לפני שאת
לפני שאת משווה בכלל , אהבה ופירושה :{לפי זיוות הראיה שלי }- רגש עז שאינו תלוי בדבר , בין אם לגבר , למשפחה, לאישה , אהבה היא הצורך לתת יותר מלקבל ,הצורך לשתף ולהיות משותף , הצורך לדעת שיש בעולם מי שמקבל אותך ואוהב אותך כמו שאתה בלי נסיון לשנות אותך , האדם שבישבלו אתה מושלם עם כול ה:- וה:+ ,אהבה היא לחשוב שהעולם נברא רק כדי שתכיר אותו , אהבה היא להיות כול כך מאושר שתרצה ללכת ברחוב ולספר כמה הלב שלך מלא באהבה לאותו הבנאדם , שתמצא את עצמך בוהה בקירות תוך כדי מחשבות עליו , האחד שנותן לך להשתתק רק מעצם נוכחתו,האחד שאיתו תרצה להתעורר כול בוקר , זה שאתה רוצה להזדקן איתו ולחלוק איתו תרע וטוב כאחד ,זה שיכול לגרום ללב שלך לפרפר ולהירגע באותה שנייה , זה שתחשוב שהוא הסיבה העיקרית לחייך, זה שאם כואב לו אתה תרצה לקחת את הכאב שלו רק כדי שהוא לא יסבול , שרע לו- לך רע כפול , ושהוא שמח אתה בגג העולם , זה שאתה מוכן לוותר על חייך בישבלו , זה שמוגדר בלבך :האחד היחיד המיוחד והמושלם שלי אני יכולה להמשיך ככה שעות אבל אז כול הדפים בעולם לא יספקו אלפי פסיכולוגים , משוררים , ואנשים מכול הסוגים ניסו לפרש את המילה אהבה , פשוט לא ניתן לפרש ניתן לגעת קרוב , אבל זה רחוק מלפרש ,אהבה היא מילה שיש בה יותר נסתר מגלוי,אז מי אני שינסה לפרש זה גדול עליי . לעומת זאת חנופה ופירושה :{לפי זיוות הראיה שלי }: ניצול שפל ומכוער של רגשות , חנופה היא דרך קלה יותר להשיג דברים , באמצעות אמירת מילים יפות ומתחנפות , להשיג משהו דרך משחק ברגשות של אנשים , לנגן להם על המיתר שהם הכי אוהבים שפורטים עליו, להגיד להם דברים שאף אחד לא היה אומר להם , ולתת להם להרגיש שאתה עמוד התמיכה שלהם ,יש כמה סוגי חנופה : סוג טוב , סוג רע , סוג תלותי : הסוג הטוב : זה דבר לגיטמי ביותר לטעמי, שמתחנפים זה מחמיא לבנאדם באיזשהו מקום ונותן לך להרגיש שהועלת בלשמח אותו ,הסוג הזה לא על מנת לקבל פרס אלא סתם כדי לעשות למישהו טוב . הסוג הרע : הוא מה שפירטתי למעלה יותר, ניצול אכזרי של רגשות , תמיד אבל תמיד מה שמרגשים הוא ההפך מהחנופה , לרוב יש נפגעים מזה כי יש המון אנשים שמרגישים חנופה ומתחילים לקשר דברים שאולי "האוהב" הוא בעצם לא כול כך אוהב , זה רק על מנת לקבל פרס , הסוג התלותי: זה החנופה הכי טובה לטעמי , חנופה לאבא , לאמא , למשפחה , לשתי הצדדים ידוע שאתה מתחנף ולרוב אתה באמת מתכוון לזה רק אתה מאוד מקצין את הדברים , זה גם על מנת לקבל וגם על מנת לתת חנופה טובה , לגימטי לגמרי כי אתה לא באמת עובד על מישהו , כי הרי ידוע למשפחה שאתה סתם חנפן , אבל מה יש לעשות משפחה לא בוחרים , אז הם זורמים . זהו תמר מאוד מקווה שהיית מספיק ברורה מה ההבדל בין אהבה לחנופה, לטעמי התורה בהחלט צודקת שהיא אוסרת חנופה , נו מה לעשות אין להתווכח על דברים שהם גדולים ממני , התורה אמרה לא אז לא , אם נלמד אני בטוחה שנמצא תשובה מספקת גם למה לא ,בכול אופן אני לא ניסית להבין את כוונת המשורר ,ניסית להראות למה נראה לי שלא, בכול אופן אסרה אז זהו קדוש מבחינתי . נ.ב : אני מצטערת על האורך שיעמם לי אז החלטתי להעמיק קצת ,סליחה !!