אנשי העבר. העתיד זה הנהלת הפורום וחלק ממשתתפיו. תגידי, זה נכון שאני מבחין במין סדק קטן באמונת הביביזם שלך? או שנדמה לי?בנט וראשי האופוזיציה יפגינו נגד הממשלה; צפה בקובץ המצורף 138969
אתה מחליט שאני ביבסיטית מחליט שיש סדק, אשרי המאמין, רק אני ועמליוש נדע מה אשים בקלפי.אנשי העבר. העתיד זה הנהלת הפורום וחלק ממשתתפיו. תגידי, זה נכון שאני מבחין במין סדק קטן באמונת הביביזם שלך? או שנדמה לי?
לא ראיתי רקדנים אלא 2 קופים ואת הגמד מריקוד 3 הקופים והגמד -הרקדנים התחלפו
בנט לא יפגין כלום אלא יזחל להיכן שיש ממשלה.בנט וראשי האופוזיציה יפגינו נגד הממשלה; צפה בקובץ המצורף 138969
וכנראה גם לא ירקוד הורה עם גבריםלא ראיתי רקדנים אלא 2 קופים ואת הגמד מריקוד 3 הקופים והגמד -
![]()
בלי אחיזה במציאות: "נאום הניצחון" של בני גנץ היה מופע מעורר חמלה - וואלה בחירות 2022
בהנחה שהוא יודע לעשות חשבון פשוט, הרמטכ"ל לשעבר ידע שהוא הפסיד את הבחירות כבר עם פרסום המדגמים. ובכל זאת, הוא התעקש לטעון שהוא ניצח את נתניהו. דווקא אז, כשהוא שיקר ביודעין, הוא סוף סוף נראה כמו מנהיג אמיתי. כנראה התרגלנו שהמנהיגים שלנו משקרים לנו בפרצוףelections.walla.co.il
בנט לא יפגין כלום אלא יזחל להיכן שיש ממשלה.
כן.... מי זאת עמליוש? נכדה או כלה? אבל את ביביסטית עם סדקיםאתה מחליט שאני ביבסיטית מחליט שיש סדק, אשרי המאמין, רק אני ועמליוש נדע מה אשים בקלפי.
כן.... מי זאת עמליוש? נכדה או כלה? אבל את ביביסטית עם סדקים![]()
הכי יפה, זו המנהלת. אז סגנית מלכת היופי של הפורוםזה היפה בפורום שלנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.