הרפליקה שהכנתי

Rockamora

New member
למה את השאר מאלומניום?!

זה סתם חרא! כל מכה הכי קטנה זה מתעקם! ושתדע, יציקת אלומיניום זה המתכת הכי חלשה שיש!

KingpinEX

New member
פי יא יצא לך פצצה!

יצא מעולה!תכין כמה אני יקנה אחד ממך...

Rockamora

New member
מממממממממ...

משהו כמו החרב של קוואי גון.. תגיד.. איך אתה צובע את החרבות?! כי צריך לצבוע אתה יודע, יש איזורים שחורים וכאלה.. ולצבוע עם מכחול זה חרא! זה יוצא נורא! יש לי מברשת אוויר.. וזה אחלה לצבוע כאלה דברים..! אגב.. כמה אתה לוקח על דבר כזה? יותר מ100 שקל?

אמממ

בקשר לדגמים אחרים מצאתי אתר עם כל מיני שרטוטים אבל השרטוטים הם ממש מוזרים ולא ממש מובנים אני אנסה מתישהו בינתיים הכי ברור זה מה שקינגפין הביא לי של לוק מROTJ שעל זה אני הולך על בטוח בקשר לצבע ברור שאני אצבע את זה (ובטח שלא עם מכחול) יש מפעלים מיוחדים ששולחים את זה אליהם והם ממש מטביעים את הצבע בחלק ואז גם לא יהיה מצב שהצבע ייתקלף כי כל החלק מבפנים צבוע

אני עוד לא יודע

על דברים כאלה עושים הערכה של זמן עבודה והחשמל של המכונה בקיצר כל ההוצאות, אני אברר כמה זה אמור לעלות לפי ההערכות ואז אני אחליט כבר על מחיר

Rockamora

New member
נו תעשה איזה הנחה לחברי פורום..

אתה יכול להביא את האתר עם התוכניות?!

KingpinEX

New member
מי התותח שהביא לך את הבלופרינטס לזה

בלופרינטס = תוכניות בניה

Red 5

New member
הרפליקה שאני הכנתי לאחיין שלי:

מבוסס על החרב של אובי וואן, עדיין לא מוכנה אבל בשלבים הסופיים כבר, מה חושבים??

Red 5

New member
חלילה לא מתחרה, שוטף לעשייה...

לא הכנתי את זה משרטוט, לקחתי תמונה של החרב ופשוט העתקתיאותה לפי מה שנראה לי, ואני עשיתי אותה הרבה יותר חובבני, לקחתי צינור קטן מברזל קצת איזולירבנד שחור סרט עתיפה בצבעים כסף וזהב ומחר אני מכין את הלייזר שגם מתברג ממקל של מטאטא צבע לבן וצבע כחול שזוהר באולטרא.עשיתי עוד אחת שמבוססת על החרב של לוק מג'דיי:

למעלה