הרצוג לא נבחר משום ש.....

אז בוא אני אקצר אותך בראש: אתה צריך להיות מודע לחולשות שלך

עצמך לפני שאתה "ממליץ" לאחרים, ובפרט לאחרות, להיות מודעות לחולשותיהן. אתה עושה רושם של כלב חלש בלהקת הזכרים, המתהדר לכן בנוקשות ב"נוצות" של הסטיריאוטיפ הגברי, שאגב, הפמיניזם קורא עליו תיגר כל הזמן, כי לך עצמך חסר בטחון ויכולת ביצוע (שמאפיינים אנשים בעלי יכולת בכלל, ללא קשר למגדרם).

Berethor

New member
אני רוצה לראות אותך מנסה אבל בסוף את זאת שתישארי בלי ראש

"הסטריאוטיפ הגברי" שאת בעצמך לוקחת חלק בו, ולמרות שכבר הודעת בכך שאת אישה קטנה וחלשה, זה לא מפריע לך לאיים על אנשים, ולחשוב שאת מסוגלת "להוריד למישהו את הראש", אפילו אם הייתי חלש ביחס לגברים אחרים, ואני לא, עדיין אני מספיק חזק כדי לשים אישה בעייתית כמוך במקום.

Survivor Man

New member
בואי נקרא לילד בשמו: את שונאת את המין הגברי.

הניסיון הנואל שלך לתרץ את השנאה הזו בשלל תירוצים הוא פתטי. היא לא רציונלית ולא צודקת בדיוק כמו שוביניזם.

במקום ללבות לעצמך את השנאה בהזיות כאילו כל גבר שפונה אלייך הוא אוטומטית מתכוון לפגוע בך, תמצאי פסיכולוג טוב וטפלי בתפיסת המציאות המעוותת שיצרת.

אתה "פסיכולוג" קטן מאד. אני לא סבורה שכל גבר שפונה אליי

אוטומטית מתכוון לפגוע בי. אבל היו לי מספיק התנסויות בחיי, כמו לכל אשה, שלימדו אותי על הארסיות, החומציות, השנאה והיהירות שזכרים כה רבים מסוגלים להן, ביניהם לרוב הצער עיתונאים וסופרים ובמאי קולנוע וציירים וכד'. אלה הם "מחנה הצועד בראש" המחנך את קהל הזכרים לזלזול באשה ולשנאה אלינו.
נכון שאינני מתלהבת לא מהגוף הזיכרי ולא מהנפש הזיכרית הממוצעת. ונשים נעימות בהחלט "עושות לי את זה". וכאשר אני מזהה תקיפה גסה וארסית מצד זכר, הוא רק מעצים אצלי הסתייגות, ורצון להלום בו ולקצר אותו בראש. מי לא יבין זאת? (חוץ מזכרזבל).

Survivor Man

New member
את מתנסחת בשיח של שנאה עם התגרות או בלי התגרות.

כך שכל המונולוג המעורר רחמים הזה על "תקיפה גסה וארסית מצד זכר" הוא חלק ממסכת תירוצים מיותרת.

catchet

New member
שמור את האבחנות שלך לעצמך

אינך הפסיכולוג שלה, וגם אין לך שום סמכות להפנות אותה לפסיכולוג.

למעלה