הרמוניה קולוסלית

מולוקו

New member
הרמוניה קולוסלית

אל פניך גחנתי , הטיב ראות אל פני אישה במיטה. נשימתך תיקתקה כשעון בלב בוטח ,קצובה. בגן שושנים בערוגה גחנתי ראות שושנה וכהרף עין פתחה זרועותיים ואל תוכה הביאני. אל צמרת ברוש עיניים הגבהתי הטב ראות זמיר ששירתו צובטת לחי. ועוד בדרך אני דרור מגביה עוף כשיכור בין צלילי הזמיר לערוגת הבושם ,שושנה.

הורמוניה../images/Emo79.gif

מילה למילה יוצרת משפט הכל זורם מן הרגע שנגעת פעמונים מצלצלים מנעימים ועם כל נגיעה לשמיים נוסקים ריח גן עדן מלא בפרחים ציפורים זמרות מעל צמרות העצים שיר שהולחן להורמוניה של אוהבים האם ראשך מלא במחשבות כמוני האם אתה לוקח את העונג והשלווה גם אחרי שעזבתי את מטתך אני הולכת בדרכי ומזמזמת כל מי שרואני יכול להגיד הנערה הזאת מאוהבת

מולוקו

New member
למי צילצלו הפעמונים

מילים הם עינבל לפעמון תווים הם מילים למנגינה החלום הוא הבעת מישאלה ואת לי מנגינה בחלום.

פעמוני רוח

פעמוני הרוח בצלצולים עדינים עם כל משב הם מנעימים דואה לי בדמיונות מעופפת לי בחלומות אל עולמות קוסומים היכלות רחוקים ואנחנו חבוקים פעמוני רוח בצילצולים עדינים מנעימים לי מנגנים

מולוקו

New member
פעמון ורימון

אנגן לך שיר היפה בנשים בלחן של שלמה החכם באדם ששגל בעת ובעונה אלף נשים ומי כמוהו יודע מה זו אישה ליבבתיני אחותי כלה ליבבתיני היית לי חלום בתוך חלום מקופל ובו היה סולם לשמיים עולה ויורד מעלה מטה , מטה מעלה.

למעלה