הרכב את הרשימה!

oribarak

New member
הרכב את הרשימה! ../images/Emo202.gif

כידוע לכולכם, ווטרס בא לארץ אני מבקש שכל אחד יכתוב את הרשימה שהוא היה רוצה שווטרס ינגן, בהתחשב בדברים הבאים: 1. זמן- המופע ימשך כ3 שעות אם אני לא טועה, והגירסא של דארק סייד אמורה להיות קצת יותר ארוכה, נהמר על 50 דקות....מה תעשו עם ה130 דקות הנותרות? 2. רלוונטיות- מה היה משמח אתכם ואת כל הקהל הישראלי! 3. מי שלא מכיר את אלבומי הסולו של ווטרס יכול להימנע מהם נ.ב, שמתי לב שיש לנו פה אורח כבוד...אורי ברייטמן, נסיך הפרוג הישראלי, ברוך הבא

The Walrus

New member
אז ככה...

פתיחה עם Sheep ואז להמשיך ככה: One Of These Days What God Wants Part 1 The Happiest Days Of Our Lives Another Brick In The Wall Part 2 Mother The Bravery Of Being Out Of Range Let There Be More Light Shine On You Crazy Diamond Welcome To The Machine What God Wants Part 2&3 Dogs If Fearless Hey You Is There Anybody Out There The Trial Perfect Sense Amused To Death Echoes Wish You Were Here הדארק סייד המלא וסיום עם Comfortably Numb

Glcok

New member
המשאלה היחידה שלי

היא שארבעתם יפגשו במקרה (עד כמה שאפשר לקרוא לאירוע הזה "מקרה") באיזה בית קפה נטוש בצפון הארץ וינגנו את: "אמא לב אטום" (עם כל הנלווים - תזמורת כלי נשיפה ומקהלה), "עובר", "באחד מן הימים הללו", "הדים" ו"הזהר עם הגרזן, יוג'ין". אני מוכן לשלם עד 3000 שקלים חדשים בשביל להיות שם באותו הזמן.

גם אני- אמא לב אטום היא יצירה ענקית

גדולה מהחיים!!! כמו התשיעית של בטהובן... רק שהיא מזמננו...יצירה גאונית!!!

אני ../images/Emo19.gif זהב .

ואני אעשה הכל במישור מקביל , אולי אסטרלי . כדי שזה , או משהו דומה יקרה . לי עכשיו בקושי יש כסף . שלא לדבר על 3000 שקל . אבל קודם כל אני אחכה להופעה ב22 ליוני שזה יקרה . ואחר כך , אחכה לינואר 2007 . שבחודש הזה , אני מצפה שבאמת פינק פלויד יתאחדו , ויבואו כולם לישראל . הובטח לי במהלך שנת 2005 , " if u're survived untill two thousend and five
" בפורום עשרים פלוס בתפוז אנשים
, כניראה ע"י קישור לY-net , שפינק פלויד יגיעו בינואר 2007 לארץ . ואני זוכר הבטחות . ואני מנסה להיתעלם ממה שרשום למעלה בדף של הפורום הנוכחי . פורום 648 בתפוז
.

itaikuskus

New member
אחרי הדרק סייד:

1. pigs on the wing pt 1+2 2. dogs 3. in the flesh 4. the happiest days of our lives 5. another brick in the wall pt.2 6. have a cigar 7. grandchester meadows 8. the fletcher memorial home 9. one of these days 10. san tropez 11. mother 12. hey you 13. comfortably numb 14. set the controls for the heart of the sun 15. careful with that axe, eugene 16. if (לא בסדר מחייב) והוא יכול לדחוף פה ושם שירים מהסולו שלו וגם איזה מחווה לבארט לא תזיק.

itaikuskus

New member
אולי wish

ועם shine on אפשר להפתיע ולעשות רק את החלק השני. את החלק הראשון שישמור לגילמור לבצע.

oribarak

New member
הפתעת אותי לטובה!

חשבתי תיתן שירי מחתרת וכאלה... רשימת רוקנרול ולא פינק פלויד הרכים..אהבתי רק חסר לי shine on וזהו...גרנצ'סטר מידווס וif אף פעם לא עשו לי את זה fletcher memorial home...אחלה בחירה כל מה שדחפת מanimals, מושלם

DOCTOR ROBERT

New member
אחלה רשימה!

יש פה כמה שירים שדווקא יתאימו לקול החורקני שלו היום...

flowerboy69

New member
אני לא ככ מבין למה כל זה נועד

ווטרס לא איזה אומן מתחיל או איזה רב גווני שכל פעם עושה דברים שונה.אומנם במקום כמה שירים הוא יבצע את הדרק סייד במלואו אך חוץ מזה כל השאר יהיה כרגיל-שיין און amused to death dogs wish you comfortably numb in the flash ועוד כמה אחרים אני לא רואה מה הטעם לחשוב או לצפות לאיזה ביצועים לשירי פלויד נידחים

The Walrus

New member
תמיד מותר לקוות...

בלי קשר למה שיקרה בהופעה האמיתית, זה יכול להיות שרשור מאוד מעניין - איזה שירים אתה היית רוצה שהוא יבצע.

flowerboy69

New member
דעתי האישית היא שזה ממש

לא מעניין הרי כל אחד פשוט יאמר את שירי הפלויד שהוא אוהב אז עדיף פשוט לשאול איזה שירי פלויד אתה אוהב והתשובה תהיה זהה

לא בהכרח

מלבד שירי הסולו של ווטרס, שבהחלט יהיה מעניין לראות אותם בהופעה, ישנם שירים רבים של הפלויד שלא בוצעו בהופעות, ויהיה מעניין לראותם - אלו לא בהכרח השירים הכי פופולריים שלהם. כמו שגילמור מבצע כרגע בטור שלו את Wot's... uh the deal, כך גם ווטרס יכול להפתיע. מה עם fearless? cirrus minor? ובכלל שירי הפסטורליה שלהם? אולי הוא יגניב איזה several species לטובת ההומור, שלדבריו הוא פיתח בשנים האחרונות?

vegetable man

New member
גנבת לי!

בדיוק באתי לרשום שיהיה נחמד לשמוע את several species
אני לא מכיר את ההופעות מהשנים האחרונות, אבל אני מבין שיש סיכוי טוב שהוא יבצע את STCFTHOTS. הייתי רוצה לשמוע את If, היה נחמד לשמוע את Grandchester Meadows - אבל הוא יותר מדי אינטימי להופעה המונית. אבל הכי הייתי רוצה לשמוע את זה Embryo - חבל שזה לא אותו דבר בלי גילמור. וכמובן,Sheep ,POTW. מהסולו אני אסתפק ב: What God Wants Too Much Rope Perfect Sence The Tide is Turning השאר ממש לא חובה

flowerboy69

New member
נכון הוא מבצע לרוב את

set the controls בגרסה לא רעה לדעתי.באחת ההופעות הוא אמר לקהל-"ועכשיו מעשה מסע הרחק בזמן לתקופה אחרת..." :) אגב חסר לו שלא יעשה את השיר שמרגש אותי-it's a miracle ואת שיר הנושא החזק של amused to death שבדרך כלל הוא עושה.

vegetable man

New member
../images/Emo45.gif

זה כאילו הוא אומר "טוב, אני חייב לעשות משהו מהתקופה המוקדמת שלי כי הם נורא אוהבים אותה משום מה". הוא ניגן פעם בהופעות מהשנים האחרונות שלו משהו אחר חוץ מ-set the controls ו-If? אני גם אוסיף שיהיה נחמד לשמוע את One of these days - עוד שיר מובהק שלו, אפילו שהקרדיט של כולם.

The Walrus

New member
מובהק שלו?

אחרי שראיתי את הביצוע בפומפיי, אצלי הוא תמיד נקלט כשיר של ניק מייסון.

vegetable man

New member
לניק מייסון אין יומרות כתיבה כלשהן

למרבה הצער אלא אם כן אתה מחשיב את הרצועה ההזויה באומגומה עם החליל-צד. אם תקשיב לטירוף, לקצב הזה שיש ב-Sheep למשל, תזהה את קווי הדימיון

למעלה