הרכיבה שלכם.

• פותח הנושא 2eye
  • פורסם בתאריך

2eye

New member
הרכיבה שלכם.

הנה דיון חדש: איפה אתם רוכבים? איזה סגנון אתם רוכבים? כמה שנים? רכבתם סגנון אחר לפני זה? סוס פרטי או בצפר? פנסיון או שלכם? מתחרים? באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? ואין לי כ"כ שאלות - מוזמנים להוסיףף D:

ווינגז

New member
זה לא דיון, זה שאלון../images/Emo3.gif

דיון זה נושא שיש לאנשים דעות שונות עליו, והוא יכול להתפתח ל... טוב, דיון. אבל עונה בכל זאת: איפה אתם רוכבים? חוות אסף בגבע כרמל איזה סגנון אתם רוכבים? ווסטרן כמה שנים? שבע רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא סוס פרטי או בצפר? פרטית פנסיון או שלכם? שלי מתחרים? לא באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? חוות אחרת בגבע כרמל ו"חווית הרוכבים" בבית אורן.

2eye

New member
נוו, אני מרגיש מושפל...

אבל זה אותו דבר, העיקר הכוונה, לא?

ווינגז

New member
לא התכוונתי להשפיל

העיקר הכוונה, רק רציתי להבהיר מה ההבדל בין שני הדברים, כי הרבה מתבלבלים

2eye

New member
אני יודע P:

אני לא באמת מושפל, רק רציתי לגרום לך להצטער P: נה נה בננה! סתםסתם.

stary1

New member
הפסקה קצרה

איפה אתם רוכבים? בבית ובאורוות חולתה. איזה סגנון אתם רוכבים? מעט מהכל[חוץ ממירוצים] כמה שנים? 5 בערך רכבתם סגנון אחר לפני זה? התחלתי מווסטרן,עברתי לאינגליש ושילבתי. סוס פרטי או בצפר? יש לי פרטי+6 באחריותי. פנסיון או שלכם? מה? מתחרים? לא. באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? החזקתי סוסים בחווה בצפת ואח"כ בחולתה.

fliperit

New member
עונה

איפה אתם רוכבים? כרגע אני לא ממש רוכבת. קצת בהרי יהודה, וקצת מחפשת חווה חדשה. איזה סגנון אתם רוכבים? ווסטרן... כמה שנים? 6 וחצי כמעט רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא. אינגליש לא ממש מושך אותי..זה רגוע מדי בשבילי סוס פרטי או בית ספר? היה סוס פרטי ל-3 שנים, אבל הוא נמכר. עכשיו אני מחפשתץ סוס חדש פנסיון או שלכם? והא היה של מישהו פרטי- ואני עשיתי פנסיון. אני מחפשת סידור דומה עכשיו. מתחרים? כרגע לא. באיזה חוות רכבתם0 בחים שלכם? הרי יהודה, הפעמון, רוכבים במושבה.

lereran

New member
עונה

איפה אתם רוכבים? חוות אמיר איזה סגנון אתם רוכבים? אנגליש כמה שנים? 3 (שם ולא רק) רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא סוס פרטי או בצפר?פרטי פנסיון או שלכם? פנסיון מתחרים?לעכשיו פנימי ולוידת הלאה באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? פףף הרבה ואין לי כ"כ שאלות - מוזמנים להוסיףף D:

Ride Or Die

New member
עונה..

איפה אתם רוכבים?חוות שי לסוס
איזה סגנון אתם רוכבים?אינגליש בעיקר קפיצות כמה שנים?ארבע אולי חמש רכבתם סגנון אחר לפני זה?לא סוס פרטי או בצפר?סוס פרטי פנסיון או שלכם?סוס שלי מתחרים?משתדלים באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם?גם בפארק..

אוקיי|../images/Emo15.gif../images/Emo75.gif

איפה אתם רוכבים? ב'סוסים בכפר'
איזה סגנון אתם רוכבים? ווסטרן (
) |
כמה שנים? שלוש
רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא
סוס פרטי או בצפר? בצפר
פנסיון או שלכם? -- אין לי סוס
מתחרים?לא
באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? רק בחווה הזאת.

d o l c e

New member
טרלללללה../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

איפה אתם רוכבים? חוות צח
איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש כמה שנים? שנתיים בערך רכבתם סגנון אחר לפני זה? יאפ ווסטרן גם שנתיים סוס פרטי או בצפר? בצפר פנסיון או שלכם? מתחרים? לאא באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? אממממ חוות בית ניר ולא זוכרת מה עוד...

עונה../images/Emo3.gif

איפה אתם רוכבים? חוות צח איזה סגנון אתם רוכבים? קפיצות כמה שנים? 6 רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא סוס פרטי או בצפר? פנסיון פנסיון או שלכם? פנסיון מתחרים? כן

PinkPony

New member
../images/Emo3.gif

איפה אתם רוכבים? חוות נועם
. איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש . כמה שנים? 3 רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא . סוס פרטי או בצפר? בצפר פנסיון או שלכם? -- מתחרים? כן . באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? חוות הפרשים , אודים , חוות נועם , תלמי מנשה , חוות רעננה יש בטח עוד אולי שחכתי ..

אני../images/Emo9.gif

איפה אתם רוכבים?חוות צח איזה סגנון אתם רוכבים?דרס'ג כמה שנים?2 וחצי רכבתם סגנון אחר לפני זה?קפיצות אבל זה עדיין אינגליש סוס פרטי או בצפר?פרטי פנסיון או שלכם?גם וגם מתחרים?כן באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם?רכבתי בחוות כאילו רק קיטנות כל הזמן אני בחוות צח

soosapir

New member
=]

איפה אתם רוכבים? באודים איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש כמה שנים? 3 ומשהו רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא סוס פרטי או בצפר?בצפר פנסיון או שלכם?ממ..בקרוב
מתחרים?כה באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם?אמ..בג'וקי קלאב וכמה ימים במכורה

עונה...

איפה אתם רוכבים?כרגע גבע כרמל איזה סגנון אתם רוכבים?אנגליש, קפיצות כמה שנים?8 רכבתם סגנון אחר לפני זה?לא סוס פרטי או בצפר?פרטי פנסיון או שלכם?שלייי מתחרים?בוודאי באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם?חותרים, יגור, אושה, אורוות הקיסר,גבע כרמל. ואין לי כ"כ שאלות - מוזמנים להוסיףף D:

גם לי בא../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

איפה אתם רוכבים? חוות "המרחב הפתוח", כפר שמואל. איזה סגנון אתם רוכבים? בעיקר דרסז', מדי פעם גם קפיצות. כמה שנים? בכפר שמואל? 3 בערך... אבל בכללי אני רוכבת כ-8 שנים (עם 10049320 הפסקות).
רכבתם סגנון אחר לפני זה? כה, ווסטרן. קצת טיולים. סוס פרטי או בצפר? בצפר..
פנסיון או שלכם? שלי בכאילו. סתם, ביצפר. מתחרים? רק בפנימיות. ורק דרסז'. באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? התחלתי בחווה קטנה במוצא עלית. לא משהו מאוד מוכר. ואז עברתי לכפר שמואל. פה ושם גם יצא לי לעשות כמה טיולים בכל מיני חוות.
אה, ויש גם חווה של מורה מהבי"ס שלי ~לשעבר
~ שגם שם רכבתי כמה פעמים (חווה קטנה כזאת, כמעט פרטית).

2eye

New member
עונה לעצמי

איפה אתם רוכבים? ד.ב.ש איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש - קופץ כמה שנים? 3 רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא סוס פרטי או בצפר? פרטי פנסיון או שלכם? פנסיון. מתחרים? יאא, מטר. באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? רכבתי בג'וקי אבל אני לא מחשיב את זה... *או ואה, הרבה תשובות לשאלון ששללייי P:*

SkAzi w

New member
/= לחץ ---> מחר תחרות ראשונה ....אי

הנה דיון חדש: איפה אתם רוכבים?דני היי איזה סגנון אתם רוכבים?אינגליש כמה שנים?מתחילה 8 רכבתם סגנון אחר לפני זה?כה סוס פרטי או בצפר?פרטי פנסיון או שלכם?פנסיון מתחרים?כה באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם?דני היי,תלמי אלעזר ואין לי כ"כ שאלות - מוזמנים להוסיףף D

מממ...

איפה אתם רוכבים? משמר העמק באופן עקרוני.... איזה סגנון אתם רוכבים? אינגליש כמה שנים? הממ.. 11 ככה רכבתם סגנון אחר לפני זה? לא סוס פרטי או בצפר? פרטי אבל לא שלי.. חח, מסובך פנסיון או שלכם? לא זה ולא זה מתחרים? כבר לא באיזה חוות רכבת בכלל בחיים שלכם? רק כאן.

למעלה