הרשמה לצלומים.

שניש

New member
שאלונת ^^../images/Emo56.gif

אני יודעת שכולם באים ואומרים -\אני מכיר את הפורום הזה דרך סבתא של חבר שלי או ספק אוכל החתולים שלי כותב פה באופן קבוע והם חושבים שהם יכולים לבוא לצילומים
ואני לא רוצה להיות כזו...אבל יש לי שאלה- אם אני קוראת בפורום אבל לא כותבת (מה שנקרא "פורומיסט פאסיבי"
) זה נחשב
אני אוכל לבוא לצילומים

לוּבּה

New member
וואו.

סתם סתם.. כי כבר מלא שאלו אתזה ורוב אלו ששאלו יודעים שהם לא יכולים... אז אני עונה קצר ולעניין!

Human Nature

New member
מגיעים+ הודעות.

הודעות: 1. הצלומים השבוע, כרגיל, ב-19:30 באותו המקום. 2. בשבוע הבא, דהיינו בְּתשעה-עשר בפברואר, הצלומים יתקיּמו ב-16:30. ההגעה לתכנית זו תהיה יותר סלקטיבית. 3. בְּעשרים וששה בפברואר תצולם התכנית האחרונה. אין לנו אליה כרטיסים. מגיעים: 1. אני*. 2. הילה. 3. מלווה הילה. 4. שי. 5. מלווה שי. 6. עדי (love amor). 7. זוהר. 8. מלווה זוהר. 9. עדי*. 10. מלווה עדי*. בהמתנה: 11. ערן (+מלווה?
). 12/13. צחי.

לוּבּה

New member
אוף../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifושאלה...

הצילומים בשבוע הבא תהיה יותר סלקטיבית מבחינתך או מבחינת בועז?

Human Nature

New member
מבחינתי ../images/Emo13.gif |טל| †

הכוונה שלי היתה שמכיוון ואלו יהיו הצלומים האחרונים לתקופה האחרונה (אגב, ב"ידיעות" אתמול היה כתוב שאנ"ה חוזרת בקיץ
), אני אחליט מי יגיע ומי לא על-פי קריטריונים שונים. תחי הדיקטטורה

לוּבּה

New member
כן גמני שמעתי שהיא חוזרת בקיץ!!

אם נלך לצילומים לא נצטרך לקפוא מקור בחוץ..

amitooshacham

New member
שבוע הבא אני רוצה לבוא! ../images/Emo10.gif

אבייייי נו זה יום אחרי המוֹמולדת שלי!
איזה כיף.. אם אני אבוא, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי בצילומים של אנ"ה

מלאכית16

New member
איזה באסה..../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

דווקא לתוכנית האחרונה אין...
יותר סלקטיבית
עד כמה יותר סלקטיבית
מה הקריטריונים

idan35181

New member
כן אבל...

קראתי כמה דפים אחורה ואני היצטרפתי רק אתמול או שלשום אנלא זוכר רישמית...אנלא אשם..אז זה אומר שאני לא יוכל לבוא???? איזה בעסההה...בחיים לא הייתי בצילום תוכניתתתת...אוףףף....

LoLo16

New member
היי עידן, לפני שאבי ייצא עלייך- ../images/Emo8.gif

לצערנו הרב, לא מקבלים כמה כרטיסים שרק רוצים. מקבלים מספר כרטיסים מוגבל (10, אני חושבת), ומן הראוי שהכרטיסים האלו יחולקו בין הוותיקים יותר של הפורום. זו לא אשמתך, אבל זה ההיגיון. תמשיך לכתוב פה ואולי תוכל להגיע לצילומים של העונה הבאה

idan35181

New member
אה טוב חבל......../images/Emo188.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

Human Nature

New member
ארגג, זוהר. |טל| †

איך את חושבת אני מוציא את העצבים שלי אם לא על "חדשים" ש"מצטרפים"?
הרסת את כל הכיף

למעלה