תראי לי רוצח שאינו מטונף? תראי לי רוצח שהוא יותר רוצח מרוצח אחר? אין דבר כזה. אם שרצחו לה את הבת שלה שונאת את הרוצח שנאת מוות ועצם העובדה שמאפשרים לו להתחתן ולהוליד ילדים מעלה בה שאט נפש. העיקרון הוא שלפי חוקי מדינת ישראל ולפי פסיקת בית המשפט שגזר על יגאל עמיר מאסר עולם בגין הרצח מגיעות הזכויות שמגיעות לרוצחים אחרים ואין מה לעשות הגם שעניינו של יגאל עמיר מעורר בך עניין רב כמו אותה אם שרוצח רצח את בתה תגלה באותו הרוצח עניין רב ומידה של שנאה ותיעוב כפי שקורה אצלך. ההשוואה שעשית עם משפחה מעורבת מוסלמית יהודית לרוצח יגאל עמיר אינה במקומה כי אין עניין זה שווה לעניין השני. אלה שתי סוגיות שונות לחלוטין. אותו זוג שהתחתן בוודאי שלא עבר על החוק במעשה החתונה כי אין חוק נגד נישואין מעורבים אבל יש פסיקה של בית משפט ישראלי נגד מגורים במדינת ישראל פסיקה שמייצגת דעת רבים מאזרחי מדינת ישראל היהודים ואם אין זה מוצא חן בעינייך זבש"ך.
הינן רציחות שמבחינת הסקייל בנושא התיעוב עומדים משהו כמו באמצע. רוצחים סידרתיים ורוצחי ילדים במקומות הראשונים. למשל אותו אב ששרף למוות את ילדיו בגלל נקמה באישתו הוא רוצח מתועב מאין כמוהו. כל אחד מסדר לעצמו את הסקייל שלו ויכול בהחלט להיות שאצלך רצח אידאולוגי הוא רצח מתועב ביותר ורצח ילד על עניין נקמה נמצא בדירוג נמוך יותר.
לא סתם בחרת אב ששורף את ילדיו, כי זה בדיוק מה שעמיר עשה(באופן מטאפורי), הוא שרף את אביו! ומאחר ומדובר ביהודים ומאחר ומדובר באומה שלמה(לא ביחיד), הרצח הזה הוא בין המתועבים ביותר שישנם(אצל היהודים). נ.ב. איני יכול לכתוב מה אצל הימנים, כאן תצטרך אתה לכתוב.
הייתי מוסיפה שאל לנו לשכוח שרבין (ולא רק הוא) אחראי למותם של אלפים חפים מפשע מה שחלילה לא מצדיק את הרצח שביצע י. עמיר ובכל זאת, צריך לזכור זאת השוואת זכות אסירים דבר בסיסי שאין צורך להסבירו