הרקדן האוטומטי

הרקדן האוטומטי ../images/Emo20.gif

מכירים את ההרגשה הזאת, שאנחנו לא באמת שם, אלא על אוטומט כזה שעושה הכל עבורנו, ואנחנו מסתכלים מבחוץ ולא באמת עושים משהו מכל הלב, אלא בד"כ רק מתוך חובה
איך מפסיקים אוטומטיות שכזאת

behappy

New member
מתחילים ליהנות מהדברים הקטנים בחיים

אוויר טוב, אוכל טעים, מקלחת ארוכה.. אני לא יכולה בלי לעצור לכמה רגעים ולחייך ממשהו פשוט נעים.

מאוד נכון לדעתי

גם מלהסתכל על מישהו שעוזר לאישה עם תינוק להעלות את העגלה לאוטובוס יכול לגרום חיוך על הפנים

סוזי10

New member
כשאנחנו כל כך עסוקים בלהגיע למטרה

אנחנו מפספסים את הדרך לשם.שאלת איך מפסיקים? אני מזכירה לעצמי שמי יודע אם אחגיע הביתה היום? אם אגיע לעבודה. אם אגיע לשבוע הבא. כי מי יודע באמת אם נגיע. יש ספר של פאולו קואלו שנקרא ורוניקה מחליטה למות מומלץ מאד לקריאה. סוף שבוע מקסים.

magenta73

New member
הולכים לים...

שואפים את הבריזה... עוצרים את האוטומט וחוזרים למקורות... :) אה, גם לדבר עם חתולים ברחוב עושה את העבודה

בלאגנית

New member
היי אני חושבת על זה הרבה

המצב שאת מתארת מצוי בצבא...ממלאים פקודות בצורה מסוימת רק כי צריך...וזה לצערי נמשך גם לחיים האמיתיים...שתופסים ג'וב באירגון או באיזשהו מקום ומבצעים את העבודה גם בלי שמתחברים למה שקורה שם באמת... או המקרה הכי מצער של דיילי המכירות שמנסים לשכנע לקנות מוצר גם אם הוא לא הכי טוב שבעולם (היו לי עבודות כאלה...את מרגישה נאחס מבפנים...לא מתקרבת יותר לעבודות האלה) המצב הזה נפוץ,אנחנו עושים דברים לפי הכללים כדי לא להסתבך, וזה עצוב מאוד האנשים שזורקים %ין בצבא תמיד קינאתי בהם, באומץ שלהם. ואף 1 לא התעסק איתם ולא דפק אותם בשמירות בקיצור אין מה לעשות, או שזה בא מבפנים- ההתנגדות הזאת לכללים, או שהבן אדם כבול לחוקים ומסגרת כל חייו (וככה הרוב)

khamala

New member
אוטו - מט

מפתחים התבוננות ומודעות לרצונות האמיתיים שבנו. אמנם לכל אחד יש חובות בחיים וצריך להתייחס גם אליהם, אך אם אין לנו מודעות לרצונות האמיתיים שלנו, אנחנו משולים לנהג שיודע לשלוט טוב במכונית ולעבור את הדרך בשלום, אך דבר אחד הוא לא יודע - לאן הוא נוסע...

למעלה