנשים יותר כשרוניים ממני. אתה שר מול קהל? לא. אתה אוהבלרקוד? לא. מתביש ליד אנשים? לרוב לא. אתה מזייף? תלוי בסולם. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? הייתי מת לזה. איזה קול יש לך? גבוה. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שר. רגיל. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא. מכבד אחרים? תלוי מי. האם היית רוצה לשנות בך משהו? היחס. למה? כי לפעמים הוא אגואיסטי. מה התכונות הרעות אצלך? למעלה. מה התכונות הטובות אצלך? אופטימי. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מוזיקה. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? א.. ישן? ושקם בבוקר? שותה. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? יוצא לרוץ. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מגן. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן.

פיתiש

New member
עונה 3>

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? פאנק רוק מי האמנים האהובים עליך? pink ועוד מלא אבל בעיקר pink מי האומנים השנואים עליך? כל אלה ששרים מזרחית!! האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? כן. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם המון כסף (בשבילי לכסף אין חשיבות!) כמה היית מוכן לשלם? כמה שצריך! יש לך פוסטרים? כן יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? בארור! כמה? לכל להקה יש! כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 5G כמה תפוס? 5G האם מספיק לכם? לא ממש האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? פסנתר יש לך להקה? לא איך קוראים לה? אבל אין! מצליחים? אין!!!!!!!!!! האם אתה עוקב אחר האמנים? לא איך? מה איך? איפה? שם האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? יכול להיות איזה? לא יודעת עדיין אתה אוהב לשיר? כן אבל לבד כי אני מזייפת! אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? מאוד! אתה שר מול קהל? לא! אתה אוהב לרקוד? לא ממש מתביש ליד אנשים? כן אתה מזייף? מאוד!!!!!!!!!! היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? רוצה איזה קול יש לך? זוועה באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל? שלב ב': את האם את מכבדת את עצמך? נראה לי מכבד אחרים?כן בארור האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה?את הגוף למה? כי אני שמנע מה התכונות הרעות אצלך? שאני שמנע מה התכונות הטובות אצלך? שיש לי עיניים כחולות מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?הולכת לישון! מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?נכנסת למיטה! ושקם בבוקר?יוצאת מהמיטה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?אין האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?כשצריך האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן

עונה [=

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? פופ ורוק מי האמנים האהובים עליך? בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, קליס, פינק, מדונה, שירי מימון, אביב גפן, דקלה, איגי וקסמן ועוד... מי האומנים השנואים עליך: נינט טייב האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? בריטני ספירס
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם הרבה כסף כמה היית מוכן לשלם? לפחות 1,000 שקל פוסטרים? יש יש לך אמפי? כה איזה? up tec יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כה כמה? לא ספרתי, אבל בערך 7-10 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 MB כמה תפוס? 512 האם מספיק לכם? לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא, אבל אני שוקל להתחיל ללמוד גיטרה איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? בהחלט. מאוד חשוב לי מה קורה איתם. איך? כתבות וכניסה לפורומים איפה? ^^ האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? היה לי חלום בגיל 11 להיות בריטני ספירס. עד היום החלום הזה מציק לי. יש לך כשרונות? כן, בכתיבה. איזה? ^^ אתה אוהב לשיר? כן, אבל כשאני שר זה נשמע כמו קול של
אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא תמיד אתה שר מול קהל? ממש לא. אתה אוהבלרקוד? כן מתביש ליד אנשים? קצת, אבל אם אני אדע את הריקוד אז פחות. יותר אתרגש. אתה מזייף? רק התחלתי ללמוד ריקוד, אז אני לא יודע עדיין. היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? מאוד רוצה. איזה קול יש לך? טיפה גברי. באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל, מזייף. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? לא. מכבד אחרים? לא תמיד האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? להוריד זיפים מהפנים למה? כי זה יותר מראה ילדותי מה התכונות הרעות אצלך? עצלנות מה התכונות הטובות אצלך? התמדה, אבל לא תמיד אני משתמש בזה. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? גולש באינטרנט. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מדבר בטלפון. ושקם בבוקר? גולש באינטרנט ושותה כוס תה או נס. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שומע מוזיקה, מדבר\כותב לאנשים. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא זה ולא זה. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? כן

livemylife

New member
חחח עונה גם

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?....בכללי כל דבר שטוב, אבל בעיקר רוק פופ מי האמנים האהובים עליך?....אביב גפן, היהודים מי האומנים השנואים עליך...רוני וכל שאר כוכבות הפופ בשקל האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?...אמממ לא נראה לי מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?....לקנות כרטיס כמה היית מוכן לשלם?..תלוי של מי אבל בכללי סביבות ה100 שקל יש לך פוסטרים?...כן יש לך אמפי?...כן, שבור איזה?...לא יודע, חרא חברה אבל יש לך אייפוד?..לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?...ברור כמה?..אחת כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?..היה 256 כמה תפוס?..כולו האם מספיק לכם?...לא, אני חייב לקנות אחד של כמה ג'יגה האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?...ממש רציתי לנגן על גיטרה אבל הפסקתי באמצע איזה?...גיטרה יש לך להקה?...חחח הלוואי עלי איך קוראים לה?....אממ שתהייה לי אי אודיע לכם מצליחים?...בחלומות שלי אז כן... האם אתה עוקב אחר האמנים?..חחח לא איך?....לא עוקב איפה?...כבר אמרתי... האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?...חחח לכמה ימין כם יש לך כשרונות?...לדעתי כן איזה?..בציור ולמידה אתה אוהב לשיר?...גם אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?...לא אתה שר מול קהל?...חחחח לא אתה אוהבלרקוד?....כן אני אוהב למרות שאני לא יודע מתביש ליד אנשים?....חברים קרובים לא, רחוקים כן אתה מזייף?....חחחח כןןןן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?....זה היה יכול להיות נחמד איזה קול יש לך?....נמוך באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?.....נראה לי רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?....כן מכבד אחרים?....כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?....אמממ קצת מה?...הייתי רוצה להשמין קצת(אני לא אנורקס או משהו) למה?...אני חושב שעוד כמה קילו היו עוזרים לי מה התכונות הרעות אצלך?...שאני משועמם אני נוטה לשגע אנשים מה התכונות הטובות אצלך?...חחחח להיות מסוגל להקשיב, זה לפחות דעתי מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?...אין לי כל כך הרבה זמן פנוי אבל אתם יודעים, חברים, מחשב וכו' מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?....להתכרבל מתחת לפוך ושקם בבוקר?....לשים את הכרית על הראש ולחשוב שחלמתי שהעירו אותי האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?...פעם ב.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?....מדבר עם חברים, שומע מוזיקה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?....לא, רק שבאמת אני אשם האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?....לא אני נגד אלימות האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?....חחחחחח אני מגיב הרבה פעמים, אבל הכל ברוח שטות

למעלה