הר הקללה

militant

New member
הר הקללה

רציתי להעלות מחדש את המאמר. קראתי אותו פה, בפורום, לפני מס' חודשים והמאמר הזה פשוט ריתק אותי כמו את רוב האנשים שקראו אותו (לפי התגובות שנכתבו בהמשך). פשוט ראיתי שהרבה חברים חדשים הצטרפו לפורום ואני חושב שזה ירתק גם אותם. כמו-כן, אולי אנשים שכבר קראו אותו ישמחו להיזכר בו שוב. אל תתרגשו מהאורך של המאמר; הוא מרתק בצורה בלתי-רגילה. אם קשה לכם להמשיך, תתאמצו. זה באמת אחד הקטעים המרתקים שקראתי בחיי. בתקווה שתתעניינו: הר הקללה

Butza

New member
../images/Emo110.gif

מקפיצה, אבל בלי צפרדע. בלי קיפוח.......

eShark18

New member
מדהים, מדהים, מדהים...

ושוב פעם - מדהים. באמת אחד המאמרים הכי הכי חזקים ומרגשים שקראתי. פשוט חובה על כל מתגייס (במיוחד לקרבי) לקרוא.

הקאובוי

New member
ארוךךךךךך מידי

ניסיתי כבר 3 פעמים בערך לקרוא וכל פעם אני מפסיק באמצע.

lironka

New member
יוווווווווווו........ חופשי מרגש../images/Emo70.gif

איזה להפסיק באמצע ?!?!? לא יכולתי להמשיך לקרוא!!! תודה, זה היה ממש מרגש פשוט תודה!

eShark18

New member
מוזר...

אני קראתי את זה פעם אחת (לפני איזה שנה...) ואתמול, כשראיתי שזה מתפרסם שוב, קראתי עוד כמה פרקים שוב. זה מרתק. אני לא יודע איך אתה לא יכול להמשיך, כי אני לא יכול שלא המשיך. כשקראתי את זה, אמרתי לעצמי "עכשיו אני אקרא שני פרקים ומחר או בהזדמנות אחרת אני אמשיך לקרוא", אבל תמיד לא הצלחתי להפסיק והמשכתי עוד פרק או שניים.

RBRB

New member
וואו....

מדהים...אין מילים. אגב, אבא של נועם שמוזכר בסיפור היה אצלינו בבית הספר, סיפר את הסיפור על בנו.

kerendre

New member
מצמרר.....

מצמרר..... מקפיצה, קרעתי את זה כבר ............. גם העלתי לבלוג שלי... פשוט יפייפה..ומצמרר

מאמר...

מדהים וחזק מאוד... מומלץ בליווי השיר Live Forever בגירסה האקוסטית של Oasis.

למעלה