הרקדה בגן נחום

נשאלה שאלה רצינית

ואתם עניתם לה בצחוק. עם כזה יחס מאנשי המקום, נראה לי שהשואלת תנצל את המלצת אוהבת לרקוד. האשה שלו - ברוכה הבאה לפורום

rak dan

New member
REVI את רצינית ?

את רק כותבת או גם קוראת ? "רציתי לברר קצת על הרכב האנשים ב"גן נחום".... ...האנשים קבועים, משתנים, צעירים, מבוגרים, נחמדים או יהירים וכדומה." רויטל יקירתי האם את: קבועה, צעירה, מבוגרת, נחמדה, יהירה או כדומה ? ? ? הרפשי"ת באה לרקוד או למסיבת פופי"ם, יאללה תזיזי את המשמו שלך, תוציאי את הג'ובות מהארנק שלו ותבואי לפה. רוי אם את כזאת יפיופית, ניראה אותך תנסחי לנו תשובה ראויה כאן ועכשיו.

אני רצינית

וכן, אני חייבת לקרוא פה את כל ההודעות, מתחילתן עד סופן... ישנן הרקדות שהן תיבות נוח, ואם השואלת תגיע בגפה להרקדה, היא תמצא את עצמה יושבת זמן רב, ייתכן אף שדגש ההרקדה הוא על ריקודי זוגות, אז רצוי לציין זאת באותה נשימה. וכן, לחבר'ה צעירים, או צעירים בנפשם, חשוב גם מה הגיל הממוצע בחוג, אם כולם בני 60+, היא אולי לא תקבל את סגנון הריקודים שאוהבת - הורות וכו'. איני מכירה את ההרקדה המדוברת, אף פעם לא הייתי בה, אז אני לא יכולה לענות לה על השאלות שלה. בהחלט יכלתי לעשות זאת לגבי הרקדות אחרות המוכרות לי יותר. לדעתי האישית עדיף לנסות ללכת פעם אחת להרקדה ולשפוט לבד אם ההרקדה מתאימה לה או לא, אך היא אם כבר שואלת בפורום, ניתן לנסות גם לענות ולעזור לה, כפי שעשה ידיד נפש.

רצינות??? לא חייבים תמיד...

רויטל- "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר"?? מנהל החוג בגנחום ענה באופן לא רציני, והשאר ניגררו. מה לעשות??? לא צריך להתייחס לכל דבר ברצינות כזאת. חבל!!

תשובה לא מבודחת

למרות שנהנתי לקרוא את התשובות המבודחות, אני חושב כמו רויטל שהשואלת זכאית גם לתשובה אמיתית. אילו ידעה את שאתם יודעים לא הייתה שואלת. האשה שלו, בגן נחום יש הרקדה ביום שלישי ובמוצ"ש. שתי ההרקדות הן של שמעון עשור. ההרקדה ביום שלישי היא לדעתי ההרקדה הטובה באיזור ביום שלישי. הרכב הרוקדים דומה בכל ההרקדות, אך לא כן הרכב הריקודים. בהרקדה זו בשנתיים האחרונות הוחזרו ריקודים רבים משנים קודמות שכמעט ונשכחו. רוב ההומוריסטיקנים בשרשור מתייצבים להרקדה זו. למרות מה שעלול להתפרש כלגלוג, כוונתם טובה. הרכב הגילאים: בעיקר מבוגרים (ויסלחו לי הצעירים והצעירות שמגיעים להרקדה). כמו כמעט בכל הרקדה, זוגות רבים הם קבועים, ואם יש עודף הרי שהוא של בנות זוג. אם בכוונתך למצוא בן זוג במקום, המלצתי להגיע בשעה מוקדמת (לפני תשע). בתשע ורבע מתחיל סבב זוגות מוקדם של כחצי שעה. בשלב זה חלק מבני / בנות הזוג אינם מגיעים, ולכן יש סיכוי טוב יותר למצוא בן זוג שיתכן ויתאים לך (ואת לו) עד סוף הערב. ההרקדה במוצ"ש נפתחת בסדנת זוגות בשמונה. ההרקדה קטנה בהרבה, ולהגיע ללא בן זוג מהווה הימור. הרכב גילאים: מבוגרים וצעירים, כמעט ללא דור ביניים. לעיתים יש בני זוג שמגיעים בגפם, אבל לא תמיד. בהרקדה זו יותר מאחרות, אם הגעת לסדנת הזוגות, ממליץ לך לתפוש יוזמה ולהזמין בעצמך. אם הצלחת, יש סיכוי טוב שיהיה לך בן זוג לכל הערב. מלבד זאת, מצטרף להמלצתה של אוהבת לרקוד לגבי ההרקדות שציינה. גם הן הרקדות טובות, אבל הבעיות אותן הבעיות. מקווה שעניתי לך. בהצלחה!

../images/Emo204.gif שכחתם את הדבר החשוב ביותר...

לברך חברה חדשה... אז... "האשה שלו"... ברוכה הבאה לפורומנו...
{ואל תיקחי יותר מדי ל-
את כל הבדחנים שלעיל... היין של חגיגות ראה"ש עדיין מחלחל בדמם.... בד"כ הם אנשים טובים... עם או בלי כובע...
} ואגב... אם כבר מדברים... למה את "שלו" ולא "של עצמך"...

rak dan

New member
1. כי היא המנהלת הפולניה שלו ../images/Emo163.gif

2. כי כבר יש לה אחד כזה משלו שלה. 3. הסבר רציני מרויטל..........

תודה והסבר

רציתי לשנות את השם "האשה שלו" לאיזה ריקוד, אבל בגלל שכבר בעבר המצאתי את הכינוי הלא מוצלח הזה (מסתבר שהוא מאד מפרה את דמיונם של הגברים..), המערכת לא איפשרה לי פתיחת כינוי נוסף על אותו דוא"ל,אז נשארתי האשה שלו, ואני באמת האשה שלו והוא שלי ושנינו שלנו והכל בסדר.

../images/Emo204.gif השאלה הייתה בהומור....

זה אחלה להיות גם "האשה שלו"...
{אני סתם פולניה שלא יכולה לראות אנשים אחרים נהנים...
} הברוכה הבאה היה "על אמת"...

האשה שלו הרכב הרוקדים המגיעים לגן

נחום ביום ג' רובם רוקדים ברמה גבוהה שרוקדים זמן רב, הרפורטואר ישן וחדש , ריקודי זוגות ומעגל לסירוגין .בחוגים כאלה הרוב באים מסודרים, אבל תמיד יש אופציה למצוא בן זוג אבל נראה לי שבת זוג יותר קל למצוא . סוג הרוקדים ,מכל המינים מכל הסוגים. כמו בכל הרקדה, יש גרעין קבוע שלא מפספס שום הרקדה, ויש גם משתנים אני למשל רוקדת שם מדי פעם. מקווה שעזרתי לך

ובא לציון גואל...

הנה, את רואה, אשתו???? שושנה תמיד תימצא בזמן הנכון ובמקום הנכון!!! היא כבר מזמן קיבלה את תואר "המרגיע הלאומית" של הפורום. וטוב שכך!!! כמה טוב שאת קיימת שושקה.

משהא

New member
לשאלת האישה שלו הנה התשובה שלי

ראשית ברוכה הבאה בצל קורתינו. שנית זכויות יתר לך בהיותך בעלת שורשים (מקוה חזקים) לראשון לציון. חבל שלא ציינת כמה שנים את רוקדת, ומה כישורייך. ובאשר להרקדה תשובות ישירות לשאלות ברורות. הכוונה להרקדה הגדולה ביום שלישי. הרכב האנשים לדעתי גיל ממוצע ארבעים + חלקם הגדול ברמת ריקוד טובה עד טובה מאד וחלק קטן יותר ברמה בינונית. אם את מגיעה לבד הסיכוי למצוא בן זוג פחות מחמישים אחוז. אבל זה עולה או יורד בהתאם לכישורייך. החלק הארי מהרוקדים קבועים אולם תמיד יש אורחים מזדמנים לעתים יותר ולעתים פחות. לגבי נחמדים ויהירים קשה לי לענות בעיקר מפאת שיש כאלו ואחרים בכל הרקדה. עבורי כולם נחמדים, יש אוירה נהדרת, וההנאה מרובה. הצעתי לך היא זו. תבואי פעם אחת לגן נחום להתרשמות. אני מוכן להיות המארח שלך, להראות ולהזביר ואפילו אם תרצי, לנסות למצוא לך בן זוג. אם תחפצי בכך. אני בטוח ששמעון עשור המרקיד יתן לך להיות פעם ראשונה אורחת ללא תשלום. הוא מרוקאי ויודע לארח כיד המלך. אם תבואי תשאלי על אורי וכל אחד יוביל אותך אלי ותהיי שמורה כמלכה ליום אחד עד שהשועלים יתנפלו ותצטרכי להלחם לבד. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא

New member
אליק - לפי שאני מכירך תחליט כשתראה

אתה תסתכל, תבחן, תתיעץ, ואז אם תחליט בחיוב תהפוך לשועל ערמומי המחפש טרף קל, ואם תחליט בשלילה תהפוך לאריה גאה שואג. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אליק 31

New member
האיש עם הכובע הגיש לי בקבוק של

קוניאק מעולה, בהרקדה בג. ברנר, אמש, וביקש ממני לשתות לחיי הסליחות, בתום שנה אחת של יחסי איבה, האיש עם הכובע ואני לחצנו ידיים ונעשינו ידידים, נכחו באירוע המיוחד, עם חיוכים גדולים: רוח ים והוד גלים, שוגי. וכדי להוכיח את ידידותו אלי, האיש עם הכובע עשה מחווה, והמליץ לי לרקוד אחריו ולהעתיק ממנו את "ועמוק הים".

משהא

New member
אליק מציע שתבוא עם שחפץ לפגישה הבאה

אליק ידעתי שתיפול ברשת. האיש הרע עם הכובע הוא ערמומי. במוצ"ש בגן נחום הוא חיפש אותך לרדת עליך !! הוא איש ים וותיק שהתמחה בצייד דגים מיוחדים. הוא יודע שקודם זורקים פתיון ואחר כך כשהדג ברשת אפשר לעשות בו מה שרוצים. אז אליק ידידי ה ז ה ר !! הסליחות זה רק עד אחרי כיפור, החברה המיוחסת הייתה הפתיון והקוניאק היה בשביל לסובב לך את המוח שלא תבין את הפואנטה. וסיפור כרגיל. דייג בגיל פנסיה יושב על המזח ביפו ודג דגים כלפתע נופל לרשתו דג זהב. הדג מציע למלא בקשה אחת שיבחר הדייג ולשחררו. חושב הדייג. אמנם פרנסתי דלה אבל אני רגיל לחיים אלו, אני לא צעיר, אם אבקש מליון דולר יתחילו הצרות, הילדים, החברים, בית חדש, טוב לי כך. אולם הדג מתחנן על נפשו. אומר הדייג, טוב - תראה אני לא רוצה כסף אבל אין לי פנסיה, אין לי ביטוח בריאות אז תעביר לי צינור מערב הסעודית עם ברז בחצר שיזרום בו נפט. אם איהיה זקוק למשהו אפתח את הברז ואמקור לצרכי בלבד. חושב הדג ? איך? אין קשרים עם ארצות ערב איפה יעבור הצינור ? זה קשה לי תחשוב על משהו אחר. אומר הדייג, טוב - יש לי אישה פולניה איתה אני חי כבר ארבעים שנה. אני רוצה דבר שלא זכיתי בו מעולם. לבוא הבייתה, שאישתי תחייך אלי, תחבק אותי, תקבל אותי כמו מלך, תכין לי את האוכל שאני הכי אוהב ואחרי הכל סקס מהסרטים. חושב הדג רגע ואומר, או קי איפה אתה רוצה את הברז בחצר. ריקודים שמחים אורי גבעוני

סליחות לאליק 31

אורי עד כמה שידוע לי סליחות אפשר לבקש עד סוכות וזה לאלו שמאחרים ותאמין לי שגם אז היושב במרומים מקבל אותם. לא יודעת באם לאליק זה יעזור הוא אוהב להיות הילד הרע של הפורום. דרך אגב אני חושבת שחלק מאנשי הפורום ולא רק אליק רצוי שיבקשו סליחה מעזרא כרמל. עזרא ידידי ואליך אני פונה אישית, אני מקווה מאוד שאתה תיסלח לבנות פתח תקוה הנחמדות. בברכת שנה טובה וחתימה טובה.

כתר לראשך.ראשית אני מאחל לך שנה

טובה והרבה אושר בחיים. אני דוקא חושב שהבנות של פתח תקוה הם מאד נחמדות כמו הרבה בנות אחרות בכל הארץ, לכן אני כמובן לא כועס על בנות פתח-תקוה,אולי בהתחלה כעסתי כי לא הבנתי מה הסיבה שלהן להתרחקות ממני בספורטן. פשוט,אני לא הצלחתי להיכנס לראשן של בנות פתח תקוה. מי שלא מצליחה או לא מצליח להכניס אותי לראשו,לא מסוגל ולא מעוניין להתחבר איתי ואלי. חבורת רוקדי ספורטן פתח תקוה ,הם חבורה חביבה ומאד מלוכדים בניהם עם הרבה אהבה, קשה מאד להיכנס לעולמם ולהתחבר איתם. אני רואה את זה גם בזמן האחרון בהרקדה החינמית בפתח-תקוה. אלה שמכירים אותי מהספורטן,אפילו לא מנסים לענות לי בשלום, אני כמו אויר בשבילהם. דרך אגב תורת ישראל ברורה ולא משתמעת לשתי פנים, אין הנחות בתורה. לכן אין גם הנחות למאחרים בבקשות הסליחה. הסליחות בתורת ישראל ,בין אדם לחברו מתקבלות רק בעשרת ימי התשובה, מראש השנה ועד יום כיפור. למרות שאני מאמין שאלוהים מקבל גם סליחות במשך כל השנה, אבל אלוהים לא מקבל סליחות של אלה שמבקשים סליחה ואומרים לעצמם אשוב ואחטא.

למעלה