השאלה היומית

פלהקה

New member
יש מצב

אז מפגש יכול להיות בימי השבוע ושנית אסור מחשב אבל אני לא דוסית וזה מאוד קשה אבל לאט לאט גם זה לא יהיה

שומבללה

New member
כן - זה יכול לבלבל

אבל, אצלי. גם אם אני מחפשת. אני יודעת מה אני מחפשת. אני לא נכנסת למיטה עם אף אחד אם אני לא חושבת שיש סיכוי שהקשר ימשיך. לצערי טעיתי פעמיים...כשהייתי יותר צעירה, היום הסיכוי שזה יקרה הוא די קלוש. כשאני מחפשת אהבה, אני לא מחפשת ריגוש רגעי. ונכון שקל להתבלבל בין הרצון למגע, לחיבוק, לחום לבין סקס טוב ככל שיהיה. אבל חד פעמי? לא אצלי. צריך לקרות כל כך הרבה בשביל שארצה לכבד ולחלוק מישהי בנשמתי וגופי וההפך. אני חושבת שזה כלכך אישי, אם נוח לך עם הסיטואציה - וזה מרגיש לך נכון, מה זה משנה מה אחרים חושבים או עושים בעצם. מה שאני מנסה להגיד זה שתבדקי עם עצמך למה את קוראת לזה בילבול.

פאמקי

New member
"../images/Emo226.gif"

מבחינתי, הקשר בין
לאהבה הוא שכשהוא בא מאהבה הוא חלק ממנה, הוא בא מכנות עמוקה, מהבטן, שותפים שם הגוף והנשמה. מאוד ממוקד, מאוד יציב ולא מתחכם, מאוד נוכח! "
" (אהבה) שהנתינה בו אינה ריצוי, אלא נתינה אמיתית בלי מחשבה על כמה נתתי? למה עשיתי? ואיך נראתי ונשמעתי? "
" שלאחריו הריגוש נמשך, שמסתובבות עם חיוך מטופש ימים לאחריו, כזה שלא מגיע כדי לכסות על חור, כזה שרוצים אותו עוד ועוד כי הוא נעים, טעים, אמיתי, מסחרר, מערפל ומחדד חושים... וכמובן, שישנו סקס אחר. אך הוא ממש לא קשור באהבה. הסקס הזה נעשה כדי לרצות, לספק (אותנו, את הצד השני...), הסקס הזה בא לכסות על כאב, הסקס הזה הוא ריקני ושקרי, הסקס הזה הוא מודע ומבלבל, טכני... הוא מרגיע לשניה ופוער בור עמוק יותר. אחריו- רעב יותר, עצוב יותר, מלוכלך יותר... לא עושה סקס כשמחפשת אהבה! עושה סקס כשמחפשת סקס ועושה אהבה ("
") רק כשיש אהבה!

שאלה אחרת...

כמה פעמים עשית סקס כדי למצוא סוג של נקמה?.. אולי בה.. אולי בעצמך, אולי סתם כדי לעשות משהו שהוא לא את?..

למעלה