הרמיוניDanger- כנסי לפה!

Firz Girl

New member
הרמיוניDanger- כנסי לפה!

את פשוט מוכשרת!!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה להישמע מתחנפת או משהו אבל אני מסתכלת על הדוליז של כולם ואת פשוט מוכשרת! כיפלך!! טוב, אני רק מתחילה אז אני אפילו לא יודעת מה זה פלטה ואיך משתמשים בה... ואני גם לוידעת איך עושים חתימה בסוף שתישאר תמיד.

Dracos Love

New member
למה לקלל?!../images/Emo108.gif

בגלל שהיא מוכשרת ואת סתם תוקעת דוליז מאתרים בבונו ?! בחיי אתן דפוקות!!!!!

ברבורה

New member
מה??!!??!

אנחנו לא קיללנו! אנחנו אמרנו כמה היא טובה בזה! ותאמיני לי שאני ממש לא תוקעת דוליות מאתרים של בונו ואני גם מכינה אותם! רוצה הוכחה? אז תחשבי לפני שאת מדברת!

Me 4eVer

New member
את.. את.. את.. את..

פשוט לא נמאס לך, הא?!

ברבורה

New member
מה עשיתי?

אמרתי שאני אוהבת את הדוליות שלה בדרך שלי ואתם יכולות ליקפוץ לי!

Me 4eVer

New member
לא הגבתי לך../images/Emo4.gif

ברור שלא עשית כלום.. הגבתי לטל.. בגלל שאת הגבת קודם לטל זה נראה כאילו הגבתי לך.. אבל לא הגבתי לךךך!!!

Dracos Love

New member
זה עם ניצולים, נכון?../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif

אני מקווה.. הנה דולי חדשה שלי

crazy chicka

New member
רוצה תגובה ? קבלי..

הדולי שלך פשוט זוועתית...לא עשית אותה יותר טוב- (לא חיטבת אותה) אלא הרסת!! איכב מגעילה...ממש מכוערת..במיוחד השיער...מגעילה שכמותך... תרדי למטה..(משעמם לי) נו איך? נהנת מתגובות כאלה? כיף לך כשאומרים לך בלעעע על מה שעבדת "קשות"? אם נהינת- בשימחה יש עוד מאיפה שזה בא.. אם לא- תתחילי לשנות את ההתנהגות שלך כי נמאס!מסכנות/מסכנים כל אלא שהרסת להם... עוד? בלעעע יום טוב

Dracos Love

New member
שיט, שכחתי לעשות לה הצללה במצח../images/Emo108.gif

וזאתי שהגיבה לי- לא מיצינו את זה כבר? כתבתי שזה היה בצחוק, וחוצמיזה, אני יודעת שהיא זוועתית.

crazy chicka

New member
טוב..האמת

דווקא לא...ממ בשיער- תצבעי את השביל באמצע... אממ השיער חמוד מאוד.. והשימלה- למה יש איזה ריבוע בסופה? זה קיפול? אבל סהכל- דווקא לא רעה

suffer

New member
אמממממ היי

אני דפנה ואני חדשה בפורום... אני הסתכלתי דיי הרבה זמן ואני מכירה את מורטישה אדמס..היי עתליה :) אני מצרפת את הדולי הראשונה שלי!

Dracos Love

New member
לא רע בשביל דולי ראשונה../images/Emo108.gif

האמת שאני מוצאת דמיון בין השיער שלה לשיער המזוויע שהכנתי לאחת הדוליז שלי.. העא... היא מצורפת אבל הכוונה רק ללמעלה - לפוני.. לא משנה

¥EleVatioN¥

New member
זאת!?דולי ראשונה?!../images/Emo12.gif

במילה אחת wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow ממש יפה

Hugs a Kisses

New member
באמת בובה יפה!

רק שאת הבייס המסוים הזה אני לא אוהבת... ובשיער את צריכה לנסות לעשות הצללה ונה זה נראה די מוזר ככה...

למעלה