מדד הרגישות בירידה משהו מעניין לקרוא.
P puma141 New member 11/12/15 #10 אני מצוננת ברמות של 30 אפצ'ים בדקה-ככה!!! לא אוהבת לדבר כשאני מצוננת לא אוהבת ת'סאונד שלי בקטע הזה רציתי לבד היום, אבל יש איזה חמוד חמוד מותק מותק שאמר לי- אני לא מוותר על החוויה להיות לידך, כשאת סותמת ת'פה סוף סוף! *לשאול אותו על הרפס?*
אני מצוננת ברמות של 30 אפצ'ים בדקה-ככה!!! לא אוהבת לדבר כשאני מצוננת לא אוהבת ת'סאונד שלי בקטע הזה רציתי לבד היום, אבל יש איזה חמוד חמוד מותק מותק שאמר לי- אני לא מוותר על החוויה להיות לידך, כשאת סותמת ת'פה סוף סוף! *לשאול אותו על הרפס?*
P puma141 New member 14/12/15 #30 למה אתה לא כותב "נראה לי"? זה נשמע עריץ מאיפה אתה יודע?? אאאאאאאאאאאאאאפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצ'יייייייייייייייי!
למה אתה לא כותב "נראה לי"? זה נשמע עריץ מאיפה אתה יודע?? אאאאאאאאאאאאאאפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצ'יייייייייייייייי!
א איש המתח New member 14/12/15 #31 סיפור מהחיים. כשאני מתעטש, אני מדביק.                                 לקיר.
סיפור מהחיים. כשאני מתעטש, אני מדביק.                                 לקיר.
א איש המתח New member 14/12/15 #36 לא יודע אם איכות. אבל עוצמה את מבינה למה זה היה נשמע לך 'עריצות'. אך זה היה שיעור בביטוי לסמכות.
P puma141 New member 14/12/15 #39 אממממ.... רק שתדע שמאז שאני זוכרת את עצמי, באופן כזה או אחר- חלקתי *לפעמים מרדתי* בסמכות. סמכות אצלי מותנית באופן ספיציפי, לא כוללני. *חוץ מאמא שלי*
אממממ.... רק שתדע שמאז שאני זוכרת את עצמי, באופן כזה או אחר- חלקתי *לפעמים מרדתי* בסמכות. סמכות אצלי מותנית באופן ספיציפי, לא כוללני. *חוץ מאמא שלי*
א איש המתח New member 14/12/15 #40 סמכות לא לוקחים. אלא מקבלים. זה תלוי באישיות.   אני חושב שיש מצבים בהם תמרדי בסמכות, ואת תפסידי הרבה (במיוחד כשזה קשור ללימודים).
סמכות לא לוקחים. אלא מקבלים. זה תלוי באישיות.   אני חושב שיש מצבים בהם תמרדי בסמכות, ואת תפסידי הרבה (במיוחד כשזה קשור ללימודים).
P puma141 New member 14/12/15 #47 חחח סבירים/לים אתה מכיר את השקט שלפני הסערה? אז אני שם ממש!!!! מבחינת הימים, החיים-שלי. אני לפני הסערה, ההתפרצות.......איך שתקרא לזה........
חחח סבירים/לים אתה מכיר את השקט שלפני הסערה? אז אני שם ממש!!!! מבחינת הימים, החיים-שלי. אני לפני הסערה, ההתפרצות.......איך שתקרא לזה........
P puma141 New member 15/12/15 #56 לא א אתי שזה חיובי. וחוץ מזה זה לזמן ארוךךךךךךךך חחחח מה שלומך איך הימים איך החיים?
L Lost Time New member 13/12/15 #21 ברור! הכי כיף הרפס אם אתה מוצא מישהי נגועה, אל תהיה כלב - זרוק עצם, אה?