הרקדה עם דדה לוסקי

הסבר פשוט ביותר

ריקודי עם הם אופנה מה שהיום in מחר out מסתבר שקהל הרוקדים מחפש הרפתקאות ושינויים.על כל אחד לחשוב כמה פעמים היא החליף חנויות.חכמים אמרו "לא לעולם חוסן".

למבין ענין

הבעיה בהרקדות שאנשים באים בחבורות או שנוצרות חבורות במהלך שנות הריקודים ואז כשמישהו מהחבורה אומר הולכים אז הוא סוחב אחריו עוד 15 רוקדים להרקדות אחרות כמו עדר אבל זכותו של אדם לעשות כראות עיניו אני לא מחליפה את מאיר אמסלם בשום מדריך למרות שהיו ניסיונות לשכנע אותי ללכת למירב בימי שני לא מבינה מה הכיף לרקוד עם עוד 500 איש ואישה כשאף אחד לא רואה אף אחד וכמובן שלא את המדריך

בית הלוחם...

בבית הלוחם יש הרקדה יפה של מאות אנשים.. אנשים שבאים לרקוד ולהנות.. אני חושבת ששיטת העדר לא פוגעת במרקיד כמו מאיר אמסלם.. יש גם את העינין שמי שלמד פעם אצל מאיר אמסלם לא יכול לרקוד במקום אחר... כשמתרגלים למרקיד כזה קשה מאוד להחליף..

בוקר טוב 1 -כל הכבוד הרבה פעמים

על הנאמנות למדריך התייחסות המוכיחה שיש לך חוט שידרה.אישית לא רקדתי אצל מאיר אבל שמעתי עליו דברים טובים.

אמסלם מאיר האחד והיחיד.. בשבילך

אני מזמינה אותך להרקדה בבית הלוחם.. וממליצה לך בחום לבוא במונית ! האמת שלא הבנתי אותך.. מה אתה רוצה בעיות חניה ? צפיפות ? {שאגב יש סוג של סטיה כזו} .. אני חושבת שהרקדה איזורית של 500 איש זו הרקדה מאוד מאוד יפה... במידה ואתה מאמין שירון כרמל מרקיד יותר טוב ממאיר אמסלם.. סע לשלום .. והכי חשוב סע בזהירות , ואני משוכנעת שאת הריקודים שאתה זוכר הכי טוב..ורוקד כמו שצריך למדת אצל מאיר אמסלם

אני דווקא, רוקד אצל מאיר כל יום ה'

ורוקד גם אצל ירון כרמל יום בשבוע ולפעמים גם אצל דדה.אצל כולם למדתי ריקודים וכולם לימדו טוב. אבל בכל זאת, העובדה שההרקדה של מאיר, לצערי, ירדה במספר הרוקדים בשנתיים האחרונות.

יופי חמוד,,,../images/Emo24.gif

זה שאתה רוקד אצל מאיר בבית הלוחם מראה שאתה מבין עינין !

אנדי54

New member
יש הסבר יותר פשוט

למדריכים לא קיים במילון המושג 'טיפוח קהל קיים ושמירה על נאמנות למותג'. כך קורה שבמקום שמדריך ישקיע בשיפור איכויותיו כמדריך, הוא משקיע בגימיקים כדוגמת שרותי קייטרינג, הופעה של האליל התורן וכו'.

אנדי 54

אני לא יודעת עם למדריך לא קיים במילון המושג טיפוח קהל ושמירה על נאמנות למותג לפעמים המדריך מנסה להיות כ"כ בסדר וכל מה שהוא לא יעשה ויעשה, לרוקדים יש מה להעיר ובגלל הרצון לרצות את הרוקדים אז עושים טעויות שעולים למרקיד בהדללות ההרקדה נכון שיש ירידה קטנה במספר הרוקדים בבית הלוחם אבל בתקופה האחרונה שוב יש נהירה להרקדות בבית הלוחם חיפה ואני מאוד מקווה שהמצב רק ילך והישתפר מחר יום ה 01.09.2005 בשעה 19.30 פתיחת הרקדה למתחילים מהצעד הראשון בבית הלוחם חיפה עם המרקיד מאיר אמסלם כדאי לבוא להיתרשם ולנסות להישתלב במעגל הרוקדים

איש הישר בעיניו יעשה

כשקראתי את דברי הגנאי שלך כנגד דדה והתשבוחות המרובות שלך למאיר אמסלם כמעט והצלחת לגרור אותי למקום בו אתה נמצא - להשמיץ מישהו רק משום שאתה לא נהנה מאופן ההדרכה שלו או מאופי ההרקדות שלו. ובכן יש לי חדשות מרעישות את/ה לא חייב/ת לאהוב את דדה או את כל מדריכי ריקודי העם בישראל. זכותך המלאה לחשוב שמרקיד זה או אחר גרועים - אבל זכור/י זוהי דעתך ואינך חייב למלא את הפורום ברעל אודות מרקיד אחר , כי מישהו עוד עלול להאמין לך... אני רוצה לציין שעברתי למרכז ובשנה האחרונה לא יצא לי לרקוד אצל דדה , אבל איני יכול לקרוא בפורום את כל ההשמצות הללו נגדו כי לעניות דעתי אין להן שחר. אבל שוב זאת דעתי ודעתם של אנשים נוספים. את דעתי על מרקידים אחרים אני בהחלט שומר לעצמי ואיני רואה צורך להעיב צל אפל על מי שאיני נהנה מהדרכת או מאופן הרקדותיהם. אני רוקד מזה שנים רבות ומכיר את ההרקדות בחיפה - רקדתי בכולן... הקהל החיפאי אינו קהל קל ויודע לקבור הרקדות - עיין ערך ההרקדה בטכניון בהדרכתו של פינקס שאפילו גדי ביטון לא הצליח להציל את הספינה הטובעת... אני יכול אף לומר לך שביקרתי לפני עזיבתי את חיפה בהרקדה אולי האינטימית ביותר אבל של גדול המדריכים בעיני - סידי. איני רודף אחר גימיקים ולא אחר מכונת הלהיטים - אני מחפש ריקודי עם אמיתיים. קצת גלשתי מהנושא, אבל לסיכום: לא אוהב את דדה? זה בסדר, אתה לא חייב, אבל תהיה בנאדם כי הרי לא כל אדם שאתה לא מחבב אתה מיד רץ ומדבר בגנותו בפומבי. צריך לדעת מהו גבול הטעם הטוב. ואני עדיים עומד מאחורי כל מילה שרשמי. ולגבי המראה - לדעתי דדה מספיק מודע לדרך הנאה בה הוא רוקד ומדגיש את הצעדים, מה רע באדם שרוקד בחן זקיפות קומה ונהנה ממה שהוא עושה.

בלוע

New member
רקדני חיפה, פורום זה נשלט ע"י המרכז

איפה זה חיפה? בסוף העולם שמאלה? בג'יהנם? בטיז הנביא? רקדני חיפה היקרים: תעזבו אותנו עם הוויכוחים הקטנוניים שלכם, על מדריכים עלומי שם, חסרי עמוד שדרה, איזוטוריים ושוכני פריפריה... ריקודי העם בארץ נקבעים ומוכרעים כאן, באיזור השרון והמרכז! כאן השמנת של רקדני העל! כאן הסולת האינטלקטואלית והמנהיגותית של קהל הרקדנים! כאן נמצא, הממון והשלמונים... ואיתו הכוח של בעלי המאה! וכאן נמצא גם היופי, החן, בגדי הריקוד היקרים, האיפור, התסרוקות, ניתוחי הקוסמטיקה ועדי היהלומים. רקדני חיפה האומללים, אנא, רדו מהעץ הגבוה, ותנו לנו, אנשי המרכז, להמשיך ולשלוט בפורום. רק אנחנו, אנחנו, יודעים באמת, מה נמצא ברומו של עולם הריקודים! ומה טוב עבורכם! .

מתי הפך הפורום לשדה קרב?

בוש והיכלם , האם זו כעת מלחמה חדשה צפון נגד מרכז ? מרקיד נגד מרקיד? רוקדים מחוג א' נגד רוקדים מחוג ב'? כיצד הפך פורום זה לזירת קרב? מפריע לך שגם לאנשים מהצפון יש מה לומר בנוגע להרקדות שלנו? אל תקרא את השרשור , הלא יש כאן לא מעט שרשורים שלדעתי הם מטופשים לא פחות לדוגמא השרשור בנושא המעבר של גדי לרעננה - כן או לא יפיל מרקיד אחר וכמה קורב או רחוק וכמה חניה יש במקום נו באמת אותי זה צריך לעניין? לא! אז אני לא מתעמקת בשרשור אבל להעיר שבגלל שזה לא נוגע לי ? לומר לאנשים לסתום פיות כי לי בחיפה אין בעיות חניה? או שגדי ביטון בחיפה לא הצליח ל"דרוס" אף מרקיד? מה קורה לאנשים האם עינכם צרה בכל? לגבי העיניין שרקדני המרכז יודעים מה טוב עבורנו הרוקדים - יכול מאוד להיות שאלמלא אתם הייתם יודעים מה כ"כ טוב עבור כולם פני ריקודי העם היו נראים אחרת היום - הרבה יותר איכות והרבה פחות כמות.

אי י יודע אם כתבת זאת בצחוק

בכל אופן אפילו אם להומור התכוונת, הרי שאין כאן הומור! רד בבקשה מהעץ ולמד להתבטא בנימוס.

על מה ולמה ???

האמת היא שבאמת קצת גלשנו...בסך הכל אמרתי את דעתי בלי כוונה להעליב... ומה שאמרתי לגבי דדה הוא נכון מיסודו !!! וזו דעתי ,, ביקרתי פעמים בהרקדות של דדה {בחינם } והאמת ממש לא אהבתי מספר בודד של אנשים היו בהרקדות האילו והנוכחות של דדה עשתה לי רע.. אז אני מתנצלת בפניך על כך שנפגעת מתחושותי,, וזה שאני מפרגנת למאיר אמסלם פשוט מגיע לאיש הזה את הקרדיט ממני.. בזכותו אני רוקדת !!! ואגב...אני לא בן..אני בת..או יותר נכון נערה

נערתי היקרה...

כל כך צעירה וכבר עם כל כך הרבה ביקורת. הסברתי לך במייל אישי ואני מבקש גם בפומבי. גם ביקרות אפשר לכתוב אחרת. את גולשת למחוזות לא רצויים.

אין לך מושג על מה אתה מדבר

מי אתה שיכול להעביר ביקורת על דדה לוסקי. כנראה שהקנאה אוכלת אותך. דדה מרקיד מספר אחד בעל נעים הליכות ביותר, הרקדות שלו נעימות ומגוונות מכל וכל. אנשים נהנים לרקוד אצלו ומאישיותו.הרקדות של דדה בחוף דדו הם תמיד המלאות והטובות ביותר. אני אישית מגיעה לשם אחת לשלושה שבועות רק שדדה לוסקי מרקיד שם. ויעידו אלפים כמוני... דדה לוסקי יישר כוח - אתה היית ותמיד תהיי מספר 1!!!!!!

o r 0 0 7

New member
גם אני רוקדת רק אצל אמסלם מאיר

אני רוקדת כבר כמה שנים ריקודי עם,ואני רוקדת רק אצל מאיר אמסלם, באמת קשה להעמיד לידו כל מרקיד לבטח לא לשים על אותו משקל את השם דדה לוסקי, אבל כנגד זה מיותר להעליב מרקיד אחר , ולא מעינינו של אף אדם מי מרקיד בחינם ולמי אין אנשים בהרקדות, מקווה שתהנו בהרקדות שבחרתם להיות בהם

את סותרת את עצמך

אני רוקדת כבר כמה שנים ריקודי עם,ואני רוקדת רק אצל מאיר אמסלם, באמת קשה להעמיד לידו כל מרקיד לבטח לא לשים על אותו משקל את השם דדה לוסקי, אבל כנגד זה מיותר להעליב מרקיד אחר מחד את משמיצה את דדה ומאידך את אומרת שמיתור להעליב מרקיד אחר והאם זה לא מה שעשית כרגע? ודרך אגב הצרקידים אינם עושים זאת בחינם הם מקבלים שכר מעיריית חיפה , עבור הרוקדים בלבד ההרקדה היא בחינם. אני רוצה לציין שלפני כשנה דדה החל להרקיד בחינם בפארק מוצקין מטעם העירייה, בהתחלה החוג היה מצומצם , אך אט אט עוד ועוד אנשים הגיעו ולאוו דווקא אנשים שיודעים לרקוד , אלא אנשים שרצו ללמוד? השמועה אודות דרך הארץ שלו , דרכו הברורה לבהדרכה עשתה לה כנפיים ולא לשווא. השרשור הז מנסה מאוד למשוך אותי בלשון , אך לא אעשה זאת לא אכפיש מרקיד אחר . כל שאומר הוא שטבעי שאם איני אוהבת את סגנונו של מדריך מסוים או את אופי הרקדותיו אדיר את רגלי מחוגיו וגם אם ירקיד בחינם אעדיף לחלוף על פני ההרקדה ולא לרקוד וזאת רק משום שאופן תכנון ההרקדה שלו לא מתאים לי... אז הניחו לנושא וריקדו בנעיומטים כל אחד בחוגו שלו והפסיקו עם רצח האופי הזה!

למעלה