יש פתק החלפה?
E eynetane New member 24/10/07 #21 תגיד, מישהו עשה פעם משחק על טחורים? אני השתתפתי בעשיית משחק על חצ'קונים, אבל זה היה מזמן, בתקופת התיכון
תגיד, מישהו עשה פעם משחק על טחורים? אני השתתפתי בעשיית משחק על חצ'קונים, אבל זה היה מזמן, בתקופת התיכון
E eynetane New member 24/10/07 #23 גם אני וזה היה משחק טוב, לפי המהירות שבה הוא התפשט בביצפר. רק שנראה לי שהוא לא תמך במשהו חוץ מדוס.
D De-Panther New member 24/10/07 #24 בטוח יש איזשהו פלאש כזה... וצץ לי רעיון למשהו עכשיו - אם יש מישהו שיודע פלאש ויש לו זמן פנוי - הגב פה או שלח מסר
בטוח יש איזשהו פלאש כזה... וצץ לי רעיון למשהו עכשיו - אם יש מישהו שיודע פלאש ויש לו זמן פנוי - הגב פה או שלח מסר
Y yoniBLA New member 25/10/07 #25 אני נורא רוצה להגיב לך על הטענות אבל אין הרבה "בשר" לדברים שלך - הטענה היחידה הספציפית שמצאתי היא בקשר לפופאפים שמגינים עלייך מפני וירוסים ודווקא כן אפשר לבטל אותם. אם יש לך טענות ספציפיות אולי אני אוכל להגיב, עבדתי איזה שנתיים על לינוקס ולאחרונה חזרתי לחלונות.
אני נורא רוצה להגיב לך על הטענות אבל אין הרבה "בשר" לדברים שלך - הטענה היחידה הספציפית שמצאתי היא בקשר לפופאפים שמגינים עלייך מפני וירוסים ודווקא כן אפשר לבטל אותם. אם יש לך טענות ספציפיות אולי אני אוכל להגיב, עבדתי איזה שנתיים על לינוקס ולאחרונה חזרתי לחלונות.