הרמיוניDanger- כנסי לפה!

Dracos Love

New member
לאיזה ריבוע את מתכוונת?../images/Emo108.gif

הנה עוד אחת חדשה שלי על בייס מנגה. הצבעים מזעזעים, איי נואו.. וההצללה בחצאית נוראית..

השיער לא משהו....

נפוח מדי....יותר מדי צבעים בהצללה... והשמלה פסדר, רק הקו של בציצים צריך להיות טיפה יותר נמוך לדעתי...

Hugs a Kisses

New member
בובה חדשה שלי.... ../images/Emo180.gif

מקווה שתאהוב היא בסגנון סופר מן וכדומה מקווה שתאהבו מצפה לתגובות כי השקעתי מלא רותי

Dracos Love

New member
מה קרה לעיניים שלה? ../images/Emo108.gif

נחמד מאוד אפילו. השיער מאוד יפה אבל נפוח מצד אחד של הראש ומוזר בצד השני..

Hugs a Kisses

New member
אממממ....

העיינים שלה- אמרתי סגנון סופר מן, גיבורי-העל, תחפושת, אין עיניים רגילות... השיער יש לו שביל צדדי ככה שבצד אחד יותר שיער בצד השני אבל נפוח זאת לא המילה הנכונה... קשה להסביר... תודה רבה אבל! תודה

¥EleVatioN¥

New member
אמלהההההההההההההה../images/Emo2.gif

רותי מזה?!!? עיניה עיניה איה הן?@%#?^@? הפחדת אותי ילדה אבל חוצמזה היא ממש
תית
אהבתי במיוחד תשיער הוא נראה כל כך...מדהיייייייייייייים

הבגדים והשיער ממש יפים../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אבל למרות שאני יודעת שהפרצוף זה חלק מהתחפושת, אני לא אוהבת את זה.

Mooa-Numi

New member
העיינים בסדר-

זה לא חלק מתחפושת זה פשוט אין אישונים (כמו של סופה מאקסמן) (לא, אני אל רואה אקסמן ואף פעם לא ראיתי אבל יש לי כמה חברות מכורות
) ותוסיפי שפתיים כי זה לא קשור.

Hugs a Kisses

New member
נוספתי שפתיים...

ויש לי הרגשה שאני יודעת מה ציירתי... אבל תודה מיכלי! ומוזר לראות אותך לא כחולה, נעחלם הראש הכחול....

YalushA

New member
השנייה חמודה מאוד..../images/Emo176.gif

(מיועד לאוראל) רק שהשיער טיפה נפוח...הראשונה נחמדה, אבל לא אהבתי ת´שיער...

טיפה נפוח? (רותי ובריטני כנסו)

מאוווווווווודדדדדדדד נפוח!! (זה לבריטני ספירס המדהימה-ושוב-גט אה ניק!!) ו.....האמת? לא ממש אהבתי את הדוליז שלך. אבל זו רק אני. וזה הטעם שלי. וזהו. וגם לא אהבתי את הניצול שרשור. הרי ניצלת אותו כמו תגובה לדולי של רותי (מבחינת שהשרשור), אבל לא אמרת מילה על הדולי שלה (שאני אישית מאוד אהבתי, רק העיניים....ריקות מדי. אולי אם תעשי הצללה ללבן זה יוסיף. אבל בכתכל´ס היא ממש יפה!!
) וזה היה ממש לא יפה, אפילו מגעיל מצדך.

Hugs a Kisses

New member
לענת!

תודה רבה! שמחה שאהבת את הדולי! אניא נסה להצליל אבל לא נראה לי שיהיה מספיק מקום להצליל אז אולי אני אנסה משהו בצבעים אחרים שיראה פחות מושך! תודה רבה ענת! ותודה לא רציתי לכתוב לבריטני את זה, כי לא היה לי כח ותודה רבה שעשית זאת! תודה ענת!

Hugs a Kisses

New member
את מפחידה אותי ענת!

את מפחידה אותי ענת! את מפחידה אותי ענת! את מפחידה אותי ענת!

למעלה