הרסת לי את כל היום

מאוכזב78

New member
הרסת לי את כל היום

פשוט יום דיכאון זה מעבר שעבר עליי, באתי מוקדם כדי לסיים את מה שהייתי צריך, לעבוד לפני שאחרים מגיעים ואגרר מישיבה לישיבה, את כבר היית בעבודה, אז כהרגלי, אמרתי בוקר טוב, בשביל מה הייתי צריך את זה? סה"כ מה שעשיתי זה להגיד בוקר טוב, לך, מי שהחשבתי כחברה ולא רק בעבודה, לא יודע למה נתתי לך את הכח להרוס לי את כל היום, מי את בכלל? ככה זה, אני אצטרך ללמוד, במקום להגיד תודה על מה שנתתי, שאני עושה בשביל עצמי שבאתי מוקדם בשבילי, הוציא ממך את החוצפה הזאת, כאילו אני חייב לך משהו, כאילו אם כבר עזרתי אז זה הפך לחובה, הרסת לי את כל היום, פשוט הוצאת לי את כל החשק. גם ככה אין לי הרבה חברים, גם ככה כבר מזמן אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן שלי, אז עכשיו גם את המעט שיש הצלחת לערער. את פשוט לא שווה את זה, אבל הרסת לי את כל היום, כל היום הלכתי עם הרגשה מגעילה, לא ידעתי לשפוט מי חבר ומי לא, מי נצלן ומי באמת ככה בקטנה גם יעזור לפעמים. לא יעזור כמה שעכשיו תתנצלי, טעויות כאלה לא עושים, אולי בעלך או חברים אחרים יקבלו את התנהגות כזאת, מצטער אבל אני לא. אני כל כך כועס על עצמי שנתתי לך את היכולת הזאת, שהצלחת להשפיע עליי כך שגם עכשיו יש לי דמעות בעיניים, קמתי מאושר וברגע אחד קילקלת לי את היום, ברגע אחד פשוט הרסת אותי לגמרי, תודה רבה שגילית את פרצופך האמיתי, חבל שזה צריך להתפוצץ לי ככה בפנים.

אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי בחיי הקצרים

זה לא לתת יד לאף אחד ולאפשר לאנשים לפגוע לי במצב רוח. אתה רוצה לשתף במה שקרה? אולי נוכל לעזור בלתת נקודת מבט אחרת.

מאוכזב78

New member
תודה

תודה רבה על התגובה, היום היא באה לבקש סליחה, כאילו זה ימחוק את מה שהיה, אמרתי לה את מה שחשבתי, קיבלתי את ההתנצלות אבל הדגשתי שהחשבתי אותה לחברה וכנראה שטעיתי, היא פשוט חצתה כבר שממנו יהיה קשה לחזור, אפילו לי יש גבולות, למרות שאין לי יותר מידי חברים, את הצאנס לתת לי להרגיש כמו שהרגשתי לא מגיע לאף אחד בעולם, זאת טעות שלי, אבל היא לעולם לא תקבל את הצאנס הזה יותר.

לפחות ביקשה סליחה, זה לא ברור מאליו.

לדעתי זה טוב שקיבלת את ההתנצלות שלה, אבל שאתה עדיין מודע לכך שהיא עברה את הגבול מבחינתך ושאתה יודע שהיא לא חברת אמת.

זה המכתה שלא נשלח אליה

אבל שני דברים רצה להגיד : @ אתה יכול להעלב ויכול להבין שאמרה את שאמרה מהמקום הפנימי שלה ותו לא ואתה לא אמור להעלב ממנה . @@ - לפעמים אנשים אומרים דברים ולא חושבים על המקשיב, ובמחשבה נכונה מבינים שטעו קבל את הסליחה שלה בהבנה , אני מזמן סיכמתי עם דודה שלי ועם חברה טובה שיש המון נושאים שאנחנו חושבות על זה שונה וןשבאים ממקום של אהבה וזורמים באהבה לכעס אין מקום, מבינים שהיא חושבת אחרת וזורמים עם החיים למדתי ששני העקרונות הללו עוזרים לי לבנות יחסים טובים עם אנשים השוןנים ממני ,, וזה גם למדתי את כל מי שיכולתי לבוא מאהבה ולא לתת לכעס להכנס אלי כי הכעס רק הורג חלקה טובה שיש בנו ומקבע אותך מונע ממך להמשיך בחיוך את היום ולפעות ממום של כעס מכשיל אותך קודם , וגורם למערכת היחסים להשתבש מקווה שתקבל אתת מה שכתבתי ותחשוב על זה כדרך חיים

מאוכזב78

New member
חברים הם שונים

במהלך החיים אנו פוגשים הרבה אנשים, רובם לא יהפכו לחברים שלנו ובטח שלא לחברים טובים שלנו, למעט שכן הופכים לחברים, ניתן מעט יותר כח, הם קרובים יותר, הכח שניתן להם הוא בד"כ לטובה, אנו סומכים עליהם יותר ונותנים להם יותר אפשרויות פעולה מולינו, לכן...בד"כ לא נפגעים ממישהו שאינו חבר, כי הוא עוד אחד מאותם אנשים שיעברו בחיינו, כשזה מגיע לחבר, זה כואב יותר, כך זה לפחות באשר אליי. אותה אחת שהחשבתי כחברה פשוט חשפה ברגע מסויים את פרצופה האמיתי, בחיים לא הייתי עושה את מה שאמרה, בחיים לא הייתי מתנהג כמו חושב שחברים שלי יחשבו כאלה דברים עליי, מצטער, אבל בחיים גם לא הייתי חושב כך על חברים שלי. אם כך היא חושבת וכך היא מתארת אותי, שיהיה לה הרבה בהצלחה, אבל אני את הכח הזה לא אתן לה יותר, זה פשוט לא מגיע לי.

למעלה