הרקדה בהרצליה

לאביגל ועוז - אני מצדד

מכל הדיון הארוך בניכם, השתכנעתי ואני מסכים לחלוטין עם דבריו של עוז. אחד הדברים שאני מאוד מכבד הוא ביקורת וגם אם היא שלילית ביותר. חשוב שהביקורת תהיה עינינית, ומנוסחת בצורה כזו שתתן הרגשה למבוקר שכוונת המבקר היא חיובית ומתוך רצון לשפר את הקיים ולא מתוך מניעים ו / או שיקולים אחרים. אני כמובן רואה בחיוב את יכולתך לראות את הטוב שבכל מצב, זו סגולה ייחודית, חשובה וטובה. אני מעדיף ביקורת עניינית - כמו עוז.

אביגל ג

New member
שמעון,

שאלה לי. לא היית מעדיף שקודם יפנו אלייך אישית בטענה כלשהי? לא קשור להצלחת ההרקדה, ואני מאחלת לך שתצליח בכל הרקדה ובכל דבר בחיים. ביקורת שלילית היא נחוצה ממש כמו ביקורת חיובית. אולם לא היית מעדיף שיבררו קודם איתך נגיד מה קרה במערכת ההגברה? אולי קרה משהו חד פעמי ובשבוע לאחר מכן ואולי אפילו למחרת הוא כבר תוקן? לפי דעתי מומלץ קודם לשאול את המרקיד ואם הוא אומר שכבר בהרקדה הבאה זה יתוקן-מה טוב! ואפילו ניתן לכתוב על זה בפורום: "דיברתי על כך עם המרקיד והוא הבטיח שבשבוע הבא זה יתוקן..." אני כתבתי שאני לא אוהבת לכתוב ביקורות שליליות, ולכן אני לא עושה את זה. לפחות לא ברמה כזאת שלדוגמא מערכת ההגברה, דבר שניתן לברר עם המרקיד. דוגמאות כמו: *רפרטואר-לא אהבתי את הרפרטואר. *זמן הסבבים-קצר/ארוך לגיטימי בעיני לכתוב, זה כן. אני מאמינה שהבנת את דבריי ואני לא צריכה להרחיב.

עוז 2002

New member
אביגל - אבל את עושה את אותו הדבר!

האם פנית אל הכותב של ההודעה ובררת איתו מדוע כתב את מה שכתב?! ישר את מעבירה עליו ביקורת שלילית...

אביגל ג

New member
מה זה הפרצוף הזה?

לכותב ההודעה? לא נראה לי שהוא בירר עם המרקיד... ואני לא באה אליו בטענות ולא באה בביקורת שלילית. אני כותבת בסך הכל מה אני חושבת שהיה צריך לעשות

תמי רג

New member
לאביגל -לגבי מערכת ההגברה

ראשית כל אביגל שמחתי להכיר אותך אתמול..... שנית אם את לא כ"כ אוהבת בקורת כפי שעוז הציג "שמערכת ההגברה על הפנים" אפשר לתת בקורת גם בצורה חיובית "אם מערכת ההגברה שלך היתה יותר טובה היינו יותר נהנים" וזה נראה לי שיא העדינות . אבל כפי שכבר אמרו לפני בקורת עוזרת למרקיד להבין היכן הוא טעה ולתקן -הרי הוא לא רוצה להשאר ללא רוקדים .....ורק אז להבין ....... תמי.

אביגל ג

New member
גם אני אותך...../images/Emo13.gif

לפעמים ביקורת שלילית בשיא העדינות היא ביקורת טובה מאוד. לפי דעתי, לא צריך לכתוב ביקורת שלילית כ"כ כמו "מערכת ההגברה הייתה על הפנים" מפני שאין הבדל בין ביקורת שלילית כזו או יותר עדינה. המסר מועבר, וזה שכותבים את זה ביתר בוטות (לא מצאתי מילה אחרת לתאר את זה) לא מוסיף כלום, ורק אולי פוגע יותר. מה שהתכוונתי בעניין זה, זה שאני בטוחה שהמרקיד שם לב לעובדה שהרמקולים לא היו מי יודע מה בסדר באותו ערב, וזה לא שהוא לא שם לב לזה. ו...זה בטח היה חד פעמי וצריך לתת למרקיד צ'אנס עוד שבוע או שבועיים...ולראות אם אז זה מסתדר. אם אחרי חודש רואים שכלום לא משתנה, אז אפשר לכתוב אבל בצורה עדינה, כי אולי המרקיד לא שם לב (למרות שזה לא נראה...אבל יש עוד סיבות)

RUTYAN

New member
היי ברק בן דוד..מה

בדיוק קרה עם מערכת ההגברה? הפסיקו את ההרקדה באמצע? רותי

סופה5

New member
בושה וחרפה!

אני לא מבינה איך נותנים למרקיד כזה גרוע להרקיד.. ציוד גרוע, רפרטואר של ריקודים שלא קשורים אחד לשני, חוסר מקצועיות משווע.. כדאי לעירית הרצליה לבחון את המרקידים לפני שהיא בוחרת אותם... כן..למי שתוהה...אני רוקדת קבועה שם..

עד עכשיו הוא היה בסדר גמור בהרקדות

הקודמות.היום כנראה שקרה משהוא יוצא דופן ואסור במקרה זה להכפיש מרקיד בגלל פשלה שקרתה.יכול להיות שהיתה סיבה מקרית שאנו לא יודעים וזה יכל לקרות לכל מרקיד אחר.לאחר מקרה זה הוא כנראה יפיק לקחים.וכמובן ימשיך להרקיד בספורטק בהרצליה.אסור להאשים בלי לדעת את העובדות.

אני עדיין לא מבין מה קרה....?

מישהו מוכן לספר לי בצורה קצת יותר מורחבת מה קרה שם? קורה לעיתים שיש בעיות במערכת ההגברה גם מבלי שתכננו זאת מראש. קרו לי מקרים בעבר שבאמצע הרקדה כל המערכת קרסה. דברים קורים. הש"א היא - האם הוא הצליח להתגבר על זה?

dw2322

New member
מה היה שם?

ממהלך הדברים נראה שאיכות המוסיקה לא היתה משהו ורפרטואר הריקודים היה בעייתי, אבל אולי רצוי קודם כל לספר מה היה, לטובת אלו שלא היו שם? האם זה היה חריג לרעה? הייתי שם פעם אחת בעבר (לא זוכר את שם המרקיד) והיה בסדר גמור.

dico

New member
אני מתאר לעצמי מה היה קורה אילו היו

עוד משלמים על ההרקדה זו. סבא שלי אמר לי פעם מה שעולה חינם שווה חינם.

dw2322

New member
ההרקדה אינה באמת בחינם

הרשות המקומית (במקרה זה הרצליה) משלמת עליה כסף טוב, כחלק מהשירותים הקהילתיים שהיא מציעה לתושבים ולאורחים. זה גם מעלה רייטינג למקום ועשוי לספק פרנסה לעסקים הסמוכים (מזנון או הקניון הסמוך במקרה דנן). לו היו גובים תשלום מהרוקדים? המרקיד היה נשאר עם קומץ רוקדים. להרקדה פתוחה אין סיכוי מול אולם ספורט ממוזג ורצפת פרקט.

מסכים איתך

לדעתי אין זה משנה אם ההרקדה בחינם או בתשלום. בכל מקרה - המרקיד מקבל שכר מהעירייה המקומית או מהגלידריה שממול.. לא משנה. בלי קשר למה שקרה במוצ"ש השבוע בהרצליה. הציבור משלם המיסים לרשויות המקומיות, מקבל מכמה מהן תגמול כדוגמת הרקדה חינם בימי שבת. ולכן גם ההרקדה חינם צריכה להיות ברמה סבירה.

silvey

New member
סו"ס הייתי בהרקדה בהרצליה בשבת...

מאוד נהניתי מכמות הרוקדים, מהמקום המטופח (למרות שחברתי התלוננה על איכות המשטח), מהרוח הנעימה, מהחנייה החינמית ומהריקודים. כנראה הגענו בדיוק בזמן, אחרי הפישול של המרקיד, שעדיין לא הבנתי מה בדיוק קרה שם. פגשתי בידידי דבל'ה ואשתו החמודה ולשאלתי מה שם המרקיד, הוכיח ידידנו את ידענותו המופלאה והפגיז
אותי גם ברשימת הריקודים שאמנון עמרם חיבר... היה נחמד אם היינו יכולים להכיר עוד רוקדים מהפורום ולא רק וירטואלית. זה הבדל של יום ולילה כשקוראים מה נכתב על ידי "כינוי" שמכירים. נראה לי שאם בקרוב לא יהיה שינוי במצב ההרקדה בספורטק בתל אביב (והמבין תבין...
) נמשיך לבקר בהרצליה.

הי סילבי

במוצ"ש האחרון באתי לספורטק הרצליה ב-20.40 בערך. הרווחתי שלושה דברים : א. לא הייתי נוכח בזמן תקלות המחשב והסאונד שארעו לעמרם בהתחלה... היות וכאמור באתי לאחר מכן.... קראתי עליהן בפורום. ב. ההרקדה שהיתה אמורה להסתיים ב-21.30 הסתיימה ב- 21.50 כפיצוי על התקלות שהיו בהתחלה... הרווחתי עוד 20 דקות של "זוגות". ג. הכי חשוב.... פגשתי שם את סילבי... שחייכה אלי בלבביות

תקלות מתרחשות

תקלות יכולות לקרות גם בהרקדה שהיא בחינם וגם בחוג רגיל, השאלה איך מתגברים אליהם ואיך "מצילים" את ההרקדה. אנו בני אדם ועוסקים בציוד טכני שלפעמים יכולים להתרחש בעיות לא צפויות. מה שכן, צריך לדאוג שיהיה איזה שהוא גיבוי למקרה הצורך, אך גם זה לא תמיד אפשרי, אי אפשר להגיע להרקדה עם 4 רמקולים..... לא התיחסתי למקרה ספציפי זה שהיה בהרצליה, לא הייתי שם ואין לי עדיין מושג מה היה, אך לפי מה שהבנתי המדריך הצליח להתגבר על הבעיה והאריך את ההרקדה כדי "להחזיר" את הזמן שהלך לאיבוד, שנראה לי שלא היה ארוך מדי. היה עדיף אם היית מסביר לנו, למי שלא נכח באירוע מה בדיוק קרה. לכתוב "היה בזיון מול מאות רוקדים" ולא להגיב לשאלות הקוראים לא תורם לדיון ולהפקת הלקחים. אני אישית הייתי נוכחת במספר הרקדות שהיו בהם תקלות, ברובם הצליחו להתגבר על הבעיה ועד אז אילתרו פתרונות (אני אישית התארחתי אתמול בהרקדה, לימדתי ריקוד ונאלצתי לשיר אותו עד שפיתרון הבעיה הגיע לסיומו), נכחתי גם פעם אחת בהרקדה שהופסקה לפני הזמן היות וה- Hard Disk של המחשב הלך, מת. חבל אבל קורה. שבוע לאחר מכן אף אחד מהרוקדים לא חשב לא להגיע בגלל זה.....

סומליה

New member
רויטל..

לדעתי, לא מדובר פה בתקלה מקרית או "קריסת מערכות".. אני הייתי שם כל ההרקדה..שכללה: ציוד גרוע שהשפיע על איכות ההשמעה..כמעט ולא שמעו את המוסיקה , איכות המוסיקה - אם שמעו אז גרוע, רפרטואר משונה, לא עקבי וללא סדר הגיוני של ריקודים.. קטעי קישור ( דיבור ) משעממים ולא מובנים ובעיקר "אתנחתא" לא מבוטל בין ריקוד לריקוד...פשוט מנוחה! אני אישית כמעט ולא רקדתי...והעדפתי לשחק עם בני הקטן במשחקים שליד... אז אולי היתה פה בעיה "חד פעמית" עם ציוד ההגברה, אך מה לגבי כל השאר?? לדעתי פשוט מדובר במרקיד שלא מוכן להרקדה ואולי אפילו ...לא מקצועי??

מירב 72

New member
פעם הייתי בהרקדה, כשהמערכת

התקלקלה בתחילת "קסם חלילי". הרקדנים המשיכו לשיר ולרקוד עד סוף הריקוד! זה היה מקסים.

למעלה