הרקדה עם דדה לוסקי

דדה לוסקי האחד והיחיד

אין לך מושג על מה אתה מדבר.. הולכים להרקדות להנות אבל כנראה שאצלך הרקדות טובות אלו ההרקדות שבאים כדי לרכל. דדה לוסקי הוא מרקיד מספר 1 בצפון, מרקיד שיודע ללמד עם הרבה סבלנות, הרקדות שלו מעולות ומלאות באנשים שמשלמים ולא נכנסים בחינם. אני לא יודעת מאיפה השמועות הזדוניות האלה כנראה מקנאה... חבל על הזמן אין מחליף לדדה לוסקי!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תלבין פני חברך ברבים

אני חייבת לציין שכל ההתנצחויות כאן מיותרות. מי שמכיר את דדה באמת מפרגן, אבל מי שניזון משמועות ומצרות עין מזין את הרוקדים ברעל. וכידוע מקור האנרגיה העיקרי לרעל היא הקנאה! אז חיו ותנו לחיות - כל אחד שילך להרקדות של המדריך אותו הוא מעריך, אבל אין סיבה לדבר בגנותם של אחרים. ואיך אומר מרקיד מסוים : שלא ימותו הקנאים שיחיו ויסבלו... סתאאם, אני לא מאכלת לאף אחד סבל רק טוב, אבל תשמרו קצת על טאקט גם אם אתם לא אוהבים מישהו אין צורך לפרסם זאת בראש חוצות , השקיעו את האנרגיה שלכם באהבה ולא בשנאה. כי ריקודי העם הם דבר שמח מחיה את הנפש אז אל תתנו לרעל להתפשט בתוכו.

../images/Emo2.gifאתם באמת מגזימים...

אף אחד מהדברנים לא לוקח בחשבון שמחר דדה לוסקי יכול להחליף את המרקיד שלו ...ואז תעמדו מולו במצפון לא נקי...תסגרו את הרישרוש הזה !!!! העינין נוצל עד תום ... תמשיכו לרקוד ולהנות.. שבת שלום

o r 0 0 7

New member
אני מקווה שיקשיבו לבקשתך

באמת מספיק...זה כבר לא מענין

ranchupanchu

New member
באמת "יפה" מצידך

אני קורא את השרשור הזה ובהלכו אני נדהם והכי מצחיק אותי שמי שטרחה כ"כ להדגיש עד כמה דדה גרוע מבקשת לשים סוף לשרשור מה קרה? המצפון מציק? ובכן אני מקווה שאכן המצפון מציק לך, אולי כך תלמדי להבא לפני שאת מתחילה לדבר בגנות אחרים תחשבי מעט. את צעירה אמנם מכדי לדעת מהו אורך רוח ודרך ארץ אבל אני חושב שאולי היה זה שיעור טוב עבורך. לסיכום: דדה מרקיד משכמו ומעלה ומי שלא חושב כך זכותו, אבל יש דרכים להביע זאת והן לא כפי שהובאו כאן. מקווה שכולם מפיקים לקחים , אחרת השרשור הזה חסר טעם.

o r 0 0 7

New member
../images/Emo153.gifנו באמת..

אני לא מבינה על מה אתה מדבר, הבחורה חושבת שדדה גרוע !!! אתם יצאתם מפרופורציות , אתה מגיב כאילו שהיא קיללה אותו, בגלל אנשים כמוך ,שמעבירים את זה על רקע אישי , פורץ רישרוש חסר טעם, אני לא יודעת מי אתה ומאיפה אתה. והאמת גם לא מענין לצורך העינין, אבל בחיפה יש כל מיני דעות לגבי המרקיד הזה !! הפורום הזה קים בשביל להמליץ ולהעביר ידע בין הרוקדים והמרקידים, אני מקווה שתפסיק לקחת פה דברים באופן אישי, ושתדע לבחור נכון מה לקחת מפה, ולמה לא להתיחס!!!!! ואתה יודע יש כפתור שבמידה ותילחץ ..אופס תראה שהכול נעלם!! גם אני קראתי את מה שהיא כתבה.. פניתי אליה במסר אישי..ולאחר מכן דיברנו גם בטלפון, אתה יודע מה היא אמרה לי !!! שלפי דעתה זה סתם רישרוש כי כולם יודעים שדדה לא מצליח להרים הרקדה אחת נורמלית.. אז מה אתה רוצה ??? שהיא תכתוב דברים יפים סתם כי ככה אנשים מזויפים רוצים ??? זו האמת שלה !!!! אז צא מהקטע של " מורה טוב מורה לחיים" שלא תקשור אותה ותיקח אותה בכח להרקדה של דדה לוסקי..

Perdition

New member
OR007 היקרה

אני חושב שמי שיוצא כאן מפרופורציות זו את, האחשון ששרשר כאן כתב כאן לראשונה בשרשור ואם תשימי לב גם אני כותב לראשונה בשרשור זה! אבל כן, את וחברתך הצלחתן לעבור את גבול הטעם הטוב ... ואף יותר מזה לא אגרור אתכן בכוח להרקדות של דדה ואפילו מוטב שלא תגיעו אבל אל תשמיצו , אתן שתי נערות צעירות שעוד צריכות ללמוד לדעת איך להתנהג. הצתתם אש אבל את היער לא תצליחו לשרוף. לכו להרקדות של מי שאתן מעדיפות זו זכותכן , הללו את המרקיד האהוב עליכן - זו זכותכן. אך אל תלעגו לשווא לאחר ואל תכתימו את שמו של אחר - זו אינה זכותכן

o r 0 0 7

New member
חברה שלי ?

מין הסתם יש לי ילדים גדולים ממך וממנה !!! היא לא חברה שלי ,, וגם אתה לא , אני פה בשביל ללמוד מה טוב ומה רע !!מה כדאי ומה לא כדאי !! כמו כולם , ואפילו כמוך,, המשך יום טוב לך

קצת דרך ארץ לא תזיק

גב OR007 היקרה, אני מצטט" אני כאן כמו כולם כדי ללמוד מה טוב ומה רע" ממתי יש משהו רע בריקודי העם? הלא זו פעילות שנועדה על מנת שנהנה ממנה וכשנמאס לך ממשהו כדאי להפסיק טותו ולא לבדוק מה טוב ומה רע בו. וכמו שכתבו כבר קודמי מי שלא אוהב מדריך מסוים שלא ילך לרקוד אצלו , אבל שלא ישמיץ!!! ועצה אישית קטנה מוטב יהיה אם תבדקי מה טוב ומה פחות טוב ( ולא רק לגבי ריקודי עם כי המילה רע היא שלילית מידי)

o r 0 0 7

New member
עינין של אופי...

אני אדם של שחור ולבן.. בלי שלילי... אוהבת לא אוהבת...את דדה לוסקי.. אני לא אוהבת.. אני פשוט אומרת את זה.. במקרה הזה גם אתה יודע מה הרוב חושב !!!

אין נביא בעירו

גבירתי היקרה , מניין לך הביטחון כי כולם חושבים כמוך? האין את קצת מתגאה בדעה שלילית שיש לך על אדם מסוים וחושבת שכולם ( כמעט) חושבים כמוך. חבל שאת ממשיכה בהשמצות שלך , כאילו יש לך מטרה מכוונת. את אולי מבוגרת בגילך כפי שאת מציינת אבל מאוד לא בוגרת וסליחה מראש אם אני מעליב אותך. כי אדם בוגר ( יכול להיות גם ילד בן 6) לא היה ממשיך לנפנף במחשבות השליליות שלו ומניח לעיניין

למעלה