הרקדה בגן נחום

הרקדה בגן נחום

שלום אני חדשה כאן. אני גרה באזור מודיעין, אבל יש לי שורשים עמוקים עם ראשל"צ רציתי לברר קצת על הרכב האנשים ב"גן נחום". אם אני מגיעה לבדי, האם יש סיכוי למצא מישהו לרקוד איתו, או שכולם מסודרים? האנשים קבועים, משתנים, צעירים, מבוגרים, נחמדים או יהירים וכדומה.. תודה

האשה שלו - תיאור קצר

להלן תיאור קצר של הרכב האנשים בגן נחום ראשל"צ: בדרך כלל יש להם ידיים ורגליים ולמרביתם יש גם ראש בקצה גוף מוארך באופן יחסי, גובהם הממוצע של אנשי גן נחום הוא כ 1.78 מטר, הם מדברים בשפה מוזרה שנקראת עברית, ובדרך כלל הטון נשמע שקט במקצת למרות שכאשר הם מדברים, הם נראים כאילו הם צועקים, כנראה בגלל קופסאות שחורות כאלו שצמודות לקירות ועושות הרבה רעש והן נקראות רמקולים. את האנשים מכסים כל מיני בדים בצבעים שונים שנקראים בגדים, חלק מהאנשים מניחים על גופם הרבה בדים, ויש כאלו בנות שמעדיפות להיות עם מעט בדים, אבל זה רק בגלל מושג לא ברור שהם קוראים לו "אופנה". האנשים שם בגן נחום משתמשים בבליטה גדולה שנמצאת באמצע פרצופם ואשר קרויה "אף", לצורך הרחה של כל מיני חומרים כימיים שמסתובבים באויר ונקראים בשפתם "בושם". לצורכי הזנה ושמירה על אדמומיות בפניהם, אנשי גן נחום נוהגים ללגום נוזל בצבע חום בהיר הקרוי בשפתם "נס קפה", זן אחר של אותם אנשי גן נחום, נוהג ללגום נוזל אחר הקרוי "תה". את הנוזל הם מכניסים לגופם ע"י הצמדת זוג שפתיים לקצה חבית קטנה הקרויה "כוס" ואז במשיכה זהירה הם שואבים את הנוזל אל תוך גופם. מצפיה מתמשכת וממחקר שנערך מזה מס' שנים מסתבר כי, כאשר הנוזל נכנס לגופם הם מרגישים הקלה אשר באה לידי ביטוי בהעוויית שפתיים הנקראת "חיוך" ובחשיפת אבנים לבנות הנקראות "שיניים". קבוצת האנשים המתוארת נעה לצלילי הרעש הבוקע מהקופסאות השחורות (רמקולים), הם נעים בצורה אחידה כאילו מישהוא מכוון אותם לעשות זאת, המדענים לא הצליחו עד היום להבין, מדוע אותה קבוצת אנשים בגן נחום, נעה באופן אחיד לצלילי הרעש הבוקע מהקופסאות השחורות, כאשר למעשה הם יכלו לנוע באופן לא אחיד ולכיוונים שונים. ממה שידוע עד כה, הם עושים זאת כיוון שהם נשמעים לאדם מוזר אשר הוא נמוך באופן יחסי לרוקדים, והוא נראה עומד במרכז המעגל ונותן הוראות לא ברורות, כאשר בידו הימנית הוא אוחז יצור זהה לו לחלוטין, אך שונה במקצת ממנו, ולמדענים נתגלה שמדובר במה שקרוי בפי בני האדם "אישתו". האנשים בגן נחום הם נחמדים, חייכנים, אדיבים, ומקבלי אורחים. הם נוהגים להציע את בנות זוגם לאורחים לכל זמן שיחפצו, בנות זוגם נראות כאילו הן באמת שמחות להיפרד לתקופה ארוכה. אורח שיגיע מארץ רחוקה ימצא בקלות בת זוג "לתנועה אחידה" או למה שקרוי בפי אנשי גן נחום "ריקודי עם". צוות המחקר של חללית האם "אינטרפרייז" אסף את הנתונים על אנשי "גן נחום" במשך מספר שנים ובימים אלו מתפרסם מחקרם על אנשי "גן נחום" בגלקסיה הרחוקה הקרויה "ארץ". צוות המחקר גם הצליח באמצעות הזרועות ההידראוליות המצויות בתחתית החללית למשוך לתוך החללית את האדם שעמד במרכז המעגל ואשר קרוי בפי אנשי גן נחום "שמעון". למרות חטיפתו הוא נראה רגוע ואף חייכני, ואנשי המחקר נדהמו לגלות כי הוא הציע להם ללעוס מאכל הקרוי "מופלטה". צוות המדענים חוקר את התופעה ובעוד זמן לא רב (כמאה שנים) יופצו הנתונים לשאר הגלקסיות. למי שאין סבלנות לחכות למחקר, יכול פשוט להגיע לגן נחום ולחקור מקרוב בעצמו.

שמעון ידידי

חבל שהחלטת להשמיט בסקירתך המרתקת את המבנה האנטומי (ממרכז הגוף ומטה) של הרוקד (ובמיוחד הרוקדת) הממוצע/ת בחלל הגלקסיה של גנחום. מציע שתעשה חלק ב' ותמשיך, זה מעניין.

דובל'ה - צוות מחקר אחר

עוסק בסוגיה הזו, והתחום הזה לא במחלקה שלי. אבל אני יכול לדבר עם ראש הצוות שם ולשמוע ממנו על התפתחות המחקר אצלו. דרך אגב ראש צוות המחקר סיפר לי שהוא בודק את הסוגיה האנטומית בגלקסיה אחרת הקרויה "מטרווסט", אני חושב שאתה דווקא מכיר אותו, בשפת בני אדם קוראים לו "דב אורבך". אני אשמח אם תתקשר אליו והוא יוכל לעדכן אותך במחקר המתפתח ב"מטרווסט". אבל אני כבר מבקש להבהיר שבמחקרים סטטיסטיים שנעשו אין קשר בין המבנה המולקולרי של אנשי גלקסיית גן נחום לאנשי גלקסיית מטרווסט ויתכנו שינויים משמעותיים, אשר קשורים בעיקר למבנה הגולגולת, אורך הגפיים, צבע העור, רוחב הציפורניים, מס האצבעות ברגליים, מרחק הטבור מהסנטר, עובי השערות ועוד כל מיני פרמטרים בסיסיים. בימים אלו ממש נעשים מאמצים כבירים בהשקעות של מיליארדים בכדי להפגיש את אנשי המטרווסט וגלקסיות אחרות עם אנשי גן נחום. המאמץ מתרכז בתאריך 7.10.06 ולפי אנשי כדור הארץ, במוצאי שבת טו בתשרי תשס"ז. בתאריך הזה יפגשו כל אנשי הגלקסיות, גם ממקומות הקרויים: בית דני, גבעת ברנר, גולדה, מקיף ח', אשלים, אוניברסיטה. לערב חגיגי ומיוחד הקרוי "חגיגת ריקודי עם בסוכה" בגלקסיית "גן נחום" בראשל"צ. לצורך המפגש ה"בין גלקסייתי" אנו נחזיר את האדם הקרוי "שמעון עשור" בכדי שיגרום לאנשים להמשיך לנוע באופן אחיד, בתנועה הקרויה "מרתון ריקודי עם חגיגי".

משהא

New member
לשמעון ודוב לא צריך מחקרים יש חדשות

זה יותר מתאים לפורים, אבל אתם התחלתם.... עריית ראשון לציון החליטה להקציב מימון לעמדת בידוק משוכללת אשר תועמד בכניסה להיכל הספורט גן נחום וכל מי שיכנס להרקדה יעבור שיקוף ומהתמונות שיתקבלו אפשר יהיה לדעת כל מבנה אנטומי של כל חלק בגוף הנכנס. התמונות יתלו על לוח קיר גדול וגם ישודרו על מסך פלזמה בשני צידי האולם. זה יאפשר לבני זוג בחירה קלה יותר והתאמה טובה יותר. ואז תוכל שמעון להזמין את "האישה שלו" לראות בדיוק מה יש בגן נחום וגם מה יש למרקיד. יש לי הרגשה שדב אורבך ימנע מלבוא להיכל ?? ריקודים שמחים אורי גבעוני

דובלה לא נראה לי שיש שם משהו שאתה

לא יודע עליו

dw2322

New member
אפשר לתקן משהו?

כנראה 1.75 ומטה. אם זכרוני אינו מטעני הגובה הממוצע בישראל הוא 1.75, כשלגברים הוא גבוה במקצת ולנשים נמוך במקצת. מאחר ורוב הרוקדים מבוגרים אני משער שהממוצע בהרקדות נמוך מהממוצע הארצי (בני הנוער של היום גבוהים מאיתנו). מעבר לכך יופי של תגובה משעשעת ומושקעת.

דרך אגב DW .כולנו מתקצרים בגובה

לפחות בסנטימטר אחד כאשר מתבגרים, וזה בגלל השחיקה האיטית בסחוס בעמוד השידרה.

בת עירי היקרה../images/Emo140.gif

יש הרקדות נפלאות ברעות, בפארק המים. בימי שני עם קובי מיכאלי ובימי חמישי עם דודו ברזילי.

../images/Emo41.gif מומלץ ביותר ../images/Emo70.gif

ההרקדה בפארק המים ברעות בימי חמישי עם דודו ברזילי ! אני אישית משתדל לא לפספס. אולם מפורקט וממוזג . רפרטואר עשיר ומגוון. אפילו שתיה חמה יש , קיצר....אחלה הרקדה . (כל זה מבלי לפגוע בקובי מיכאלי בימי שני, אני פשוט לא מכיר.)

rak dan

New member
א. שלו, מה שלא העזת לשאול על גנחום

והנה האמת האמיתית ששמעון מסתיר ממך אשתו שלו, ולא הפנים שאין נחתום המופלטות המהולל אינו מעיד על עיסתו. אז כך, אני מייצג את הצעקנים והבכיינים עפ"י הגדרת השמעון. אם את מראשל"צ עסלית וגם כותבת בפורום יש לך נקודת זכות. כי כרטיס הכניסה לגנחום פרט לריקוד כולל את כישרון הכתיבה. גנחום היא למעשה סתם עוד הרקדה רגילה, אלא שמאז שסגרו את קפה "כסית" כל המשוררים והסופרים דמיקולו עברו לכאן, ועושים הרבה רעש וצילצולים, רב מהומה על לא מאומה. אם את, חתיכה מינימלית, רחוצה ומבושמת, לבושה ספורט אלגנט, ולא זייפת בגיל, אפילו קוטר כמו רק דן ירקוד איתך, וותק בריקוד לא חשוב העיקר שתזרמי, ותתמידי בכל שבוע ותגיעי מוכנה בזמן. אבל לא שאלת איך להיות גם אחת מ"החברה" מקובלת יעאני, הופה לאן הגעת, מי שלמעשה קובע את הכללים בגן זה לא סתם, זו ה"טרויקה" ששולטת ביד רמה, ושמעון בטוח שזה הוא בעל הבית , מה לעשות שימשיך לחשוב ולרקוד את "עדן" במרכז. אם תרצי רק דן כאן תמיד בשבילך ויתקטק ת'העינינים. בגלל שאי אפשר בימינו לסמוך על סתם דיבורים ובירבורים, "טובה תמונה מאלף מילים." צילום משו מיוחד בשבילך שלא תעיזי להראות לאף אחד. הטרויקה ורק דן הלבנבן בבכניסה לאולם גנחום.

עזבי אותם, הם כולם שתויים.

לאישה שלו (של מי...) שלום. תראי ראשון לציון עיר היקב והיין, משפיעה על הבאים בשעריה. כל אלה שכתבו לך הם שתויים ומסטולים למחצה, בעיקר האדמו"ר דון שמעון שעדיין לא הספיק להתאושש מחגיגות ראש השנה. בסוד אגלה לך שהוא אמנם מיבנה אבל הוותק שצבר בעירנו כנראה עושה לו את זה. תצטרכי לעבור וועדת קבלה שתבדוק התאמתך לפי הקריטריונים הבאים: מורכבות פיזיולוגית: נפח, קוטר המעגל בסיבוב לחץ, משקל בהשכבות וכד'. מורכבות מנטלית: מעשנת, שותה, נוטלת סמים, שומעת בדיחות גסות בפרהסיה וכד'. משתמשת בדיאודורנט. שמיעה לקויה (ממילא לא מסוגלים לשמוע כלום ולנהל שיחה). אוהבת ושולטת בריקודים: "חי למענך", "ג'לסי", "וואלס חמש ושלושים". לא אוהבת, מאד לא אוהבת, את ריקודי גדי ביטון ותואמיו. אליק - נציג הטרויקה לענייני רוקדות חדשות, יעביר לך מבחן מעשי ויבדוק את כשירותך. הללו שאליק פוסל, רשאיות לגשת למועד ב' אצל עזרא כרמל... משהא יעביר לך את עיקרי משנתו הפילוסופית, שצריך להתחשב בכולם ולכוון למכנה משותף, בלה, בלה, בלה... ותיזהרי מהאיש הרע עם הכובע, והאיש הרע בלי הכובע... אז ברוך בואך, מחכים לך עם פרח - סש"י

אליק 31

New member
רק דן ידידי, לא מספיק שתגיש את

הצעתך לרכישת המניות של הגברת המיסתורית, עם בואה, עשויות להיות לך יריבויות במאבק על הרכישה. אני לא יודע על משהא וסש"י, אבל אתה יכול לשער שאני בינתיים משקיף.

למעלה