הרשמה לצילומים - 19/2

Dafnush17

New member
שאלה

חי..עפ ראשונה שאני כותבת פה:) גל, מה זה נקרא "נראה גדול?:) ז"א..אני ואביעד..שנינו בני עוד מעט 18...ואנחנו לא ניראים הכי גדולים..ככה שתסבירי את עצמך:) אני מניחה שלהביא תעודת זהות יהיה בסדר... אבל בכל זאת..הסבירי פרטי ונמקי:)

וואי, אחלה רעיון להביא תעודת זהות.

תודה!

Kido2222

New member
סליחה מי את? :)

סתם סתם... :) אבל השאלה שלך רלוונטית מאוד... גל, מחכים לתשובה...

Dafnush17

New member
חחחחחח...לא יודעת באמת...

מי אתה? אני מכירה אותך מאיזשהו מקום?:)

Kido2222

New member
אני חושב שראיתי אותך פעם... :)

בכל מקרה... אנחנו עדיין מחכים לתגובה של גל... גל? :)

greeneye

New member
פאאאאאאאאאק.

די, זה כ"כ לא הוגן! סעמק. אימם הצולעת והמפרכסת... בעעע. הפקה של זונות. כ"כ עצוב לי... איזה חתיכת זונות. אני בת 14 וחצי חמששרה כזה. גאד.....

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifזה מזכיר לי תצילומים בשבוע שעבר

ששאלתי אותך בת כמה אני נראית לך

lishhhh

New member
../images/Emo6.gif

אני זוכרת.... ומה עם ההתערבות שלך עם לינוי?

~*~gaL

New member
הודעה חשובה ומצערת...

השבוע יש הגבלת גיל... בקיצור... אני צריכה שכל מי שנרשם ישלח לי מסר עם הגיל שלו, ואני אנסה לבדוק את העניין עם בעז... זה מעצבן גם אותי, במיוחד כי אין לי זמן עכשיו לכל המיון הזה...

ElinorL

New member
יווו לעשות בכוונה חיים קשים?

כבר הייתם שם מיליון פעם! אני מבינה שילדים בני 10 אולי לא צריכים להיות שם אבל מה הביג דיל? אנחנו כבר בתיכון כאילו כזה (חחח)!

לוּבּה

New member
גל...

אני יכולה לוותר על המלווה שלי.. בד"כ אני חייבת לבוא עם מישו אבל בגלל שהצילומים מוקדמים זה פחות בעיה...

פIלי

New member
אני בפנוכו

אני מבין שאין מקום למלווים.. אם מישהו ממש לחוץ על המקום שלי, אני מוכן לוותר לו. אני בן 16 אגב.. אבל אין לי תעודת זהות. יובלנקו, אני בונה עליך. אוף. זה אומר שוב להבריז מספורט, זה אומר 3 הברזות, זה אומר להתחיל להשלים שיעורים. ראבאק. אני שונא את מקסים.

Yuvalenko

New member
אוקי, פולי, אפשר בבקשה לדעת מה אתה

בדיוק בונה עליי??? מגדלי עזריאלי 2 אולי??? אה... בטח אתה מדבר על "הקפצה לתחנה מרכזית"...... דבר איתי טלפונית, איש.

פIלי

New member
איש ../images/Emo3.gif

הטלפון שלך יכול לעזור לי בעניין הזה.. אל תדאג, מקסימום תמיד יש את הנהגי מוניות החביבים של תל אביב..

ElinorL

New member
אני בת 17 כמעט...

ליתר דיוק אני בת 16 ו8 חודשים אבל להביא תעודות זהות זה באמת רעיון טוב ולמי שאמרה שהיא בת 18 אז אם יש לך תעודת זהות זה ממש ממש לא בעיה, אני די בטוחה בזה... בשביל מה הן קיימות? :)

למעלה