הרשמה לצלומים. כרגיל- אותו מקום, אותה שעה. הפרטים המלאים- כאן.
H Human Nature New member 7/2/04 #15 אתה לא יודע מי זה ג'ורג' מייקל? ../images/Emo2.gif |טל| † *מתעלף*
C CHOLITOboy New member 7/2/04 #13 ../images/Emo42.gifפעם אמרתם לי שאני יכול ובסוף לא הסתדר לי... זה עדיין תקף?
N Nymphadora Tonks New member 8/2/04 #17 ארמ... שאלה ../images/Emo145.gif פעם כתבתי פה (כSnitch) למשך כמה זמן (ואפילו באתי לאחד מהצילומים של רק בישראל) ואחרי שרק בישראל נגמרה לא כתבתי.. זה נחשב?
ארמ... שאלה ../images/Emo145.gif פעם כתבתי פה (כSnitch) למשך כמה זמן (ואפילו באתי לאחד מהצילומים של רק בישראל) ואחרי שרק בישראל נגמרה לא כתבתי.. זה נחשב?
ע עמוס מרון New member 8/2/04 #18 'סדר ../images/Emo45.gif הרעיון בחוק הזה הוא למנוע מכמויות של "חדשים" לכאורה להכנס לצילומים דרך הפורום. אם את מתכוונת לכתוב כאן מעכשיו, אני מניח שזה בסדר, למרות שיש לורד אחד לעניין הצילומים (וזה לא אני ).
'סדר ../images/Emo45.gif הרעיון בחוק הזה הוא למנוע מכמויות של "חדשים" לכאורה להכנס לצילומים דרך הפורום. אם את מתכוונת לכתוב כאן מעכשיו, אני מניח שזה בסדר, למרות שיש לורד אחד לעניין הצילומים (וזה לא אני ).