הרצוג לא נבחר משום ש.....

הרצוג לא נבחר משום ש.....

הופעתו חיוורת, חסרת עוצמה לחלוטין, ו(א)נשים מחפשים מנהיגים בעלי נוכחות בטוחה ועוצמתית. מעניין שזכריזבל רבים השתלחו בו בביטויים שמיחסים לו נשיות. אצלם, חיוורון וחוסרכוח, גופני וגם נפשי, הם "נשיות" חחחחחחח.
אני קראתי לו בובת סמרטוטים ובובספוג. ונמנעתי מלבחור בו. אבל שלא כמו זכרי הזבל, איני רואה בו נשיות......

Berethor

New member
הרצוג לא נבחר בעיקר משום שרוב העם מעדיף מישהו ימני יותר ממנו

מאותה סיבה בדיוק גם שלי יחימוביץ' לא נבחרה, למרות שהיה לה יותר "נוכחות" מיצחק הרצוג אשר "החליף" אותה בתפקיד. חוץ מזה יצחק הרצוג הוא באמת "גבר נשי" יחסית, בנימין נתניהו אפילו אמר על יצחק הרצוג שציפי לבני "מחזיקה אותו בגרון", וזאת למרות שהוא בראש מפלגה גדולה הרבה יותר מאשר המפלגה שלה, במילים אחרות השמועות אומרות שיצחק הרצוג הוא סוג של Henpecked. מה שכן, זה עדיין היו בחירות צמודות יחסית ולא קלות.

"זה ברור שזו הונאה. הרי ציפי מחזיקה את המלגה הזאת, את בוז'י בגרון, וברור שהיא תהיה שם. ברור ששניהם נתמכים על ידי המפלגה הערבית המשותפת, ברור שהם יקימו ממשלת שמאל. הדרך היחידה שהם לא יקימו ממשלת שמאל זה אם נסגור את הפער. אני לא ארכיב ממשלת אחדות, אני ארכיב ממשלה של המחנה הלאומי, האיש הראשון שאני אפנה אליו יהיה נפתלי בנט, ומה שחשוב הוא לא מספר המנדטים שהבית היהודי יקבל - עוד מנדט, פחות מנדט."

http://elections.walla.co.il/item/2838520

"A Non-Action Guy is a male who is not heavily endowed with a certain quality that's expected of males in shows; usually courage or combat ability. He's usually a sidekick; often to the Action Girl (or Action Girlfriend), or sometimes to an entire Five-Man Band. Expect him to need occasional rescuing. This combo has the added danger of the audience seeing him as The Chick, a role that can de-masculinize him (to male viewers) or just make him annoying (to all viewers)."

"Expect him to need occasional rescuing. This combo has the added danger of the audience seeing him as The Chick, a role that can de-masculinize him (to male viewers) or just make him annoying (to all viewers)."

"The Non Action Guy seems much more likely to be played for comedy than the traditional female version of The Chick as while women are not expected to kick ass (and thus those that do are exceptional) men often are and so a Non Action Guy's lack of ability is written as something to laugh at."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NonActionGuy

פירושים לך, לפי הבנה דפוקה לדעתי,

למשפט "מחזיקה את בוז'י בגרון". לדעתי זו התבטאות פוליטית לגמרי.
מה זה henpecked ? ביטוי של זכרים אמריקנים מלאי משטמה לנשים. מיזוגנים.
הרצוג אינו "גבר נשי", למעשה איני יודעת כלל מה זה "גבר נשי", זו הזיה של זכרי זבל. גבר לא יכול להיות נשי. אין בו חום הלב והיכולת האקספרסיבית של אשה. וודאי שאין בו הקסם המיני הנשי. יש גברים חיוורים וחסרי בטחון, אין פה שום קשר לנשיות, הם פשוט הכלבים היותר חלשים בלהקת הזכרים. זה הכל. להרצוג לדעתי נוכחות של בובת סמרטוטים, של בובספוג. הוא לא אישיות מנהיגותית שמשרה הרגשה שאפשר לסמוך עליו.

Berethor

New member
"הבנה דפוקה" זאת צורת ביטוי דפוקה, ונשיות זה גם דבר אישיותי

אם גבר מתנהג כמו אישה, אז הוא יכול להיות "נשי", אם אישה מנהגת כמו גבר, אז היא יכולה להיות "גברית". בסופו של דבר ציפי לבני היא יותר גברית מאשר יצחק הרצוג, ולכן היא זאת שרודה בו לפי השמועות. henpecked זה ביטוי שמתאר גבר שנותן לאישה לרדות בו, בדרך כלל מדובר בגבר נשי, ולא בגבר גבר, משום שגבר גברי, לא היה נותן לזה לקרות. גברים הם המין החזק, ומצופה מגבר לא להיות "סמרטוטי".

http://en.wiktionary.org/wiki/henpecked

תמשיך לחלום.

במילה אחת: הגבר הוא המין הגס והתוקפני. חזק זה בעיקר ענין של שכל, ופה - אשה שיודעת כיצד לפעול גם מסובבת את הזכר המזוין על אצבעה הקטנה. והדברים ידועים.
לגבר אין כל מאפיינים נשיים, הוא יכול להיות רק קריקטורה של אשה.
הרצוג אינו נשי. הוא זכר חיוור חסר בטחון וחסר נוכחות.

או בגלל דעותיו הפוליטיות

זה שיש לו חזות של ילד כאפות חנון (מה קשור נשי) זה משהו אחר.

Survivor Man

New member

וגם בגלל הקמפיין המזעזע והכריזמה השואפת לאפס (ע"ע "אני אשמור על נתניהו מאוחדת").

GreenMamba

New member
הרצוג לא נבחר בראש ובראשונה מפני שהוא שמאלני

והציבור הישראלי היהודי מקצין ימינה.
מאז המהפך של 77 לא היה פה רוב יהודי שמאלני בדיעותיו- גם בממשלת רבין תמכו 67 חכים, מתוכם 5 חכים מהמפלגות הערביות ו-6 חכים של ש"ס, וממשלת ברק נשענה על יהדות התורה ושס.
אם לוקחים בחשבון שהציבור הדתי הוא ימני בדיעותיו המדיניות- אין רוב יהודי שמאלני מאז המהפך, וקולות הערבים לא מצליחים לאזן את זה.
זו המתמטיקה הכי פשוטה שיש.
&nbsp
אגב, אני ראיתי שמגחכים על הרצוג על הכריזמה הלא קיימת שלו ועל כך שהוא "ילד כאפות" אלרגני וחלש- אבל לא ראיתי ביטויים שמייחסים לו נשיות. תוכלי להאיר את עיני?

עזבי, כל מיני זכרי זבל התייחסו אליו בביטויים

שכמובן משתלחים בנשיות. אני לא יכולה לזכור את הזבל של הזבאלות.

Survivor Man

New member
תגידי קטצ'אט,

זה בסדר מבחינתך שאשתמש בביטוי "נקבות-זבל" בהקשר כלשהו בדיון בפורום?

כי אם לא, אני לא מבין למה את מאפשרת לנ"ל להמשיך ולפגוע במגדר שלם תחת הכותרת "פמיניזם".

catchet

New member
אתה צודק

פנתרית - אין יותר להשתמש בביטוי "זכרזבל" על גבי הפורום. הוא לא מכובד ופוגע בחברי הפורום הפמיניסטים.

דווקא הביטוי הזה מאפשר לי להשליך מעליי השתלחויות

של אנשים מנוולים בבנות מיני או בי אישית. ואני חושבת שכל אשה שתאמץ לה את הביטוי תתחזק מול נבלות, במקום להרגיש מבוכה ותסכול, כפי שנשים רבות מרגישות.

אגב היה ברור שזה רק ענין של זמן עד שזכר ימציא ביטוי שכנגד..... אצל אלה, הנכונות לקפוץ ולענות מיד גדולה, וכך גם ארסנל הביטויים הפוגעניים העומד לרשותם.

Berethor

New member
הביטוי הזה רק מעודד שנאה על בסיס מגדרי, בדומה לקללות גזעניות

ולזכר לא באמת יהיה קשה "להמציא" ביטוי שמקביל לנקבה, משום שאלו דברים שחופפים זה לזה באופן טבעי. אישה שתשמש בביטויים נגד גברים, זה יגרום לbackfire, ויגביר את השנאה כלפיה.

"Bob The Hero and Charlie The Big Bad have had their climactic battle and Bob has won. He chooses to spare Charlie's life, perhaps to show his moral superiority or perhaps because he doesn't want to become a killer (the villain is often on his knees at this point, begging for mercy). As Bob turns and walks away, triumphant, the defeated Charlie lets out a scream of rage and dives at the hero, attempting to strike him down while his back is turned. Bob decides that one chance was enough. He turns and delivers the finishing blow he had previously withheld, usually (though not always) killing Charlie. (An Offhand Backhand is optional but undeniably good form.)"

"This trope falls under Karmic Death (not counting the variations where the villain is given an Offhand Backhand): even though the hero technically does the killing, the initiative is entirely with the villain. Bob has just given Charlie's life back to him, but the villain throws that mercy away in favor of one last strike at Bob. Like all Karmic Deaths, it allows the hero to dispatch the villain without having to do it unprovoked; killing in cold blood usually comes across as unheroic no matter what the circumstances (unless the hero is a Combat Pragmatist who doesn't have a problem with taking the direct route)."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BackstabBackfire[/URL]

שמע, השנאה הזיכרית לאשה ממילא קיימת, והיא מוצאת ביטוי בשלל

מילים, ביטויים ו"בדיחות" ארסיות, שכל הזמן מתחדש ב"יצירתיות". הנשק שלי חושל על הסדן של שנאה זיכרית זו, אני למדתי לענות ולהמציא כדי להטעים אותם מה שהם חושבים שהם יכולים להטעים את הנשים בלי תשובה מצדן. יש רק להצטער שהנשים, לפחות נשות ישראל, לא יוצרות ביטויים ואמרות רבים כאלה, כדי לתקוע לגרונם של הזכרים. בישראל, זכר לא חי בסביבה שממטירה עליו ניבולי פה על מיניותו וזלזולים בכל מהותו, כפי שאשה חיה פה. וזה חבל מאד. נשות ישראל צריכות ללמוד לייצר לזכרים אותה סביבה חומצית שהם מייצרים סביבן.
הזכר הכריז מלחמה על האשה, וכמעט כל זכר שעובר את גיל הילדות מכריז מלחמה אישית כזו נגד הנשים שבסביבתו. האשה, כדרכה, מתייחסת בסובלנות ובהומור. אבל אני חושבת שמי שמאכיל אותך זבל - עלייך להאכיל אותו יותר זבל. עד שיתמוטט.

Berethor

New member
ולמי בדיוק את "עונה" בפורום הזה? "להשתלח" ראשונה זה לא להגיב

אלא אם כן את מרשה לעצמך להשתלח בכל גבר, "כנקמה" על משהו שגברים אחרים אמרו כביכול. מי שהכריזה מלחמה על גברים זאת את, רוב הגברים לא באמת מעסיקים את עצמם "במלחמה" מול נשים, משום שהם אפילו לא רואים בנשים אתגר, שהרי נשים בדרך כלל חלשות ולא חזקות. אם את מגיבה לגבר שמקלל אותך, בצורה דומה, זה לגיטימי, אם את יוזמת אלימות כלפי גבר, או משתמשת בביטויים פוגעניים כלפי כל הגברים, זה לא לגיטימי.

"If a highborn is accused of a crime, at any point during the trial held by the local lord he can demand his right to a trial by combat. This right is held to be so inviolable that even a lord that is fully convinced that the accused should die would be hesitant to simply deny such a request (if it is made in public, at least). Even members of the royal family or high officials such as the Hand of the King would feel incapable of denying the request if it was made publicly."

"In a trial by combat the accused may represent themselves in combat or, if unable (such as if they are female, injured, crippled, a dwarf, or otherwise incapacitated), may ask for a champion to represent them. The presiding lord may, at least, demand that they pick a champion from currently available warriors, i.e. instead of allowing them to name a champion currently located on the far side of Westeros, attempting to try to delay the trial by weeks."

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Trial_by_combat

"לא רואים בנשים אתגר", "הן חלשות", זה בדיוק שיח השנאה

המעורר רצון לקצר אנשים כמוך בראש.
אני חושבת שכמה וכמה נשים, החל ממשפחתך, כבר הראו לך מה זה, ואתה רק מתכנס בסטיריאוטיפים של שוטמי נשים כדי ללקק את פצעיך.

catchet

New member
פנתרית

אני לא רוצה לשמוע יותר ביטויי שנאה כלפי הכותבים.

Berethor

New member
מונולוג השנאה הוא שלך בלבד ודרך אגב חולשה ונשיות זה לא עלבון

זה פשוט ציון של עובדה בשטח, זאת בניגוד לביטויים האלימים והמיותרים שלך. האירוניה היא שביטויים כגון "לקצר אנשים כמוך בראש", זה ביטויים של ערס צעצוע, ככה שהנשיות היא ממך והלאה, נראה שיש בך הרבה מאפיינים גבריים, בעיקר שליליים, והיהירות שלך לא יודעת גבול, אדם חכם מודע למגבלות ולחולשות שלו.

"לעתים מכונים בלעג אנשים, ובייחוד ילדים, המאיימים בלא יכולת לממש את איומם כ"ערס צעצוע" - מכיוון שהם מנסים לאיים באופן המזוהה עם ערסיות, אך חסרים את היכולת לבצע את איומם, בדומה לצעצוע."

[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A8%D7%A1[/URL]

למעלה