הרקדה עם דדה לוסקי

הרקדה עם דדה לוסקי

בשבת האחרונה הלכתי להרקדה בחוף ארגמן בעכו..ושם החליף דדה לוסקי את יוסי פרץ-המרקיד הקבוע שנמצא באבל. אני חייבת לציין שאף פעם לא רקדתי בהרקדה של דדה ופשוט התרשמתי לטובה.. הגיוון שהוא נותן בין הריקודים פשוט כייפי ומהנה... הרבה זמן לא נהניתי ככה בהרקדה דדה-ישר כוח!! תמשיך ככה

קוקי ק

New member
דדה לוסקי מעולה!!!!

כל המחמאות מגיעות לדדה מרקיד מעולה בעל ידע רב ורפרטואר מעולה.כל מי שרקד אצל דדה בכרמיאל נוכח שאכן דדה המרקיד הטוב ביותר בצפון ובין הטופ של המרקידים בארץ.לכו לרקוד אצל דדה ותהנו!!!1

מסכים לכל מילה

מסכים בהחלט, לדדה לוסקי יש הרקדות נפלאות. בעבר רקדתי אצלו בספורטן אך כיוון שעברתי למרכז נבצר ממני להגיע להרקדותיו. איש נעים הליכות היודע לגוון את הרקדותיו, מרקיד גם בחוף דדו וגם שם אינו "מפחד" להשמיע ריקודים שהם מעט ישנים יותר... כל הרקדה שלו ניכר שהשקיע בה מחשבה מראש ואינו מריץ סתם ריקודים - כי הריקודים הם בדמו. יישר כוח!

talshani

New member
שיקח שיעורים מירון כרמל

אם ההרקדות בחיפה היו כל כך נפלאות, הציבור לא היה צריך לצאת לפריפריות ולהגיע לירון כרמל במרכז מירב, גן-שמואל ומשגב. מחדל שעיר כמו חיפה לא מצליחה להחזיר את תהילת ריקודי העם שבעבר היתה נחלתה. אולי לדדה הרקדות נפלאות, אך כנראה שזה לא מספיק, חסרה כריזמה (מעט צניעות) ויכולת ורצון ללמוד ולשפר!!!!

ירון כרמל????

אני לא מבינה מה ההתלהבות מירון כרמל?????? בסך הכל יודע להרקיד ולא יותר מזה, ללמוד לא הצלחתי ממנו אפילו ריקוד אחד ?????????אני חושבת שיש הבדל בין מרקיד למדריך וההבדל הוא גדול מאוד.

מה? התחילה מלחמה חדשה ולא ידעתי?

מה קורה לכם? אין נושאים אחרים? רק חלוקה לקטגוריות, זה יודע ללמד וזה לא יודע ללמד? זה ממלא אולם וזה לא? מספיק עם זה. למדתי הרבה ריקודים,אצל שלושתם, בחמש שנים האחרונות ואני יכול לבשר לכם ששלושת המרקידים המדוברים הם מדריכים מעולים שעושים עבודתם באמונה ובמקצועיות. רדו כבר מהעץ הזה ובואו בהמונכם לרקוד ולהנות.

במקום בו יש שני יהודים יש 3 דעות

למה??????????????????????? למה תמיד חייבים להרוס למישהו? לגרום למישהו להרגשי לרע? למה אי אפשר לפרגן מה כ"כ קשה????????????? אני פשוט נדהם מחוסר הבגרות האישית שמפגינים כאן חלק מהכותבים - האם השמצת מדריך כלשהו גורמת לכם להנאה , האם אתם חושבים כי כך תוכלו לפגוע בו יותר? הדרכת ריקודי העם היא המקצוע של האנשים הללו וכאנשי מקצוע תפקדינו הוא לבחון את דרך פעולתם והיה ואם נראה כי טוב נגיע גם בשבוע הבא. כשאנחנו לא מרוצים מדרך הטיפול של רופא איננו יוצאים לחדר הרבלה ושואגים סקוליקולות " הוא גרוע", אבל בפורום הכל מותר, למה?

כמוני כמוך.. רק לא מתלהבת

גם אני הייתי פעם אחת בהרקדה של ירון... שום שלב בלימוד לא היה כרור לי

משהא

New member
talshani-דרך ארץ רוקדים באזורחיפה

חזרתי עכשיו מהרקדה נפלאה אצל שמעון עשור בהיכל הספורט בראשון לציון. מאות רוקדים, אוירה נהדרת, רפרטואר ראוי ומשולב ישן וחדש עד -01.45 פתחתי את אתר רוקדים ונדהמתי - אני כרוקד רוצה למחות בשאת נפש, נגד ההשמצות וההתבטויות שלא זכוררות לי כמותם, נגד דדה לוסקי.מרקיד בעל שיעור קומה. אם זה היה קורה באיזור המרכז הייתה קמה מהומה רבתי. את דדה לוסקי אני מכיר מעט ממספר פגישות. איני רוקד אצלו, אבל יודע ומכיר את פעילותו גם בארגון המדריכם וגם בקרב הנוער ובתי הספר בחיפה. ראיתי את כישוריו בקלטות וידיאו ואין שחר למה שנכתב כאן, אלה אם יש מי שמחפש לפגוע ולהעליב. שוב שנאת חינם ???? גם אם יש מרקידים פחות מנוסים או שיכולת הלימוד שלהם פחותה לא מלבינים פניהם ברבים. יש מבחר רב של הרקדות לבחור. זו בושה לנו ולכל שעוסקים בריקודי עם, להביא זאת לכתיבה כאן. גם ההשואה והעצה ללכת ללמוד מאחר מראה על חוסר תרבות. זכרו כולכם- "דרך ארץ קדמה לתורה". תרקדו בכייף אורי גבעוני

צרות עין

אני יושבת וקוראת כאן את התגובות ונדהמת , האם יש כאן מחנות אוהדים? האם יש תחרות סמויה מן העין בין המרקידים? התשובה היא כן, אך מדוע ישנה עוינות בין רוקדים למרקיד/ מדריך ריקודי עם שהם כלל לא מגיעים להרקדותיו? אני שואלת האם אתם רוקדים אצל דדה בחוף? אני בטוחה שכן והאם ההרקדות הללו לא מוצלחות? הן מוצלחות במיוחד. לדדה יש סגנון מאוד מיוחד שאני אישת מאוד מתחברת אליו, הוא יודע לשלב את כל סוגי הריקוד בהרקדות שלו בצורה מאוד יפה. הוא משלב בין חדש וישן. בחוגים למתחילים היחס הוא חם ואישי ואני שרוקדת כבר שנים מאוד נהנית להגיע גם למחילים . אולי תאמרו שאני משוחדת הלא אני רוקדת אצלו בקביעות, אבל דעו לכם ידידי שהאיש אכן נעים הליכות כפי שציין אלימלך ואפשר ללמוד ממנו המון!!! ההודעה הראשונית בסה"כ ציינה עובדה - דדה החליף מרקיד וכן שילבה דעה סוביקטיבית שביטאה שביעות רצון. נו אז מה הקפיץ לכם את הוריד ברכה שאדם שאולי אתם לא כ"כ אוהבים קיבל מחמאה? תתביישו!!!!!!!!!!!!!

חחחחח דדה מרקיד על הפנים../images/Emo31.gif

אצל דדה יש אנשים רק איפה שהוא מרקיד בחינם או מחליף.. אין לבחור טיפת ידע בללמד ריקודי עם.. הוא כל כך עסוק בעצמו שהוא לא רואה את הרוקדים

כל מילה בסלע

דדה לוסקי לא יודע להרים הרקדות משום שהוא לא יודע ללמד להרקיד נכון אצלו באים רק לבחינם. אני לא מחליפה את מאיר אמסלם באף מרקיד כי אצלו לומדים לרקוד, מאיר הוא אחד המדריכים הטובים והמנוסים באזור חיפה.

למה להשמיץ?

אני לא מבין מדוע כשמישהו כותב משהו טוב עך מישהו אחר חייבים תמיד להופיע דברי השמצה מנגד, אם מישהו חושב שדדה מרקיד גרוע אז שלא יגיע להרקדות שלו אבל מדוע להתבטא בצורה כזו? לכל אדם יש טעם אישי וקליק עם מרקיד זה או אחר , שהרי כל מרקיד הוא בעל אופי משלו ולכן גם אופי ההדרכה שלו. אני למדתי לא מעט אצל דדה בספורטן ואני חושב שהוא מדריך נהדר , יודע להדגיש את הצעדים החשובים וחלקים קשים הוא מסביר יותר בתשומת לב. הוא נעים הליכות ואולי לרוקד מן הצד שפוגש בו דווקא בהרקדה בה הוא מחליף את המרקיד הקבוע הוא אולי עשוי להתפס כמתנשא , אך לא כן הדבר. כמובן שכשמגיע להרקדה מרקיד מחליף התחושה היא שונה כי זה לא מה שאני רגיל אליו , אבל אולי כדאי לגלות פתיחות ולהחשף לעוד סגנונות ולא לפסול על הסף. הפוסל אחר במומו פוסל אז חברים אפשר לפרגן לאחרים ואף רצוי ואם הפירגון לדעתכם לא מגיע לאותו אדם הרי זו רק דעתכם ממש כמו שזו דעתו של המפרגן , אז למה חייבים להגיב ולהעיב כך על דברי הפירגון? אנחנו לא במלחמה ואיש הישר בעיניו יעשה ובמקום בו יראה לנכון ירקוד מבלי לפגוע בכבודו של אף אחד, כי לנו הישראלים קל מאוד לומר איפה האחרים טועים , אבל מה טוב באחרים את זה גם בעינויים לא יוציאו מאיתנו.

מי מזלזל ? זה פשוט מצחיק ,,,,

איך אפשר להגדיר אותו כמרקיד ? ,,,נעים הליכות ? על מה אתה מדבר ??? תשומת לב ??? אתה יודע שפעם שאלתי את עצמי למה הוא לא רוקד עם מראה ביד ???? ותגובתי החלקית לתגובתך {שכתובה מאוד יפה , ינשאללה ודדה היה מרקיד ככה } 1]"מישהו כותב משהו יפה" = שזה יהיה אמיתי יש אנשים שקוראים את זה !!! 2}"פוסל האחר בממו פוסל" = אתה מאמין שרוב הרוקדים החיפאים נכים ? כי עובדה שדדה לוסקי לא יכול להרים הרקדה שלא בחינם !!!! 3]"לנו הישראלים קל לומר איפה האחרים טועים" = ובכן אני רוצה לספר לך שטילתי המון בעולם.. רק אצלנו הישראלים קימת אחוות אחים.. רק אצל הישראלים קים המשפט.." אחי אל תתקרב לשם אני הייתי שם ומזה התבעסתי"

וכמו שבוקר טוב אומרת,,,

בוא פעם להרקדה של מאיר אמסלם, ותראה מה זה מרקיד ברמה.. איזה כף ללמוד אצל המרקיד הזה.. ותאמין לי רקדתי בהמון הרקדות בארץ ובעולם.. ואני חושבת שיש שתי מרקידים טובים מאיר אמסלם , ואלי שטימר, שלצערי כבר לא כל כך מרקיד... מקווה לראות אותך בהרקדות של מאיר אמסלם , פה בצפון מכנים אותו האחד והיחיד!!!

הקטשופ עלה לראש

צ"ל שני.הכוונה בטח לשטמר.לפי התיאורים שווה לנסות. בתור אדם מאמין- אחד ויחיד......

../images/Emo24.gifהקטשופ רק מבצבץ...

תבוא ביום חמישי לבית הלוחם.. כף לרקוד אצל מאיר אמסלם ריקודי עם

אם במאיר אמסלם עסקינן

אז איך זה שלפני כמה שנים בית הלוחם היה מפוצץ ואי אפשר היה למצא חניה וכמובן אי אפשר היה לרקוד בגלל הצפיפות? מה קרה? הרבה רוקדים, לצערי, ברחו למשגב. תבואי לשם ביום ה' הבא ותראי.

למעלה