הרשמה לשנה ב'

Kinetic83

New member
הרשמה לשנה ב'

שלום לכם, עם שנה א' הכל היה די ברור אבל לא עם ב'.. אני צריך להרשם עוד פעם דרך האינטרנט או פשוט לחכות לשובר בדואר ? אם כן אז מתי הוא צריך להגיע ? התאריך ההרשמה לקורסים באחד החוגים שלי הוא ב-26/8..

deathcaster

New member
יש הבדל ברור בין הרשמה לבין רישום

לא תוכל לבצע רישום לקורסים עד שלא תשלם את התשלום הראשון ע"י שובר שיגיע בדואר (אם לא מגיע כ-שבועעים לפני מועד ההרשמה לקורסים שלך..... כדאי שתגיע לאוניברסיטה ושיפיקו לך שובר במקום) מומלץ לשלם את השובר לפחות כ-3 ימים לפני מועד הרישום לקורסים. אם לא קיבלת את השובר עד עתה... אתה צריך להיות מודאג, כי עד ה-25/8 האוניברסיטה בחופשה מרוכזת ...... תנסה להתקשר למדור שכ"ל, אולי בכל זאת יקרה נס ומישהו יענה לך.

Kinetic83

New member
תודה

כן רישום לקורסים, לא קיבלתי את השובר ובשכר הלימוד לא עונים (אם זה הטלפון שאני צריך 04-8240320) ועכשיו אני מודאג
מה אם באמת לא אוכל להרשם במועד שמופיע לי, אצטרך לחכות עד לאוקטובר ?

deathcaster

New member
החלמאות שאתה מדבר עליה......

כלל לא מפתיעה אותי ואת רוב חברי הפורום המכובד הזה

Kinetic83

New member
מצטער שלא הצלחתי להפתיע :)

לקראת שנה ג' אולי ייזכר ביום רישום לקורסים עצמו...יהיה יותר מעניין
תודה רבה לשניכם.

מֵירַב

New member
בשנה א', של התעודה (יענו לימודי התעודה של

עכשיו) - שעה(!) לפני הכנסת הקורסים וכו', מתקבל מייל דחוווווווווף - שינו (קיצצו) שעות וכו'. שעה(!) לפני, ואני הרי היסטרית (לפעמים
) והמערכת היתה מוכנה כבר איזה חודש לפני.... אתה יודע מה זה היה בשבילי לסדר מערכת שוב?
בהצלחה!

וגם לא יענו לך מחר

השבוע כל האוניברסיטה החופשה כללית, תנסי לדבר איתם ביום ראשון, אבל למען האמת זה שצריך לשלם את המקדמה לפחות 10 ימים לפני מועד ההרשמה, אם לא שילמת בזמן תצתרכי לחכות 10 ימים מיום התשלום ורק אז תוכלי להירשם במועדי השינויים (כלומר בלילה).

למעלה