זה יותר מקורי מה"לא" שלי
H Human Nature New member 9/2/04 #32 הממ... |טל| † קריטריונים: חזה יפה, גוף נהדר, סגידה ל"המורדים"... כאלו דברים וברצינות- השתתפות עקבית בפורום היא תנאי הכרחי לכניסה. לכן, לדוגמה, עמוס לא יוכל להגיע
הממ... |טל| † קריטריונים: חזה יפה, גוף נהדר, סגידה ל"המורדים"... כאלו דברים וברצינות- השתתפות עקבית בפורום היא תנאי הכרחי לכניסה. לכן, לדוגמה, עמוס לא יוכל להגיע
L LoLo16 New member 9/2/04 #33 ../images/Emo4.gif זה אומר שגם.... אני לא אוכל?... וחוצמיזה- בעסה בקשר לתוכנית האחרונה... לה הכי ציפיתי. הוא אמר לך למה לא נוכל להגיע?
../images/Emo4.gif זה אומר שגם.... אני לא אוכל?... וחוצמיזה- בעסה בקשר לתוכנית האחרונה... לה הכי ציפיתי. הוא אמר לך למה לא נוכל להגיע?
א א י צ י ק B New member 9/2/04 #35 אתם (לא אני) לא יכולים להגיע כי... אתם לא יכולים להגיע כי זאת תוכנית מיוחדת כזאת...טיפה ארוכה מהרגיל... בגלל שהרבה עובדים רצו כרטיסים...והמון עובדים גם מההפקה וגם משידורי קשת...אז כמובן שיתנו להם.... (תוכנית אחרונה היא תוכנית סגורה)! לי יש 4 כרטיסים
אתם (לא אני) לא יכולים להגיע כי... אתם לא יכולים להגיע כי זאת תוכנית מיוחדת כזאת...טיפה ארוכה מהרגיל... בגלל שהרבה עובדים רצו כרטיסים...והמון עובדים גם מההפקה וגם משידורי קשת...אז כמובן שיתנו להם.... (תוכנית אחרונה היא תוכנית סגורה)! לי יש 4 כרטיסים
P Prof. James Potter New member 9/2/04 #53 ../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo16.gif . ניר
ל לוּבּה New member 9/2/04 #55 ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif הבנו שיש לך כרטיסים מיצינו את הנושא ודרך אגב שתוכנית שעברה ישבתי מעליך.. לא הלך לך הקטע עם הצחוק...
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif הבנו שיש לך כרטיסים מיצינו את הנושא ודרך אגב שתוכנית שעברה ישבתי מעליך.. לא הלך לך הקטע עם הצחוק...
ל לולו המשוגע New member 9/2/04 #57 ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif נאהאהא.
מ מלאכית16 New member 10/2/04 #70 ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif *נגררת*
ה הארוס של לואיסנה New member 10/2/04 #76 אופס רציתי לכתוב מכאן ../images/Emo4.gif אמא תמיד אמרה שאני מיוחד!
S S H I L G I New member 10/2/04 #80 ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gifאיזה מאאאאגניבה אני../images/Emo8.gif