השאלון הגיע=]

detleth2

New member
musika

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? דארק אייטיז(בטירוף), אינדסטריאל, אי בי אמ חדש וישן, רוק מכל מיני סגנוות כולל אינדי, אלקטרוניקה מהצד האקספרימנטלי והישן שלה, פוסט פאנק, פאנק, מוסיקה גותית ואוונגרדית. מי האמנים האהובים עליך? דיאמנדה גאלאס, einstuerzende neubauten, קוקטו טווינס, fad gadget, נינה האגן פרונט242, סקיני פאפי, פלוק אוף סיגלס, סוזי והבנשיז ועוד רבים טובים ויפים... מי האומנים השנואים עליך כל מי שעושה מוסיקה ללא ערך או עומק האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? דיאמנדה גאלאס הזמרת הכי מיוחדת ולוקחת את כל הלהקות הגותיות בכיס הקטן שלהם מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לקנות כרטיס ולנצל קשרים? כמה היית מוכן לשלם? תלוי למי, למוסיקאים מדהימים ונדירים עד 400-500 ש"ח אם זה שווה. יש לך פוסטרים? גזיר נייר של רונית אלקבץ ואנדי וורהול? יש לך אמפי? לא איזה?לא יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אופקורס כמה? אחת עם משהו כמו 40 תיקיות ובה כמה מאות שירים ועוד בערך 500 שירים כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? אין כמה תפוס?אין האם מספיק לכם? די האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? היו קוראים לה "תרתע משמע" או "מאותגרים סקסואלי"ת באנגלית מצליחים? מאוד, עובדים על אי פי האם אתה עוקב אחר האמנים? ברור איך? אתרים, מייספייס, ידיעות מפה ומשם(חלקם כבר לא קיימים אז יש פלוס בלאהוב מוסיקה מהאייטיז:) איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? אני מקווה איזה? פעם חשבתי כתיבה אבל כבר לא יודע, תחום שקשור לויזואליה ויצירה: בימוי בקולנוע ותיאטרון אולי? אתה אוהב לשיר? בטח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לפעמים אתה שר מול קהל? בדרך כלל לא אתה אוהבלרקוד? ברור מתביש ליד אנשים? לא אתה מזייף? לפעמים היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא לא לא לא לא, הייתי עושה את זה אינדי ומחוספס איזה קול יש לך? נמוך וצרוד עד צפצפני באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? תלוי את מי אני מנסה לחקה.

Pelagos

New member
תחת

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? כל מיני. מי האמנים האהובים עליך? אעעע, לא יודעת מי האומנים השנואים עליך? כל מיני ^^ האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לא הרבה. כמה היית מוכן לשלם? תלוי מי זה. יש לך פוסטרים? כן, אבל הוא ישן, ואני רוצה להוריד אותו יש לך אמפי? כן איזה? 3
יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? אחת, ובתוכה עוד איזה 30 של להקות כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 512 מגה כמה תפוס? לאדעת, הוא לא אצלי כבר חודשים
האם מספיק לכם? אני לא שומעת בו בכלל האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא איזה? - יש לך להקה? לא איך קוראים לה? - מצליחים? - האם אתה עוקב אחר האמנים? לא איך? - איפה? - האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? ממש, אבל ממש לא. יש לך כשרונות? כן. איזה? לא אומנותיים. אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אני לא אוהבת לשיר אתה שר מול קהל? פחחחחח אתה אוהב לרקוד? כשלא רואים. מתביש ליד אנשים? כן אתה מזייף? במה?
היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא רוצה ולא לומדת (ולא אלמד) איזה קול יש לך? של ילדה קטנה
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? לא שרה שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? אכן כן מכבד אחרים? תלוי את מי. בעיקרון, אני מזלזלת מאוד ברוב הא/נשים. האם היית רוצה לשנות בך משהו? לא חושבת. מה? - למה? - מה התכונות הרעות אצלך? הן לא רעות. מה התכונות הטובות אצלך? הכל. ה-כ-ל. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? כל מיני. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? נרדמת? XD ושקם בבוקר? לאדעת האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? פחחחחח
מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? אני כמעט תמיד במצברוח מעולה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? רק במה שאני באמת אשמה בו האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? תלוי. לפעמים מתקיפה, לפעמים מתגוננת. האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? יאפ.

jk;j;jip

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? הרבה מי האמנים האהובים עליך? רדיוהד, הרבה נו מי האומנים השנואים עליך? פופיים כאלה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לשלם כמה היית מוכן לשלם? כמה שצריך יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? כן איזה? 3, מה איזה יש לך אייפוד? לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? 47 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 1 גיגה כמה תפוס? הכל האם מספיק לכם? כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? כן איזה? גיטרה יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? כן איך? אינטרנט איפה? מה איפה האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן יש לך כשרונות? כן איזה? אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא אתה שר מול קהל? לא אתה אוהבלרקוד? כן מתביש ליד אנשים? לא אתה מזייף? מה היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? רגיל כזה באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגיל שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? למה? ככה מה התכונות הרעות אצלך? יש מה התכונות הטובות אצלך? יש מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ממלאת אותו מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? שומעת מוסיקה ושקם בבוקר? שומעת מוסיקה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לפעמים מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? חברות האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כשצריך האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? לא

../images/Emo189.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? טראנסים וכאלה אבל כעקרון ה-כ-ל:) מי האמנים האהובים עליך? נלי, שורטי, כריסטינה, ג'סיקה סימפסון, עופר ניסיםם מי האומנים השנואים עליך? ענארף האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? אממ.. היפה שלי שכתבה, הלחינה ושרה לי שיר!
מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? ללכת ערומה ברחוב.. ח סתם כאילו מה ציפיתם שאני אעשה?.. כמה היית מוכן לשלם? ענארף יש לך פוסטרים? אנ'לא בקטע של פוסטרים וכאלה יש לך אמפי? כה איזה? מזה איזה? יש לך אייפוד? כה יש לך תקיות מוזיקה במחשב? אה-הא כמה? אממ לא יודעתת כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? באמפי יש 1 ג'יגה ובאייפוד יש 20 כמה תפוס? אממ באמפי הכל ובאייפוד לא 'דעת האם מספיק לכם? בטח האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? חח לא איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? לא מצליחים? לא! האם אתה עוקב אחר האמנים? אחרי איזה אמנים!?.. איך? מה איפה? עיתונים, טלוויזיה, איטנרנט וכאלה האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כעע:) יש לך כשרונות? חח לאא.. ספורט או משהו איזה? טניס? אתה אוהב לשיר? אוהבת אבל לא יודעת חח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? חח משו כזה אתה שר מול קהל? לאא אתה אוהב לרקוד? כה:) מתביש ליד אנשים? לאא אתה מזייף? בשירה יעני?! כהה היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא רוצה איזה קול יש לך? קול סתום באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? רגילל.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? אממ כן? מכבד אחרים? מי שמגיע לו כבוד האם היית רוצה לשנות בך משהו? ברור מה? ת'מראה למה? כי אני ניראית רע מה התכונות הרעות אצלך? אני מנייאקית בלי סיבה, אני נקשרת מהר ואני אומרת דברים מעליבים רצח כשאני מתעצבנת ממש מה התכונות הטובות אצלך? אני יכולה להגיד על עצמי שתמיד אשמח לעזור לאנשים וזה ואני חברה טובה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? עם היפה שלי/ישנה/ישנה עם היפה שלי מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? אממ אני נכנסת למיטה? ושקם בבוקר? אממ הולתכ לצחצח שיניים האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כרגע לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? היפה שלי האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אלימות פיזית לא ואלימות מילולית גם לא אבל אני יכולה לפגוע רצח בדיבורים וזה :/ האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? חחח מתפדחת לא מתביישת

Sideitself

New member
בכיף שיהיה../images/Emo13.gif

שלב א': מוזיקה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? קצת קשה להגדיר. אני אוהבת כמעט הכל חוץ מכמה חריגים (מטאל ושאר הדברים שנורא מעיקים) מי האמנים האהובים עליך? חמישה שבטופ אצלי כרגע - אביתר בנאי, שילה פרבר, רג'ינה ספקטור, דת' קאב פור קיוטי מי האומנים השנואים עליך? לא יפה לשנוא. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? עובדת? כמה היית מוכן לשלם? 160. ;[ יש לך פוסטרים? אחד של היהודים מאחורי הדלת שקיבלתי לפני כמה שנים טובות. יש לך אמפי? כן איזה? סתם מעפן. יש לך אייפוד? היה :\ יש לך תקיות מוזיקה במחשב? המון. כמה? עשרות P: כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? אייפוד ז"ל 20GB, אמפי 1GB כמה תפוס? הכל האם מספיק לכם? אף פעם לא P: האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?
איזה? סקסופון, גיטרה ומקלגשם P: יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? בערך איך? רדיו, חברים איפה? >< האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? בכיף יש לך כשרונות? לא בטוחה לגבי זה איזה? אתה אוהב לשיר? לפעמים אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?
אתה שר מול קהל? לא אתה אוהבלרקוד? לא מתביש ליד אנשים? אתה מזייף? אמאשלך מזייפת ;[ היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? למדתי בעבר o_O איזה קול יש לך?
באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? "רגיל כזה" שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? אם לא אני אז מי? מכבד אחרים? משתדלת כמה שיותר האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? פתיל הקצר למה? מפריע לי. זה למה |: מה התכונות הרעות אצלך? די ;[ מה התכונות הטובות אצלך? די ;[ מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מחשב, מוזיקה, חברים. מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מחליפה בגדים? o_O ושקם בבוקר? מנסה לשכנע את עצמי למה כדאי לי לקום. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? רק לאחרונה מן דכאון כזה שהולך וחוזר הולך וחוזר לעיתים תכופות מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? שותהקולה. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? מתנפלת P: האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ? אוהו.

saptenn

New member
../images/Emo27.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? בעיקר רוק, אלטרנטיבי, שקטים מי האמנים האהובים עליך? יש כל כך הרבה.. 3DD, Lifehouse, Coldplay, The Fray, Evanescence, Keane טוב זה לא יגמר חח מי האומנים השנואים עליך? כל מה שקשור במזרחית וכאלה האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? לא צריך להגזים =] מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? או
כמה היית מוכן לשלם? תלוי.. אבל הרבה יש לך פוסטרים? לא יש לך אמפי? אייפוד איזה? נאנו יש לך אייפוד? כן יש לך תקיות מוזיקה במחשב? כן כמה? המון כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? 4 ג'יגה כמה תפוס? כמעט 3 האם מספיק לכם? בינתיים סבבה האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? לא
איזה? יש לך להקה? לא איך קוראים לה? מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים? אחרי המוזיקה שלהם =] איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? לא יש לך כשרונות? ישמצב איזה? אתה אוהב לשיר? חחחחחח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? חחחחחחחחח אתה שר מול קהל? מול הברז אתה אוהבלרקוד? תלוי מתביש ליד אנשים? אתה מזייף? היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד? לא איזה קול יש לך? באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)? שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך? כן מכבד אחרים? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? כל מיני למה? כי ככה מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? תלוי מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון? מכבה את האור ושקם בבוקר? רואה מה השעה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא הייתי קוראת לזה דיכאון.. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה, חברים האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? תלוי במה האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?

../images/Emo3.gif

איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?כל מיני מי האמנים האהובים עליך?ביורק, עברי ואביב מי האומנים השנואים עליך:זמרי מזרחית ודיכאון האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו?לא מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים?הרבה.. כמה היית מוכן לשלם?0 ש"ח יש לך פוסטרים?כן יש לך אמפי?כן איזה?3 יש לך אייפוד?לא יש לך תקיות מוזיקה במחשב?כן כמה?3 כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם?128 מגהXD כמה תפוס?הכל האם מספיק לכם?לא האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו?לא איזה? יש לך להקה?לא איך קוראים לה?אבל לא! מצליחים? האם אתה עוקב אחר האמנים?לא איך? איפה? האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי?כן יש לך כשרונות?לא איזה? אתה אוהב לשיר?לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?לא אתה שר מול קהל?לא אתה אוהבלרקוד?לא מתביש ליד אנשים?כן אתה מזייף?כן היית רוצה ללמוד שירה או כבר לומד?כן איזה קול יש לך?פאקצי באיזה צורה אתה שר(צורח...שר בכמו בופרה...רגיל כזה וכו'...)?שר.. שלב ב': אתה האם אתה מכבד את עצמך?כן מכבד אחרים?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?אופי למה?כובע מה התכונות הרעות אצלך?לא חסר מה התכונות הטובות אצלך?אופטימית מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?ביד מה דבר ראשון שאתה עושה שהולך לישון?מסדרת את הבית ושקם בבוקר?שומעת מוזיקה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?לא מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?יוצאת לעיר או משהו... האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?לא האם אתה מגיב למישהו איכשהו לפעמים בטיפשות ואתה מתבייש אח"כ?כן

DeathlessOne

New member
.......

שלב א': מוזיקה - (שלב א'? מתי נגיע לפיתרון הסופי?) איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מטאל, פולק, קלאסית, ימי ביניים...רוק אלטרנטיבי מי האמנים האהובים עליך? opeth, afi, mourning beloveth, agalloch, my dying bride, haggard, placebo, saturnus, necare מי האומנים השנואים עליך? כל אומני הפופ והבעיקר ההיפ הופ/ראפ. האם יש מישהו שאתה ממש משוגע עליו? איך זה קשרו למוסיקה? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של אחד מהאמנים? לרצוח אנשים לא חשובים. ויש הרבה כאלו. כמה היית מוכן לשלם? זה לא משנה, הן להקות מטאל, אין מצב שזה יעלה על 160. יש לך פוסטרים? כן. יש לך אמפי? כן, יש לי אמפיתיאטרון. איזה? רומאי. יש לך אייפוד? לא, יש לי I-RIVER יש לך תקיות מוזיקה במחשב? בייטח. כמה? הרבה. כמה מקום יש באמפי\אייפוד שלכם? ב-I-RIVER - 20 ג'יגה. באמפיתיאטרון - 7600 מקומות. כמה תפוס? בשניהם הכל מלא. האם מספיק לכם? לא. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? קצת בגיטרה. איזה? גיטרה.! יש לך להקה? לא. האם אתה עוקב אחר האמנים? בטח. ממש כמו איש גסטפו. איך? זה חשאי. איפה? באינטרנט. האם היית רוצה להתחלף ולהרגיש איך זה להיות אותו האדם המוזיקאי? כן. יש לך כשרונות? אה הא. איזה? זה נשגב ממכם. אתה אוהב לשיר? אכן. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן. אתה שר מול קהל? לא. אתה אוהב לרקוד? לא. אבל האדבאנגינג זה כיף.

למעלה