סבבה... ל"ת ד"מ בעיני אתה אוויל. *שזה שונה מכסיל*.
ז זיקן New member מנהל 13/12/15 #25 את ממש אבל ממש ממש מוכרחה לתת את המילה האחרונה. לא לחינם את אלופת הטיפשות
P puma141 New member 14/12/15 #29 תפסיק! אני משתמשת בזה רק כשזה נכון! חחחחחחח אני אוכלת ארוחת בוקר...........תמתין! ותכתוב משהו מעניין*
תפסיק! אני משתמשת בזה רק כשזה נכון! חחחחחחח אני אוכלת ארוחת בוקר...........תמתין! ותכתוב משהו מעניין*
P puma141 New member 14/12/15 #33 חחח כן אני על חצי בגט, טחינה ועגבניה. הניתוח לפחמימות הוא שלך.............
א איש המתח New member 14/12/15 #35 ריקה. שכחת את שני המושגים הקודמים לכסיל ואוויל. יש לך הזדמנות להראות לי את כח הזכירה שלך.                 בבקשה הנה הלוח והגיר.
ריקה. שכחת את שני המושגים הקודמים לכסיל ואוויל. יש לך הזדמנות להראות לי את כח הזכירה שלך.                 בבקשה הנה הלוח והגיר.
P puma141 New member 14/12/15 #38 כמוני. לא בא לי לחזור על כל השיעור, אבל הקו המנחה- אוויל-חסר תקנה או רצון לידע. *גובל ברשע* כסיל- עצלן, לא רוצה לדעת,נתון לפיתוי ומתנהל על פי תאוותיו. *תן ציון*
כמוני. לא בא לי לחזור על כל השיעור, אבל הקו המנחה- אוויל-חסר תקנה או רצון לידע. *גובל ברשע* כסיל- עצלן, לא רוצה לדעת,נתון לפיתוי ומתנהל על פי תאוותיו. *תן ציון*
P puma141 New member 14/12/15 #42 למה? תכתוב לי למה. אל תשכח שלמורה אסור לעייף את התלמיד בלחשוב יותר מידי...... למממממממממה?
P puma141 New member 14/12/15 #46 פתי אמרתי חצי. כי פתי=פיתוי או חלק ממנו. *כאילו* מה הקטע שלך בגלל הלץ כזה ציון?! *עכשיו תהרהר מהי סמכות כנה. שפר לי את הציון-ומהר!*
פתי אמרתי חצי. כי פתי=פיתוי או חלק ממנו. *כאילו* מה הקטע שלך בגלל הלץ כזה ציון?! *עכשיו תהרהר מהי סמכות כנה. שפר לי את הציון-ומהר!*
א איש המתח New member 14/12/15 #48 סמכות כנה אומרת... שעוד מילה אחת אני מוריד אותך הקבצה, וכדי לעלות חזרה תצטרכי תוכנית צמודה עם מורה פרטית. ובחינה במחצית השנה.             "פה לא יהיו קללות! מי שיקלל, אני אטיס אותו במאורושגיירי הבייתה."
סמכות כנה אומרת... שעוד מילה אחת אני מוריד אותך הקבצה, וכדי לעלות חזרה תצטרכי תוכנית צמודה עם מורה פרטית. ובחינה במחצית השנה.             "פה לא יהיו קללות! מי שיקלל, אני אטיס אותו במאורושגיירי הבייתה."
א איש המתח New member 15/12/15 #54 חבל. זיקן!   בוא בוא... תראה לגברת...   איפה היא...לא! קיללה.
P puma141 New member 15/12/15 #55 זיקן. מקלל יותר ממני זה קודם כל... דבר שני- עזוב שזיקן לא קטנוני כמו מנהלים אחרים, זה לא צריך לעשות אותך שטינקר. זולא קללה....
זיקן. מקלל יותר ממני זה קודם כל... דבר שני- עזוב שזיקן לא קטנוני כמו מנהלים אחרים, זה לא צריך לעשות אותך שטינקר. זולא קללה....