הרכב את הרשימה!

flowerboy69

New member
אין כמו אלבומי הסולו של מייסון!

סתם סתם אפשר להרגע שניהם היו רעים באופן מיוחד חוץ משני שירים שבאמת היו ראויים להמצא במקומות יותר טובים-hot river מהאלבום הראשון-fecitius sports ו lie for a lie מ profiles אגב השיר הזה הנה קטע מעניין-היה לי את התקליט הרבה זמן ובטעות הפטיפון היה על מהירות נמכונה ואז ששמעתי את השיר היה המוזיקה הייתה נשמעת ממש יפה והקול של הזמר היה נשמע כמו דרך מחשב והתוצאה הייתה ממש ממש יפה מה שגרם לי לאהוב את השיר עד שיום אחד גיליתי את הטעות ותיקנתי ואז הבנתי שזה בעצם לא נשמע ככה באמת וזה הרס לי...אבל עד היום אני מעדיף לשם א השיר במהירות נמוכה וזה יוצא ממש מדהים!

flowerboy69

New member
הוא ביצע את השיר

gunners dream מתוך final cut בהופעות בשנת 84. אני חושב שחוץ מ wish you dark side the wall וכמה שירים יוצאי דופן כמו dogs הוא לא נגע באלבומי פלויד אחרים.

IamAR

New member
לא מסכימה

אחד מהאהובים עליי של פינק פלויד זה "פיינטבוקס" (לא לסכול באבנים), ואני ממש לא הייתי רוצה שהוא יבצע את השיר הזה משום שזהו לא שיר מתאים להופעה מסוג זה , עם כמות אנשים כזאת במקום פתוח, ומהסיבה, שידוע לי שאם רוג'ר יבצע את זה זה ישמע מזעזע, לפחות רגוע בהרבה מהמקור

הסירי דאגה מלבך... ../images/Emo13.gif

ווטרס לא יבצע שיר של ריק רייט. רגע, בעצם הוא הולך לבצע את Us and Them כחלק מ-DSOTM. אז רייט יקבל תמלוגים על ביצוע השיר בהופעה ע"י ווטרס. אח... הנקמה המתוקה מכולן.

Liorking

New member
אז ככה

חוץ מהצד האפל של הירח, הייתי רוצה שיבצע את: Shine On You Crazy Diamond חלק 1 (בערך 13 דקות) מיד אח"כ Wish You Were Here Shine On You Crazy Diamond חלק 2, בלי הקטע הפ'אנקי (לא שהוא רע, הוא פשוט לא ממש מתאים לדעתי) קטעים נבחרים מהחומה: כל הדיסק הראשון עד Young Lust Hey You, Nobody Home, Comfortably Numb, Run Like Hell, Waiting for the Worms Dogs או Pigs 2. שלא ינצל את הבמה להפגנה פוליטית מעצבנת ושלא יירק לילד מהקהל בפרצוף!

The Walrus

New member
מה עם התקופה המוקדמת?

חסר לגמרי... ודרך אגב - אין הרבה תקווה לשירים האלה. בכל ההופעות הקודמות הוא ביצע מקסימום 5 שירים מהחומה (CN, ABITW2, ITF, ולפעמים Thin Ice).

Liorking

New member
זה כבר לא זה בלי האחרים

בתקופה המוקדמת זה היה עבודת צוות מגובשת, בתקופה האחרונה ווטרס יותר שלט.

למעלה