הרכישה החדשה שלי :)

הרכישה החדשה שלי :)

ובכן, בס של אפיפון, אין לי שמץ של מושג איזה דגם (אם מישהו מזהה, אתם מוזמנים להגיד לי) 5 מיתרים, אקטיבית. נשמעת מעולה. יוצרה בקוריאה עץ מלא ash. ושוב, נשמעת מעולה :) החל מפ'אנקי - בעל טרבל בשמיים. עד לבס נמוך כמו שצריך. הייתי צריך לטפל קצת בגובה של המיתרים. עדיין לא מושלמת, צריכה עוד קצת עבודה. אשלח לסטאפ כשיהיה לי כסף אבל אני מרוצה, ובהחלט שווה את הכסף :)

הבס הראשונה שלי

Ibanez GSR200 עברה פירטלוס והורדה בכיוון ל-BEAD (כן, כמו של 5 מיתרים בלי ה-G)

The Walrus

New member
תתחדש!

ואגב, איך אתה קונה גיטרה בלי לברר איזה דגם היא בכלל? מאיפה קנית? יד שנייה?

איך?

עם האוזן והידיים. זה איך. הסתכלתי עליה. ניגנתי עליה. שמעתי אותה. האם לדעתי היא שווה את הכסף, כן או לא? אז אולי דפקו אותי במחיר, נגיד שכן. אני מאמין שהיא שווה את הכסף, זה מה שבאמת חשוב, לא? קניתי אותה מהבנאדם שמנהל את האולפן שבו אנחנו עושים חזרות.

eran377

New member
סחתיין../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק ככה קונים גיטרה.

חח כן :)

אז נכון, בדקתי באיביי, ויש סיכוי שהמחיר קצת מופרז. אבל זאת הארץ שלנו, בכל זאת. וככל שאני יותר ויותר מנגן על הבס הזאת, אני יותר ויותר מרגיש שהיא שווה את זה, גם אם לפי המחירון לא. ד"א, אם מישהו פה יודע. ניסיתי להבין את השנה מהסיריאל. אבל לפי האתר של גיבסון (נו, מאפיפון זה עבר לי שם לגיבסון) אז לא כל כך הצלחתי להבין איך אני קורא אותו... אם ארשום, מישהו פה יכול לעזור?

ran 15

New member
כה , שני המספרים הראשונים

בסריאל שלך מראית את השנה לדוגמא אצלי זה מתחיל ******97 מבין ?!...גם אני לא הבנ תי מה אורמים המספרים שאחרי אבל זה בגדול....

ran 15

New member
או אחרי "חקירה" מהירה

אז ככה יש אותיות לפני המספר ,אז תראה יש אותיות לפני המספר , הן מראות מאיפה זה יוצר (כל הצירופים) בבקשה : Epiphone Serial Number Prefixes: DW = DeaWon (China) EA = Gibson/QuingDao (China) EE = Gibson/QuingDao (China) I = Saein (Korea) MC = Muse (China) R = Peerless (Korea) S = Samick (Korea) SJ = SaeJung (China) U = Unsung (Korea) B = Bohemia (Czech Republic) F = Fuji Gen Gakki (Japan) T = Terada Gakki Seisakusyo (Japan) בנוסף לזה שני הפרות הראשונות מראות באמת את השנה בה יוצרה בגיטרה , שאר הספרות ...אין לי מושג

למעלה