הרשעות לשמה!

הרשעות לשמה!

לרוצח המתועב יגעל אמיר אושר להקים משפחה. לאזרחים שומרי חוק לא מאפשרים. האם זו גזענות? תמהני. ישראלית ובעלה הפלשתינאי לבג"ץ: תנו לנו לחיות יחד, בישראל או ברמאללה לפני כחודש אמר השופט חשין כי זוגות מעורבים שאינם זכאים לאיחוד משפחות בישראל יכולים לחיות בג'נין, ואולם המדינה מתמידה בסירובה לאפשר ליסמין אבישר להיכנס לתחומי הרשות הפלשתינית, שם חי בעלה אוסאמה זעתר; העותרים: האם רק במאדים נוכל להקים משפחה? מאת יובל יועז 20:35

שעדין לא הוכח. לעומת זאת ישנו רוצח

מתועב שרובץ ומאונן בתאו כי קיבל אישור. ואגב - ממתי הכללה הינה הצדקה? (זה אפילו נוגד את החוק הבין לאומי).

אוקיי

הפתרון הנו-שהיא תעזוב לעד,כדי למנוע סיכון בחזרתה. הרי כיום זו ארץ אויב,לא ? או שהקסאמים הם פרלינים...

אתה מזכיר לי

את אלה שהצדיקו את חוקי נירנברג. הזוג עליו אני מדברת לא עהבר על החוק. מדוע מגיע להם להיענש?

מה אתה רוצה? מדינה לא יהודית

עם רוב פלשתיני בעוד ארבעים שנה? זה מה שאתה רוצה? אהבל.(זאת הייתה תוספת שלא הייתי כותב אותה אילמלא היית חצוף וקללן בזוי.)

להיות יהודי ולהיות מדינה יהודית

זאת לא בושה ולא גזענות. בטח כשבאום הכריזו שציונות זאת גזענות את חיככת את ידייך בהנאה ואמרת יש יש ציונות =גזענות. להיות יהודי זה בטח לא להיות פרימיטיבי. להיות ישראלי ללא זהות וערכים כמוך זה טאליבן גזענות ופרימיטיביות.

טלי06

New member
סלקטיביות שכזאת.

תשווי לסמיר קונטאר הרוצח , שרצח משפחה ונישא וילד ילדים בכלא למה את משווה דווקא ליגאל עמיר, שדווקא עליו בית המשפט מערים קשיים ככל יכולתו, אם בצדק ואם לאוו, אבל הוא בהחלט לא הדוגמא המתאימה. אבל, זה לא מפליא לא נצפה ממך ליותר מזה.

שיחיו ברמאללה.

למה בישראל? יגאל עמיר יהודי אישתו יהודיה כשרה וכל מה שמגיע לו על פי חוק חייבים לתת לו. זה שאת שונאת אותו באופן אישי זה נורמלי כי בשבילך כאילו רצח לך קרוב משפחה,חלום הזוי,אדם נערץ,מנהיג,וכולו' וכולו'. אסור לנו לתת לרגשות שלנו לערפל לנו את המוח ואנחנו שבשבילנו רבין מנהיג לא נערץ עדיין חושבים שמי שרצח אותו מגיע לו עונש מאסר עולם אבל ללא רגשנות יתר אנחנו חושבים באופן טבעי שלרוצח שלו אם הוא באמת הרוצח שלו מגיעים כל הזכויות כמו לרוצח אחר. בכל מקרה אני יכול לגלות הבנה למצבך ולומר לאלה שתוקפים אותך "אל תתפוס אדם בשעת צערו" מבחינת אל תכעס על אדם הנתון בצער רב ושאינו יכול לחשוב בהיגיון מפאת צערו.

צר לי קיוויתי

המלל שגלגלת כאן ממש לא לענין. אתה מדבר על רוצח מטונף. אני מדברת על זוג שלא עבר על החוק. זה שאינך מסוגל לראות את ההבדל מעורר תמיהות (TO SAY THE LEAST)

טלי06

New member
ההשוואה שלך היא שמעוררת תמיהות

ואינה לעניין כלל. אמרתי לך תשווי בין סמיר קונטאר שהתחתן בכלא וילד שני ילדים. ואז תראי שאין כאן שום גזענות אבל, המלל שלך הוא הרי תמיד לעניין הפסיקי כבר לחלק ציונים לאנשים

mangoyarok

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב

התעוררה

למעלה