הר שוקף היום ב16:00

avolcoff

New member
הר שוקף היום ב16:00

אנחנו שני חבר'ה שיוצאים היום לאזור הר שוקף - אני מתכנן להתחיל את הטיול בערך בשעה 16:00 התכנון הוא לעשות הכרות ראשונה עם הסינגלים של הר שוקף אז עם מישהו מעוניין להצטרף הטלפון שלי - 055917591 מי שמכיר את האזור מוזמן לבוא להדריך אותנו אני עדיין לא סגור בדיוק על המסלול אבל כנראה שזה יהיה המסלול בלינק המצורף:

alonaski

New member
ממליצה לך לעשות את זה אחרת:

תעלה עם הרכב לרום כרמל וחפש את השילוט לנחל אלון. משם תתחיל את הרכיבה. רד בסינגל המדהים של נחל אלון עד לבקעת נחל אורן, שם - פנה שמאלה בנחל אורן עד לעץ והשילוט ימינה למסלול שחור שמעלה אותך להר שוקף. מפסגת הר שוקף - רד בשביל האדום (-זהו הסינגל הפורסם של הר שוקף) עד לחניון האגם. בחניון האגם, הגעת שוב לנחל אורן, עלה על הגדה הצפונית שלו ותרכב עד לשרידי תחנת הקמח על הנחל ומשם - עליה קצרה ברגל לחניון מחצבות קדומים שעל הכביש. משם - עליה בכביש אל הרכבים שלכם ברום כרמל (ואפשר גם לעצור טרמפים על הכביש בחניון מחצבות קדומים - כל רכב שעולה משם לכרמל - יביא אותך חזרה לרכב שלך שהשארת בתחילת נחל אלון).

avolcoff

New member
הלכתי על זה

נראה מסלול טוב אז נפגשים בתחילת המסלול של נחל אלון ב-16:00 תביאו הרבה מים - חם היום לאללה

avolcoff

New member
המון תודות

היי אלונה תודה על המסלול המצויין שהמלצת לנו עליו היה פיצוץ - בקרוב אצרף את התמונות

alonaski

New member
בכייף! ../images/Emo13.gif שמחה לשמוע שנהנתם!

המסלול שהמלצתי אגב... הוא אלמנטרי ווטסון!
אלמנטרי...

anv

New member
אלמנטרי לותיקים

חדש לירוקים תמיד שמחים ללמוד

avolcoff

New member
זמן / מרחק

שכחתי לאפס את מד המרחק אבל זה יצא בערך 16 ק"מ ב-4 שעות כאשר עצרנו רק כמה עצירות קצרות

למעלה