הרשו לי

אריקה 3

New member
הרשו לי ../images/Emo85.gif

הרשו לי להרגיש חשובה בפתיחת טופיק... אז גם אם תוכנו ידוע לכם, לפחות תעמידו פנים שלא, טוב? :) אז ככה. מסתבר שהח'ברה שמארגנים את דוסון קריק (לא יודעת של מי היה הרעיון בדיוק, אבל של רודף בצע זה בטוח) מתכוונים לסחוט כמה שיותר כסף מסיום הסדרה... אז עכשיו הם יצאו במכירה פומבית של כל מיני אביזרים מהסדרה בעבור מחירים ממש מופקעים יש לציין, וגם אביזרים שנראה לי שאנשים חסרי חיים יקנו (כמו למשל: תסריט ללא כותרת של דוסון ודברים כאלה). נורא מוזר שהם מוכרים גם דברים כמו מכוניות (המוסטנג של פייסי שכבר רכשתי אותה *אהמ אהמ אני ענייה מדי, עבדתי עליכם*)!!! אבל די מקומם אותי כל הפסטיבל "בואו-נראה-כמה-פראיירים-המעריצים" הזה, ומה דעתכם בנושא? אה, ומי שרוצה להציע בכל זאת הצעת מחיר- גשו נא לאתר הרשמי...

shiray

New member
ממש לא נראה לי שזה ככה

נכנסתי לעמוד של המכירה הפומבית, ומה לעשות שכל מכירה פומבית מוצלחמת מגיעה למחירים גבוהים? זה מראה רק שיש אנשים שמוכנים לשלם המון בשביל זה... המחיר של כל מוצר התחיל מדולר או משהו.... ככה שאני לא רואה בזה ממש משהו רע... הרי הציעו את זה למכירה כי ידעו שיש ביקוש, אז למה לא?

elior15

New member
תראי!../images/Emo11.gif

יש איזה שואי צדק בדבריך את באמת צודקת אבל מצד שני יש לזה הצדקה. נכון שאולי המחירים בשמיים אבל בסך הכל הם מנסים להרויח כמובן שלא חסר להם כסף אבל עצם זה שזה הפרק האחרון ועצם זה שזה אין עוד דוסון אין עוד סידרת צילומים הכל נגמר עושה את זה יותר לנכון וצודק הם רוצים שהדברים יגיעו למעריצים הנכונים שמוכנים ממש אבל ממש להשקיע גם עד הפרט האחרון של הסידרה ולא למכור את זה בכמה דולרים בשביל שזה ישרת איזה מישהו שיוכל לטעון שהוא מעריץ אבל בסופ המוצר שהוא יקנה מהסידרה ישרת אותו בכלל לדברים אחרים ובעצם הוא לא ראה פרק אחד מימי חיו של דוסון קריק אולי אחד או שתיים אני חושב שהם מנסים לעשות דבר כזה שהפרטים של הסידרה שהסתובבו במשך 6 עונות יגיעו לידיים הנכונות והידיים הנכונות מוכנות להשקיע כמה שצריך בשביל להשיג את הדבר הנכון חבל שהדברים האלו יגיעו למישהו שלא יודע בכלל למה זה שייך המוצר הזה כמו המכונית של פיסיי ארי יש לזה איזה ערך איסטורי מה לא? מקווה שהייתי ברור

לדעתי,

אין בזה שום דבר רע. אם אפשר להרוויח כסף אז שירוויחו. מה רע? כניראה שגם ככה אין משהו ממש חשוב לעשות עם כל החפצים. שהמעריצים האובססיביים יקנו ושיהנו להם. אם זה מה שיעשה אותם מאושרים, מי אנחנו שנשפוט? בקשר לזה שזה מכירה פומבית - זו הדרך המקובלת למכור דברים כאלה והרי ידוע לכולנו שבמכירות פומביות המחירים בדרך כל גבוהים מאד מאד....

לפי דעתי....../images/Emo105.gif

אין בזה שום רע. להיפך,אם הייתי יכולה הייתי קונה משו! רק ש..מממ..אין לי יותר מדי כסף וההורים שלי בחיים לא יסכימו לקנות לי משו (הם אפילו לא מסכימים לקנות לי את הDVD
גם אם אני אשלם עליו!! בררר!!) כאילו,זו עובדה(לפי ההצעות הרבות) שיש הרבה אנשים שמעונינים לשמור להם איזה מזכרת מדוסון קריק...אז למה לא? למה סתם לזרוק את כל הדברים האלה או למכור אותם באיזה שוק אם יש אנשים שיהנו מהם? והמחירים המופקעים,זה הצעות של מעריצים..ככה ש...זה לא אשמתם! ויש שם דברים ממש מאגניבים! יש את הכרית של אודרי,המוסטנג של פייסי (כמו שאריקה ציינה),תפריטים מהמסעדה-שלא-ניתן-להגיד-את-שמה(
) ועוד הרבה דברים מאאגניבים! מישו מתנדב לקנות לי משו??

Dawson girl

New member
יאפ

הדיוידי של העונה הראשונה, שנמכר בארה''ב ואפשר לקנות אותו שם בחנויות (וטל תוכל לקנות אותו רק באינטרנט).

ולטל עצוב..../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif

כי אמא ואבא שלה לא מרשים לה להזמין מהאינטרנט..

לא רק אני..../images/Emo105.gif

הכוונה היא שאני יכולה לקנות רק מהאינטרנט...ולא בחנויות כמו אנשים נורמלים,ומאושרים(אוקי,אולי לא כי נגמר אצלהם דוסון..
) שקונים בחנויות...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo128.gifמאוד לא מוצדק../images/Emo128.gif

עושים כסף על חשבון מעריצים של הסדרה...
אכזבה ענקית...
אני לא הייתי קונה ( גם אם היה לי כסף... ) את אחד מהדברים שמוצעים למכירה...אבל אני בטוחה שיש פנאטים של הסדרה שיהיו מוכנים לשלם כל סכום...

אני לא מבינה משו...../images/Emo105.gif

אתם לא רוצים שיהיה לכם איזה פריט קטן,איזה חפץ מזכרת מדוסון קריק? משו שיש לכם בחדר\בבית\בחניה בחוץ(
) שיזכיר לכם את הסדרה?! אני ממש רוצה משו כזה...ולצערי לא יהיה לי..
תסריט של דוסון קריק דוקא נשמע לי מאאגניב ביותר!!!

אני מאוד רוצה../images/Emo70.gif

זה מזכרת יפה וזה פריט היסטורי.
אני דווקא הייתי מעדיפה איזה משהו שהיה בסדרה, לאו דווקא תסריט. אבל אין תקציב לסכומים המוגזמים האלה.

סוף סוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

מישו(היא) שמבין(ה) אותי!! תודה רבה ליאת!
לא אכפת לי מה,מצידי הגוזז ציפורנים של בודי
,אוקי לא...
אבל דוקא ראיתי את האבן שג'ואי הביאה לדוסון שהיא חזרה מהקיץ עם פייסי...וזה היה נראה לי ממש פריט היסטוריה מאאגניב! או הכרית של אודרי! (שהיא יפה בפני עצמה
) או החולצה של פייסי! (או! את זה באמת רוצה לקנות!!
)

הגוזז ציפורניים של בודי ../images/Emo6.gif

ברור שהייתי ממש רוצה שיהיה לי משהו מהסדרה
בתור מעריצים אולי אפילו קצת אובססיביים, זה מאוד מובן. החולצה של פייסי? כן, נראה לי שאני מסכימה לקבל אותה...

Dawson girl

New member
אוקיי,

שתיכן רבות על החולצה של פייסוש... אני אוכל לקבל את הכרית של אודרי?..... *מתחננת*

Dawson girl

New member
יש!!! יש!!!!!!

איזה נשמה!!! תודה!!!!!!!!! יא, עזרתי למישהי בפורום לימודים ועוד.. מסתבר שאני לא כזו חסרת תועלת כמו שחשבתי... וטל- יש מצב לצ'ט מהיר?

למעלה